Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απλώς θέλει λίγο περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. 

Επίσης όσο ανάφορα τον αντρικό παράγοντα αλήθεια τόσους μήνες ο άντρας σου δεν έχει κάνει κάποια θεραπεία με αντιβίωση αφού έκανες εσύ ή να περνει κάποια συμπληρώματα? 

Ο εντελώς φυσικός κύκλος μπορεί να είναι πιο δύσκολος στο να τον προγραμματίσεις αλλά νομίζω πως ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο. 

Γενικά ξέρω ότι ψάχνεις να βρεις μια απάντηση αλλά κάποιες φορές θέλει απλά λίγο περισσότερο χρόνο από ότι έχεις υπολογίσει. 

Σκέψου γυναίκες που κάνουν 15 ωάρια με φάρμακα Κ κανένα πρόβλημα με τα αποθέματα Κ τις ορμόνες παραπάνω από 6-7 βλαστοστοκυστες δεν φτιάχνουν Κ από αυτές υγιή εγκυμοσύνη μπορεί να φτιάξουν οι 2 . 

Οπότε Κ για εσένα τα ποσοστά δεν είναι τόσο τραγικά. 

Ναι ο σύζυγος έπαιρνε τα well man conception πριν τις ωοληψιες. Είχε πάρει αντιβίωση όταν είχε 2 φορές βρεθεί βακτήριο στο σπερμα. (Ecoli συγκεκριμένα). Τίποτα άλλο δε ζητήθηκε. Τι άλλο θα έπρεπε θεωρητικά να κάνει;

Εγω συμπληρώματα δε παίρνω, είχα ρωτήσει τον γιατρό και είχε πει πως δε πιστεύει ιδιαίτερα σε αυτά. Παρόλα αυτά σήμερα ξαναρώτησα και μου είπε θα μου προτείνει κάποια να πάρω.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καποτε σας ελεγα οτι η μικρη ενα βρδυ πριν κανα 4μηνο ισως και παραπανω ειχε βρεθει στο πατωμα ενα μετρο απο το κρεβατι ανασκελα να κλαιει..

τελικα εχουμε καταληξει οτι δεν πρεπει να επεσε απο το κρεβατι αλλα να συρθηκε (της δειχναμε απο πολυ μικρη το πως), να κατεβηκε και να συρθηκε ως την αλλαξιερα που απεχει περι το 1 μετρο απο το κρεβατι και προφανως ειδε οτι κανεις δεν ενδιαφερθηκε να τη μαζεψει και αρχισε το κλαμα..

αν απλως ειχε πεσει και θα ακουγαμε τον γδουπο αλλα και θα εκλαιδε επι τοπου και σαφως δεν θα χε φθασει ως εκει..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην αγχωνεσαι..καλεσε κοσμο, δες τι θα κερασεις, σβηστε τα κερακια του μικρου, εχε μουσικη να παιζει και οτι προκυψει

Θα συμφωνησω!!!!Και στην τελικη ειναι το 1ο παιδικο παρτυ που κανουμε......σιγα σιγα θα μαθουμε:mrgreen::mrgreen:

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

αχ ωραία τα γενέθλια!!

ελπίζω να έχουμε και κάνα φραγκάκι μέχρι τότε!!

εμείς δεν λέμε λεξούλες ακόμα...της αρέσει όμως να κρατιέται από το καρεκλάκι και να χορεύει,να κάνειο "σκι"!!

α και κάτω από την σιδερώστρα κάθεται όταν σιδερώνω!!

Διαφημίσεις

κι εγω θελω να κανω παρτακι στα γενεθλια αλλα δεν ξερω πως!!!!βασικα ,οι γονεις μου ποτε δεν κανανε παρτυ σε μας,και ειλικρινα αισθανομαι μεχρι και αμηχανια για την ολη διαδικασια ,καθως και πως θα καταφερω τα μικρα (που ειναι και διαφορες ηλικιες)να παιξουν ολα μαζι και να περασουν και καλα....ερε κατι κολληματα που τρωω η γυναικα.....παιδικα καταλοιπα........:tongue::tongue::tongue:

Ουτε εμενα οι δικοι μου μας κανανε ποτε παιδικο παρτυ και γω νοιωθω καπως αλλα πιο πολυ αγχος για το τι να κανω και δε σας ρυβω και για το οικονομικο γιατι με ενα μισθο ειμαστε στα ορια το δωρο του αντρουλη μου θα φυγει ολο στα εισητηρια,βενζινη.διοδεια οποτε δεν εχω τροπους να εξοικονομισω κανενα ευρω:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Σιγουρα οι παπαουδες θα βοηθησουν αλλα δεν θελω να γινω και βαρος.

Μαλλον απλα και λυτα τα βλεπω τα πρωτα μας γενεθλια!:(:(:(:(

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

περαστικά!! κ εμένα κρυωμένη είναι

Μπραβο!!! Περπατάει η μικρή;;;;

ναι!!!περπαταμε!!περαστικα και στην κουκλιτσα σου!

και προσπ,μπορεις να μας τα πριξεις οσο θες!!να ανταλλαξουμε ιδεες!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

κι εγω θελω να κανω παρτακι στα γενεθλια αλλα δεν ξερω πως!!!!βασικα ,οι γονεις μου ποτε δεν κανανε παρτυ σε μας,και ειλικρινα αισθανομαι μεχρι και αμηχανια για την ολη διαδικασια ,καθως και πως θα καταφερω τα μικρα (που ειναι και διαφορες ηλικιες)να παιξουν ολα μαζι και να περασουν και καλα....ερε κατι κολληματα που τρωω η γυναικα.....παιδικα καταλοιπα:tongue::tongue::tongue:

το φινγκερ φουντ ειναι οτι πρεπει!!!!δηλαδη η Δαναη ειναι η 1η της παρεας που ξεμουρισε ε????ζητω!!!!!μπραβο ΙΡΕΝΕ!!να τη χαιρεσαι την περιπατητρια σου.....;)

Η φσι λεει θενκς:D:D:D:D:D

Μπραβο και σεσας που σημερα ειναι μια πολυ καλυτερη μερα!!!!!Καλη συνεχεια να'χετε !!!!!!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

κι εγω θελω να κανω παρτακι στα γενεθλια αλλα δεν ξερω πως!!!!βασικα ,οι γονεις μου ποτε δεν κανανε παρτυ σε μας,και ειλικρινα αισθανομαι μεχρι και αμηχανια για την ολη διαδικασια ,καθως και πως θα καταφερω τα μικρα (που ειναι και διαφορες ηλικιες)να παιξουν ολα μαζι και να περασουν και καλα....ερε κατι κολληματα που τρωω η γυναικα.....παιδικα καταλοιπα........:tongue::tongue::tongue:

Ουτε εμενα οι δικοι μου μας κανανε ποτε παιδικο παρτυ και γω νοιωθω καπως αλλα πιο πολυ αγχος για το τι να κανω και δε σας ρυβω και για το οικονομικο γιατι με ενα μισθο ειμαστε στα ορια το δωρο του αντρουλη μου θα φυγει ολο στα εισητηρια,βενζινη.διοδεια οποτε δεν εχω τροπους να εξοικονομισω κανενα ευρω:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Σιγουρα οι παπαουδες θα βοηθησουν αλλα δεν θελω να γινω και βαρος.

Μαλλον απλα και λυτα τα βλεπω τα πρωτα μας γενεθλια!:(:(:(:(

καλα και ομορφα γενεθλια δεν σημαινει δαπανηρα γενεθλια με εντυπωσιασμους και φαρφαρες..οσοι μπορουν ας τα κανουν..

συνεπως καλεσε οσους αγαπατε και ενδιαφερομται για το παιδι σου, δεν ειναι αναγκη να τους τραπεζωσεις αλλωστε ενα παιδικο παρτυ γινεται νωρις και κραταει λιγες ωρες και καντε τα απολυτως απαραιτητα και αναγκαια..

καλη διαθεση να υπαρχει και ολα ειναι ομορφα στον κοσμο αυτο..

Irene_555 ευστοχο το σχολιο καθως αιτιολογειται το οτι η μικρη χαρακτηριζεται ως παρλαπιπας..το μηλο κατω απο τη μιλια θα πεσει..

αμ τι να κανω που δακτυλογραφω γρηγορα η μανα????!!!!!!!

sorry ομως αν σας γραφω βλακειες και σας κουραζω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...