Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι με πολιτικό...9/03 κλείνουμε 9 χρόνια μαζί και 11/03 κλείνουμε 2 χρόνια πολιτικού...

μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε σε μερικά χρόνια,γιατί μετά θα μεγαλώσει πολύ η έλλη...θα είναι υπερβολή να βάλω και νυφικό!!

θα με κοροιδεύει το κορίτσι!!

δεν μου την βγάζει το λεξικό την λέξη...άρα είναι πτώχευση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι με πολιτικό...9/03 κλείνουμε 9 χρόνια μαζί και 11/03 κλείνουμε 2 χρόνια πολιτικού...

μακάρι να μπορέσουμε να το κάνουμε σε μερικά χρόνια,γιατί μετά θα μεγαλώσει πολύ η έλλη...θα είναι υπερβολή να βάλω και νυφικό!!

θα με κοροιδεύει το κορίτσι!!

δεν μου την βγάζει το λεξικό την λέξη...άρα είναι πτώχευση!!!

με το καλο ο γαμος,μιαμαμα μου!αντε να πατε και το ταξιδακι που θελετε!

εγω δεν πηγα μηνα του μελιτος,κι ουτε προκειται:(

προσπ,ευχαριστω για την ευχη,μακαρι να ειναι καλυτερα γι'αυτους κι ας ειναι μακρια.

ευχομαι και για σενα να πανε ολα καλα,και το καλοκαιρακι να βαλετε μπροστα το 2ο παιδακι.

βικη,ευχαριστουμε για τα χρονια πολλα!και δεν παρεξηγω,don't worry!που εισαι σημερα?

και το ευακι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

βρε κοριτσια,εσεις ποσο καιρο πριν ετοιμαζατε την βαφτιση?

κανατε και τραπεζι?εγω εχω γυρω στο 180 ατομα,μονο καλοι φιλοι και συγγενεις,και το σκεφτομαι για το τραπεζι.που λεφτα...

χαχα εγω ασχετα το αποτελεσμα του γεγονοτος αν κατι το ξερω δυο χρονια πριν τοσο κανω για να το ετοιμασω.. στο γαμο μου τα πηγα εξαιρετικα καλα με τις επιλογες μου, στη βαπτιση δεν ειχα το κουραγιο και ειμαι μεν ευχαριστημενη αλλα οχι οσο θα θελα..δεν ειχαμε και ανεση οικονομικη βεβαια..

ολα καλα ομως..δοξα το Θεο..

καλο σκ παιδια φευγω!!

Διαφημίσεις

χαχα εγω ασχετα το αποτελεσμα του γεγονοτος αν κατι το ξερω δυο χρονια πριν τοσο κανω για να το ετοιμασω.. στο γαμο μου τα πηγα εξαιρετικα καλα με τις επιλογες μου, στη βαπτιση δεν ειχα το κουραγιο και ειμαι μεν ευχαριστημενη αλλα οχι οσο θα θελα..δεν ειχαμε και ανεση οικονομικη βεβαια..

ολα καλα ομως..δοξα το Θεο..

καλο σκ παιδια φευγω!!

2 χρονια πριν?δεν προλαβαινω τοτε!:D:D:D:D

καλο σαββατοκυριακο προσπ.

Κοριτσακια με ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ και που ειμαστε ακομα..Ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω.

Κι εμεις σκεφτομαστε να φυγουμε αλλα το θεμα ειναι ΠΩΣ και ΠΟΥ!

Νομιζω οτι παντου εχουν αρχισει και δυσκολευουν τα πραγματα, βεβαια

οχι τα ΧΑΛΙΑ τα δικα μας..

Ειναι ΨΕΥΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ οσοι μας εχουν κυβερνησει και ντρεπομαι.

Μιαμαμα εμεις πηγαμε ταξιδι του μελιτος στον Μαυρικιο!! Ειναι τελεια, πραγματικος

παραδεισος ΑΛΛΑ δεν μπορεις να μεινεις αν δεν εχεις τουλαχιστον δικο σου

ξενοδοχειακο συγκροτημα, ΠΟΟΛΥ ΦΤΩΧΕΙΑ και ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!

Ελεναδα εγω την ημερομηνια την εκλεισα τον ΦΕβρουριο, το τραπεζι λιγο αργοτερα

και ειχαμε 180 ατομα στην εκκλησια και 120 στο τραπεζι. Περιπου δεν θυμαμαι και καλα. Με 35 ευρω το ατομο καταλαβαινεις οτι μας πηγε ο κουκος ΑΗΔΟΝΙ!!

Αν η εκκλησια σας εχει ωραιο προαυλιο μπορεις να κανεις catering.

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ για τα οικονομικα!

Απλα δεν υπαρχει κρατος να προστατευει τον πολιτη γιατι απλα αυτο

που εχουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ!

yRf6p1.png

και ειχαμε 180 ατομα στην εκκλησια και 120 στο τραπεζι. Περιπου δεν θυμαμαι και καλα. Με 35 ευρω το ατομο καταλαβαινεις οτι μας πηγε ο κουκος ΑΗΔΟΝΙ!!

και ποτε την κανατε την βαφτιση?δεν θυμαμαι.35ε το ατομο?εδω με 18ε και το σκεφτομαι.catering εδω δεν το συνηθιζουμε.ή κανουμε τραπεζι ή δεν κανουμε.

Κοριτσακια με ΨΥΧΟΠΛΑΚΩΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Η κατασταση ειναι ΤΡΑΓΙΚΗ και που ειμαστε ακομα..Ουτε να τα σκεφτομαι δεν θελω.

Κι εμεις σκεφτομαστε να φυγουμε αλλα το θεμα ειναι ΠΩΣ και ΠΟΥ!

Νομιζω οτι παντου εχουν αρχισει και δυσκολευουν τα πραγματα, βεβαια

οχι τα ΧΑΛΙΑ τα δικα μας..

Ειναι ΨΕΥΤΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ οσοι μας εχουν κυβερνησει και ντρεπομαι.

Μιαμαμα εμεις πηγαμε ταξιδι του μελιτος στον Μαυρικιο!! Ειναι τελεια, πραγματικος

παραδεισος ΑΛΛΑ δεν μπορεις να μεινεις αν δεν εχεις τουλαχιστον δικο σου

ξενοδοχειακο συγκροτημα, ΠΟΟΛΥ ΦΤΩΧΕΙΑ και ΠΟΛΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ για τα οικονομικα!

Απλα δεν υπαρχει κρατος να προστατευει τον πολιτη γιατι απλα αυτο

που εχουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ!

συμφωνω σε ολααααα

κι εμενα παρα πολλα μου φαινονται τα 35Ε/ατομο!!!!οντως στην Κρητη δεν κανει κανεις κατερινγκ,ολοι κανουν τραπεζι,μην παρεξηγηθουν κιολας.....ειναι λιγο οπισθοδρομικοι οι Κρητικοι σε αυτα .....με το μπαρδον ελεναδα...!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Να'μαι και εγώ! Κορίτσια πολλή γκρίνια στη δουλειά!Έχω το αφεντικό όλη μέρα πάνω απο το κεφάλι μου και μουρμουράει.Εχει κατααγχωθεί με τα μέτρα και το μεταδίδει σε όλους μας. Η Γεωργίτσα σουρτούκευε όλη μέρα και δεν κοιμήθηκε πάνω απο μισή ωρίτσα. Την είδα τριβάταν και την έκανα ένα μπανάκι και ξεράθηκε.

Αχ βρε Ελενάντα μου, τί νέα είναι αυτά?Δεν μπορώ καθόλου τους αποχωρισμούς.

Μιαμαμά και εμείς με πολιτικό είμαστε λόγω εγκυμοσύνης. Θέλαμε να κάνουμε γάμο με βάφτιση μαζί αλλά επειδή τελικά έκανα κοριτσάκι και όχι αγόρι που περίμενα την ήθελα παρανυφάκι. Έτσι είπαμε για το επόμενο καλοκαίρι που θα ξεθαρέψει αλλά με αυτά που γίνονται....ποιός ξέρει πότε θα ντυθώ νυφούλα:cry:Μάλλον το εγγονάκι μου βλέπω να κάνω παρανυφάκι:mrgreen:

Σεπτεμβριο ηταν η βαφτιση..

Οντως ηταν πολλα τα 35, αλλα στην Αθηνα οι τιμες ειναι πολυ διαφορετικες.

Ολα τα αλλα δεν μου αρεσαν και γενικα αν κανω κατι θελω να το κανω καλα, αλλιως δεν θα εκανα τιποτα. Προσφερθηκαν και οι γονεις μου και μας εδωσαν ενα ποσο

και το αποφασισαμε.

Η κουμπαρα μου εκανε καπου στην Παρνηθα με 30 ευρω και πιο χαλια αιθουσα και πιο χαλια φαγητο δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου..Ηταν λες και ζουσα στη δεκαετια του 80!!!!! ΔΕΝ υπερβαλλω καθολου! Καλυτερα να μην ειχε κανει τιποτα, ολοι την κοροιδευαν στο τελος. Βεβαια απο την αλλη αυτο μπορουσε και τερμα. ΑΛΛΑ με τοσα λεφτα σιγουρα μπορουσε να βρει και καλυτερα. Μην τρελαθουμε κιολας.

Αχ οι Κρητικοι οντως ειναι φοβεροι τυποι!! Καταλαβα. Τοτε κοριτσακια αν δεν εχετε μην τρελαθειτε κιολας..Δεν θα σκαμε και για αυτα.

Κοριτσια στο τελος ΟΛΟΙ θα ξενιτευτουμε οπως παλια..Και να μου το θυμηθειτε!

Οποια θελει να ντυθει νυφουλα, εχω νυφικο Pronovias!! Της το δανειζω ανετα!!

yRf6p1.png

Σεπτεμβριο ηταν η βαφτιση..

Οντως ηταν πολλα τα 35, αλλα στην Αθηνα οι τιμες ειναι πολυ διαφορετικες.

Ολα τα αλλα δεν μου αρεσαν και γενικα αν κανω κατι θελω να το κανω καλα, αλλιως δεν θα εκανα τιποτα. Προσφερθηκαν και οι γονεις μου και μας εδωσαν ενα ποσο

και το αποφασισαμε.

Η κουμπαρα μου εκανε καπου στην Παρνηθα με 30 ευρω και πιο χαλια αιθουσα και πιο χαλια φαγητο δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου..Ηταν λες και ζουσα στη δεκαετια του 80!!!!! ΔΕΝ υπερβαλλω καθολου! Καλυτερα να μην ειχε κανει τιποτα, ολοι την κοροιδευαν στο τελος. Βεβαια απο την αλλη αυτο μπορουσε και τερμα. ΑΛΛΑ με τοσα λεφτα σιγουρα μπορουσε να βρει και καλυτερα. Μην τρελαθουμε κιολας.

Αχ οι Κρητικοι οντως ειναι φοβεροι τυποι!! Καταλαβα. Τοτε κοριτσακια αν δεν εχετε μην τρελαθειτε κιολας..Δεν θα σκαμε και για αυτα.

Κοριτσια στο τελος ΟΛΟΙ θα ξενιτευτουμε οπως παλια..Και να μου το θυμηθειτε!

Οποια θελει να ντυθει νυφουλα, εχω νυφικο Pronovias!! Της το δανειζω ανετα!!

Γι' αυτό και εγώ στο γάμο μου δεν θέλω κανέναν!Και το εννοώ!Μόνο 10 φίλους και γνωστούς που ξέρω οτι θα χαρούν με τη χαρά μου και μετά μπουζούκια πρώτο τραπέζι πίστα και ας ξοδέψω και 30000 ευρώ αλλά με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε και όχι εμ να τους καλείς και εμ να σε κοροιδευουν!Βρε ουστ!

Γι' αυτό και εγώ στο γάμο μου δεν θέλω κανέναν!Και το εννοώ!Μόνο 10 φίλους και γνωστούς που ξέρω οτι θα χαρούν με τη χαρά μου και μετά μπουζούκια πρώτο τραπέζι πίστα και ας ξοδέψω και 30000 ευρώ αλλά με ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε και όχι εμ να τους καλείς και εμ να σε κοροιδευουν!Βρε ουστ!

Καλημερα !!!βασικα το κιτς ειναι παντα κιτς ,τα πολλα λεφτα και το ξοδεμα,δεν σημαινει απαραιτητα και καλο γουστο.κι εγω θα ηθελα στη βαφτιση του παιδιου/των παιδιων,πολυ οικογενειακο κλιμα....οσο για το γαμο(κι εμεις με πολιτικο ειμαστε),δεν θελω με τιποτααααα να φορεσω νυφικο.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕ,ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΑΡΑΝΕ ΔΕΚΑ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ!!!!

Αντι για μπουζουκια,θα ηθελα ενα πλουσιο γευμα στο σπιτι με ωραιο στολισμο ,μια ηλιολουστη μερα....αυτα τα ολιγα!(εννοω μετα τη βαφτιση)

ξεχασα να σας γραψω το πιο σημαντικο απο ολα!οταν πηραν αιμα στον μικρο,δεν εκλαψε καθολου,απλα πηρε ενα μορφασμο δυσαρεσκειας και απλα κοιταζε μια τις νοσοκομες και μια το χερι του!!!!εγω ημουν στα προθυρα να κλαψω,με ειχε λουσει κρυος ιδρωτας,νομιζα πως θα σπαραξει στο κλαμα,και τελικα τζαμπα τοση στενοχωρια.!!!!ο μικρος μου εβαλε τα γυαλια!

Επεξεργάστηκαν by cristin

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τί κάνεις εγκυούλα? Το bebe? Κλωτσάει κλωτσάει?Μπράβο στο Μανωλάκι! Εμάς δεν μας έχουν πάρει ακόμα αίμα αλλά και εγώ πιστεύω σε αυτή την περίπτωση με το ζόρυ θα κρατηθώ μην κλάψω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...