Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μανουλες.

εμεις πηγαμε εχθες στον παιδιατρο.η μικρη μου εχει λαρυγγιτιδα και σημερα εκανε πυρετο.ολα τα παιδακια με τον νοτια εδω κατω ειναι αρρωστα.

βικη μου κι εγω αν μπορουσα τον γαμο μου ετσι θα τον εκανα.σ'ενα παραθαλασσιο ξωκλησσι και μετα beach party!αλλα οι υποχρεωσεις βλεπεις.

εκανα εναν γαμο στον οποιο δεν ηξερα ουτε τους μισους,και το αποκορυφωμα,πληρωσαμε εμεις το τραπεζι.αμα το ηξερα δεν θα τον εκανα

ανοιχτο με τιποτα!

οσο για εμας τους κρητικους το εχω πει κι εγω η ιδια οτι ζουμε ακομα στον μεσαιωνα,κι εχουμε κατι μυαλα,αστα να πανε,αλλα δεν την αλλαζω με τιποτα την κρητη.εσυ χριστινα δεν εισαι κρητικια δηλαδη?απλως μενεις κρητη?

ειδες το αγορακι σου,σκληρο καρυδι,δεν μασαει!μπραβο!εμας δεν μας εχει πει τιποτα για εξετασεις ακομα.καλυτερα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα μανουλες.

εμεις πηγαμε εχθες στον παιδιατρο.η μικρη μου εχει λαρυγγιτιδα και σημερα εκανε πυρετο.ολα τα παιδακια με τον νοτια εδω κατω ειναι αρρωστα.

βικη μου κι εγω αν μπορουσα τον γαμο μου ετσι θα τον εκανα.σ'ενα παραθαλασσιο ξωκλησσι και μετα beach party!αλλα οι υποχρεωσεις βλεπεις.

εκανα εναν γαμο στον οποιο δεν ηξερα ουτε τους μισους,και το αποκορυφωμα,πληρωσαμε εμεις το τραπεζι.αμα το ηξερα δεν θα τον εκανα

ανοιχτο με τιποτα!

οσο για εμας τους κρητικους το εχω πει κι εγω η ιδια οτι ζουμε ακομα στον μεσαιωνα,κι εχουμε κατι μυαλα,αστα να πανε,αλλα δεν την αλλαζω με τιποτα την κρητη.εσυ χριστινα δεν εισαι κρητικια δηλαδη?απλως μενεις κρητη?

ειδες το αγορακι σου,σκληρο καρυδι,δεν μασαει!μπραβο!εμας δεν μας εχει πει τιποτα για εξετασεις ακομα.καλυτερα!

Καλησπέρα στα γλυκά κορίτσια, εμείς στο γάμο είχαμε καλεσμένους περίπου 120 άτομα στο τραπέζι και οι δύο οικογένειες και ήταν περίπου 38ευρώ το άτομο το 2003 άν θυμάμαι καλά. Στις δύο βαπτίσεις είμασταν μονο γονείς, αδερφή συζυγου και κουμπάροι και μας πήγα στο γιο 40 ευρώ το άτομο το 2004 και 47ευρώ φέτος αλλά και στις δυο φορές πηγαμε σε εστιατόριο καλό.

Καλησπέρα στα γλυκά κορίτσια, εμείς στο γάμο είχαμε καλεσμένους περίπου 120 άτομα στο τραπέζι και οι δύο οικογένειες και ήταν περίπου 38ευρώ το άτομο το 2003 άν θυμάμαι καλά. Στις δύο βαπτίσεις είμασταν μονο γονείς, αδερφή συζυγου και κουμπάροι και μας πήγα στο γιο 40 ευρώ το άτομο το 2004 και 47ευρώ φέτος αλλά και στις δυο φορές πηγαμε σε εστιατόριο καλό.

:confused::confused::confused::confused::confused:

πλακα κανεις!τι εστιατορια ηταν αυτα καλε?

εμεις εδω εχουμε κεντρα γιατι καλαμε πολλα ατομα,φτανουν και τα 2000!

εμενα ηταν 600.λιγα δηλαδη:rolleyes:

το πιο ακριβο κεντρο ειναι ενα το οποιο εχει γκαζον και catering με παραξενα φαγητα απο αυτα που φτιαχνουν οι σεφ και δεν χορταινεις!!κι εχει 35ε το ατομο,το οποιο ειναι για μενα παρα πολλα.εγω το πολυ 17ε το ατομο μπορω και σκεφτομαι καμμια ταβερνα με ζωντανη μουσικη,και παιδοτοπο για τα παιδακια.

:confused::confused::confused::confused::confused:

πλακα κανεις!τι εστιατορια ηταν αυτα καλε?

εμεις εδω εχουμε κεντρα γιατι καλαμε πολλα ατομα,φτανουν και τα 2000!

εμενα ηταν 600.λιγα δηλαδη:rolleyes:

Και στην Αθήνα βρίσκεις οικονομικά κέντρα προς Θεού, απλά και τις δύο φορές σκεφτήκαμε να τους πάμε κάπου διαφορετικά, στο Θοδωρή πήγαμε στο Wabi στην Πολιτεία και στην κόρη στην Brasserie Sud στο Φάληρο.

καλημερα μανουλες.

ανοιχτο με τιποτα!

Περαστικα στην αντζελινα μας!Οντως με την υγρασια και τους νοτιαδες ειναι ενα χαλι μαυρο εδω κατω!οχι ελεναδα,δεν ειμαι κρητικια και συμφωνω πως η Κρητη ειναι απιθανο μερος για να ζησεις και να μεγαλωνεις παιδια.Απλα μακαρι να μην ηταν τοσο οπισθοδρομικοι οι Κρητικοι-Κρητικες,και αναφερομαι στην πλειοψηφια δυστυχως.

τζες,καλη επιλογη το τραπεζι σε κυριλε εστιατοριο οταν μιλαμε για λιγαααα ατομα,διοτι με τα πολλα ...........δεν βγαινεις με τιποτα!

Εν τω μεταξυ,να παρατηρησω πως ολα τα μηνυματα ειναι χθεσινα????σημερα δεν μπηκε καμια ?????????:eek::eek::eek::eek::eek:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικα στην αντζελινα μας!Οντως με την υγρασια και τους νοτιαδες ειναι ενα χαλι μαυρο εδω κατω!οχι ελεναδα,δεν ειμαι κρητικια και συμφωνω πως η Κρητη ειναι απιθανο μερος για να ζησεις και να μεγαλωνεις παιδια.Απλα μακαρι να μην ηταν τοσο οπισθοδρομικοι οι Κρητικοι-Κρητικες,και αναφερομαι στην πλειοψηφια δυστυχως.

τζες,καλη επιλογη το τραπεζι σε κυριλε εστιατοριο οταν μιλαμε για λιγαααα ατομα,διοτι με τα πολλα ...........δεν βγαινεις με τιποτα!

Εν τω μεταξυ,να παρατηρησω πως ολα τα μηνυματα ειναι χθεσινα????σημερα δεν μπηκε καμια ?????????:eek::eek::eek::eek::eek:

καλημερα.εσυ θα τις κανεις μαζι και τις 2 βαφτισεις να υποθεσω?

εγω θα παω σε λιγο στην εκθεση γαμου-βαφτιση που εχει εδω περα να κοιταξω για την βαφτιση.

α,που μενεις ειπαμε?

καλημερα.εσυ θα τις κανεις μαζι και τις 2 βαφτισεις να υποθεσω?

εγω θα παω σε λιγο στην εκθεση γαμου-βαφτιση που εχει εδω περα να κοιταξω για την βαφτιση.

α,που μενεις ειπαμε?

Είμαι αλλού νταλού περαστικά στην κορούλα σου!!

δεν την βγάζω καθαρή!!..!! Από εχθές το βράδυ κάνω εμετό, διάρροια, με πονούν όλα μου τα κόκκαλα και ειμαι χάλια, η μητέρα μου το ίδιο και έτσι σκέφτομαι αυριο να τηλεφωνήσω και να μην πάω στη δουλειά.

Καλημέρα! Περαστικά στην μικρή Κρητικοπούλα και την μεγάλη Ελληνοιταλιδούλα!Και εμείς απο χθες ήμαστε αρρωστούλες.Πυρετό μόνο. Τίποτα άλλο.Αλλά οι σκανδαλιές σκανδαλιές.Και άρρωστη γεμάτη ενέργεια είναι!Τα' χω πάρει με αυτήν την κατάσταση. Μια φορά το μήνα άρρωστη είναι!Της κουνιάδας μου ο μικρός Τρίτη και Τετάρτη δεν πήγε στο σχολείο, Πέμπτη ήρθε να παίξει με την Γεωργίτσα. Ε, εγώ φταίω αμα λέω οτι απο εκεί κολλάει!Δεν τους κόβει να τον περιορίσουν κάποιες μέρες?Δεν μπορώ να καταλάβω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Περαστικά στην μικρή Κρητικοπούλα και την μεγάλη Ελληνοιταλιδούλα!Και εμείς απο χθες ήμαστε αρρωστούλες.Πυρετό μόνο. Τίποτα άλλο.Αλλά οι σκανδαλιές σκανδαλιές.Και άρρωστη γεμάτη ενέργεια είναι!Τα' χω πάρει με αυτήν την κατάσταση. Μια φορά το μήνα άρρωστη είναι!Της κουνιάδας μου ο μικρός Τρίτη και Τετάρτη δεν πήγε στο σχολείο, Πέμπτη ήρθε να παίξει με την Γεωργίτσα. Ε, εγώ φταίω αμα λέω οτι απο εκεί κολλάει!Δεν τους κόβει να τον περιορίσουν κάποιες μέρες?Δεν μπορώ να καταλάβω!

Περαστικά στην πανεμορφούλα!! Οχι Βίκυ μου δεν τους κόβει δυστυχώς!!!!

Σήμερα έκατσα σπίτι αφού και η μητέρα μου ήταν άρρωστη, και εγώ δεν ήμουν και πολύ καλά. καλή εβδομάδα να έχουμε και γρήγορα περαστικά μας. Ευχαριστώ!!

Καλημερα αρρωστες..και περαστικα..

εγω απολαμβανω απο το πρωι την σκονη που πεφτει πανω στα ρουχα μου...τι ωραια αισθηση!!

τοσο καιρο με ειχαν ταμπουρωμενη στο γραφειο και σημερα που ειναι ενα θαυμα η ημερα ολη με εχουν και τρεχω πρωτοδικεια, ΤΣΜΕΔΕ, ΙΚΑ και οτι αλλο..μολις μπηκα γραφειο να πιω ενα καφε, να δω εκκρεμοτητες και να την κανω παλι..

σχετικα με το κοστος των εκδηλωσεων στην Αθηνα..

η Αθηνα ειναι πανακριβη σε σχεση με αλλες περιοχες της χωρας..μπορεις να βρεις με 15/20 ευρω το κεφαλι σε καμια συνοικιακη ταβερνα με οτι αυτο συνεπαγεται (ακομη και σε σουβλατζιδικα με κηπο) και ανεβαινει το ποσο οταν προτιμαμε αιθουσες εκδηλωσεων, κτηματα, catering ακομη και στο σπιτι απο 25 εως 105 ευρω το κεφαλι..

το μονο καλο ειναι οτι εδω δεν μας υποχρεωνει κανεις να κερναμε ολο τον κοσμο και ολη την πολη..εγω στο γαμο μου πληρωσα 4000 ευρω για 140 ατομα που χα καλεσει..ολα τα λεφτα του κρεβατιου πηγαν εκει..

στην μικρη εκανα στο σπιτι ενα απλο cateρινγ που κοστισε 300 ευρω...αν διαλεγα catering με Gourmet φαγητο θα κοστιζε 35 ευρω τουλαχιστον το κεφαλι..αλλα δεν με επαιρνε και δεν ηθελα κιολας..

αυτα..σε λιγο καιρο ολα αυτα θα φανταζουν υπερπολυτελειες..για να δουμε..

καλημέρα κορίτσια,περαστικά στους άρρωστους!!!

σήμερα πήγαμε για αναλύσεις,έκλαιγε λίγο το κορίτσι!!

τα ούρα έχουμε προσπαθήσει ήδη 2 φορές να της τα πάρουμε και δεν γίνεται,δεν μένουν στο σακουλάκι...θα της το βάλω πάλι...

το σκ μέσα την βγάλαμε λόγω καιρού...

τέλεια...

κι έχω μια ημικρανία από το σάββατο,τόσα χάπια και τίποτα...

α ξεκινήσαμε και την δίαιτα...

το σάββατο...πεινάω...

και αρχίζω και σιχαίνομαι το κρέας που το λάτρευα!!

αυτάαα

οι τιμές εδώ είναι σαν την αθήνα,για να πεις ότι θα κάνεις ωραίο τραπέζι, θέλεις 35Ε το άτομο...

κάτι "κοσμικές" ταβέρνες από την δεκαετία του '80...χάλια και δίνεις 25Ε...

και το φαγητό δεν τρώγεται..

γιάυτό την βάφτιση την κάναμε στο χωριό σε ταβερνούλα απλή φυσικά,με θέα...

17Ε ανά άτομο και φαγητό του σκασμού!!

ευτηχώς πλήρωσαν τα πεθερικά.

λόγου της απόστασης δεν είχαμε και πολλά άτομα,καλύτερα!!!

το τραπέζι του γάμου έχουν πει θα το πληρώσουν οι γονείς μου...γύρω στα 200 άτομα μάλλον...

για να δούμε πότε...βλέπω κι άλλες στην ίδια μοίρα,μόνο πολιτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...