Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σεπτεμβριο ηταν η βαφτιση..

Οντως ηταν πολλα τα 35, αλλα στην Αθηνα οι τιμες ειναι πολυ διαφορετικες.

Ολα τα αλλα δεν μου αρεσαν και γενικα αν κανω κατι θελω να το κανω καλα, αλλιως δεν θα εκανα τιποτα. Προσφερθηκαν και οι γονεις μου και μας εδωσαν ενα ποσο

και το αποφασισαμε.

Η κουμπαρα μου εκανε καπου στην Παρνηθα με 30 ευρω και πιο χαλια αιθουσα και πιο χαλια φαγητο δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου..Ηταν λες και ζουσα στη δεκαετια του 80!!!!! ΔΕΝ υπερβαλλω καθολου! Καλυτερα να μην ειχε κανει τιποτα, ολοι την κοροιδευαν στο τελος. Βεβαια απο την αλλη αυτο μπορουσε και τερμα. ΑΛΛΑ με τοσα λεφτα σιγουρα μπορουσε να βρει και καλυτερα. Μην τρελαθουμε κιολας.

Αχ οι Κρητικοι οντως ειναι φοβεροι τυποι!! Καταλαβα. Τοτε κοριτσακια αν δεν εχετε μην τρελαθειτε κιολας..Δεν θα σκαμε και για αυτα.

Κοριτσια στο τελος ΟΛΟΙ θα ξενιτευτουμε οπως παλια..Και να μου το θυμηθειτε!

Οποια θελει να ντυθει νυφουλα, εχω νυφικο Pronovias!! Της το δανειζω ανετα!!

λατρεύω αυτά τα νυφικά!!!! κι η αδερφή από εκεί το αγόρασε!!

πόσα κιλά πρέπει να χάσω???:-D:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια,περαστικά στους άρρωστους!!!

σήμερα πήγαμε για αναλύσεις,έκλαιγε λίγο το κορίτσι!!

τα ούρα έχουμε προσπαθήσει ήδη 2 φορές να της τα πάρουμε και δεν γίνεται,δεν μένουν στο σακουλάκι...θα της το βάλω πάλι...

το σκ μέσα την βγάλαμε λόγω καιρού...

τέλεια...

κι έχω μια ημικρανία από το σάββατο,τόσα χάπια και τίποτα...

α ξεκινήσαμε και την δίαιτα...

το σάββατο...πεινάω...

και αρχίζω και σιχαίνομαι το κρέας που το λάτρευα!!

αυτάαα

Καλη επιτυχία με τη δίαιτα! Φαίνεται εύκολη αλλά δεν έχεις πολλές επιλογές πχ για πρωινό. Ο άντρας μ,ου που δεν τρώει το πρωί δεν έχει πρόβλημα. Αλλιώς θα πήξεις στο αυγό. Πρόσεξε αυτό με το αλάτι και τις βιταμίνες. Ο άντρας μου την πρώτη φορά που τη ξεκίνησε έτρωγε και μικρές ποσότητες και μια μέρα απο την αδυναμί αδεν μπορούσε να σηκωθεί απο το κρεβάτι και μου έβαλε να του βράσω 4 αυγά με μπόλικο αλάτι! Πάντως είναι καταευχαριστημένος με τα αποτυελέσματα(αν δεν το ξαναρίξει στο φαγητό με τα μούτρα και ξαναβάλει). Πάντως τώρα που ξαναάρχισε να τρώει έβαλε 1 κιλό απο αυτά που έχασε και λέει έκανε δουλειά στο μεταβολισμό γιατί κανονικά έπρεπε να τα έβαζε όλα με τις καταχρήσεις που έκανε. Αν αντέξεις(γιατί μια φίλη μου μετά την 5η-6η μέρα τα παρατάει)περιμένω αποτελέσματα.

Και τα Demitrios ειναι απιστευτα ομορφα..εγω πηγα σε μια μοδιστρα, το ραψα, απλο, λιτο, λευκο,γραμμη Αλφα με ενα λιτο κεντημα μπροστα, ειχα χασει τυχαια και καμποσα κιλα και πραγματικα ειμουν μια κουκλα..και το λεω με περηφανια γιατι εχθες ειμουν στης κουμπαρας μου και εβλεπα μια φωτο που χορευαμε στο τραπεζι μου και πραγματικα εβλεπα πως ειμουν τοτε..σε σχεση με τωρα..καμια σχεση...

σας το χω ξαναπει αλλα εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το γαμο μου..

Καλη επιτυχία με τη δίαιτα! Φαίνεται εύκολη αλλά δεν έχεις πολλές επιλογές πχ για πρωινό. Ο άντρας μ,ου που δεν τρώει το πρωί δεν έχει πρόβλημα. Αλλιώς θα πήξεις στο αυγό. Πρόσεξε αυτό με το αλάτι και τις βιταμίνες. Ο άντρας μου την πρώτη φορά που τη ξεκίνησε έτρωγε και μικρές ποσότητες και μια μέρα απο την αδυναμί αδεν μπορούσε να σηκωθεί απο το κρεβάτι και μου έβαλε να του βράσω 4 αυγά με μπόλικο αλάτι! Πάντως είναι καταευχαριστημένος με τα αποτυελέσματα(αν δεν το ξαναρίξει στο φαγητό με τα μούτρα και ξαναβάλει). Πάντως τώρα που ξαναάρχισε να τρώει έβαλε 1 κιλό απο αυτά που έχασε και λέει έκανε δουλειά στο μεταβολισμό γιατί κανονικά έπρεπε να τα έβαζε όλα με τις καταχρήσεις που έκανε. Αν αντέξεις(γιατί μια φίλη μου μετά την 5η-6η μέρα τα παρατάει)περιμένω αποτελέσματα.

κοίτα το προβλημά μου είναι το πρωινό,δεν μπορώ χωρίς γάλα...

και δεν μπορώ να τσιμπολογήσω και τίποτα ενδιάμεσα...και πόσο κρέας με σαλάτα να φάω??

χθες το βράδυ έφαγα ψητές γαρίδες με σαλάτα...

το ευχαριστήθηκα...

πάντως από το σάββατο μέχρι σήμερα δεν έχω χάσει τίποτα...

α και το πιο σημαντικό είναι η coca cola μου και το γλυκό!!!!

θέλω μια σοκοφρετούλα έστω...

το έχω ρίξει στα πράσινα τσάγια!!

Διαφημίσεις

κοίτα το προβλημά μου είναι το πρωινό,δεν μπορώ χωρίς γάλα...

και δεν μπορώ να τσιμπολογήσω και τίποτα ενδιάμεσα...και πόσο κρέας με σαλάτα να φάω??

χθες το βράδυ έφαγα ψητές γαρίδες με σαλάτα...

το ευχαριστήθηκα...

πάντως από το σάββατο μέχρι σήμερα δεν έχω χάσει τίποτα...

α και το πιο σημαντικό είναι η coca cola μου και το γλυκό!!!!

θέλω μια σοκοφρετούλα έστω...

το έχω ρίξει στα πράσινα τσάγια!!

Λοιπόν κάποιος που έχασε 40 κιλά με αυτή τη δίαιτα , την έκανε πολλή καιρό βέβαια, έτρωγε και αλλαντικά και coca cola zero.Αν αντέξεις το 10ήμερο θα δεις διαφορά πιο πολύ στα ρούχα σου. Εμένα της μαμάς μου της πέφταν τα παντελόνια και επιπλέαν στα μπούτια που πλέον δεν χάνει εύκολα κιλά.ΥΠΟΜΟΝΗ! ΕΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!

άντε μακάρι βίκυ μου να χάσω,γιατί έχω 2 βαλίτσες ρούχα που δεν χωράω, καινούρια!!

άσε που κάνουμε την δίατα μαζί με τον άντρα μου και είμαι σίγουρη ότι θα χάσει πιο πολλά και θα νευριάσω!!!

άλλο μεταβολισμό έχουν οι άντρες!!!

ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!!

Διαφημίσεις

ναι θέλω πολύ να την έχουμε παρανυφάκι αλλά να μην είναι πολύ μεγάλη,3-4 χρονών το πολύ!!

τελεια θα'ναι!

κοριτσια ειμαι χαλια.η μικρη μου εχει ακομα λαρυγγιτιδα,πυρετο και διαρροιες και δεν τρωει τιποτα,μονο 60γρ γαλα το πολυ.μαλλον εχει και γαστρεντεριτιδα,απ'οτι μου'πε ο γιατρος

και δεν μπορει ουτε να κοιμηθει.:(:(:(

επιδημια λεει εχει στο ηρακλειο,κι ο καιρος ειναι χαλια.αερας με συννεφια.

αχ!ωραια ηταν τοσες μερες με τη λιακαδα μας και τις βολτουλες μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΕΛΕΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ JESGK.MIAMAMA ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΕΓΩ ΤΟ 2007 ΗΜΟΥΝ 65 ΚΙΛΑ ΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 50.ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΕΧΑΣΑ 16 ΚΙΛΑ.ΕΠΕΣΑ ΣΤΑ 49.ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΠΗΡΑ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 58 ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.

l9Iop2.png

Εγω ημουν 65 οταν παντρευτηκα!! Ελπιζω να μην θες πολλα..

Αχ τωρα ουτε και σε μενα δεν μπαινει..Αστα ρε γαμωτο!!

Τι διαιτα ειναι αυτη καλε;;;;;

Κοριτσια ειναι δυσκολη αυτη η φαση, ΜΟΝΟ το φαι σκεφτομαι..

ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!Ολα ειναι στο μυαλο..Μονο που δυσκολευομαι να

το μαζεψω

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...