Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προσπ,να ξερεις πως τα παιδακια που θηλαζουν ,συνηθιζουν να εχουν χαμηλο σιδηρο ,αλλα επισης αυτο που μας ειπαν στο μικροβιολογικο ,ειναι πως τα μωρα συνηθιζουν να εχουν περιεργα αποτελεσματα στις εξετασεις τους...δεν ξερω ομως γιατι συμβαινει αυτο,ισως επειδη ειναι στην αναπτυξη...!εγω ειμαι η μικρη???29 και 3 μηνες παρακαλω.....γρια

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασχετο..εγω εχω να παω γυναικολογο το μεσημερι να κανω την πρωτη μου εξεταση μετα την επεμβαση..ελπιζω να πηγαινω καλυτερα αν και κατι μου λεει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι τελευταια εχω κατι ενοχλησεις..θα δουμε ομως..το μανικι ειναι οτι εχει 24ωρη απεργια στα ΜΜΜ και θα φαω τη ζωη μου στους δρομους σημερα..

προσπ,να ξερεις πως τα παιδακια που θηλαζουν ,συνηθιζουν να εχουν χαμηλο σιδηρο ,αλλα επισης αυτο που μας ειπαν στο μικροβιολογικο ,ειναι πως τα μωρα συνηθιζουν να εχουν περιεργα αποτελεσματα στις εξετασεις τους...δεν ξερω ομως γιατι συμβαινει αυτο,ισως επειδη ειναι στην αναπτυξη...!εγω ειμαι η μικρη???29 και 3 μηνες παρακαλω.....γρια

στον αιμτοκριτη και τον σιδηρο ποια τιμη θεωρειται φυσιολογικη για ενα νηπιο?

αχ βρε cristin κι εμείς μια από τα ίδια, μόνο που δεν έχουμε σπίτι να μας πάρουν...

έχω εγγυητή τον πατέρα μου και είναι πολύ άσχημο!!

που είσαι βρε τζόκερ που σε περιμένουμε??

πάντως αν πάμε μαυρίκιο θα μεγαλώσει η μικρή όπως στη "γαλάζια λίμνη"!!

ασχετο..εγω εχω να παω γυναικολογο το μεσημερι να κανω την πρωτη μου εξεταση μετα την επεμβαση..ελπιζω να πηγαινω καλυτερα αν και κατι μου λεει οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα γιατι τελευταια εχω κατι ενοχλησεις..θα δουμε ομως..το μανικι ειναι οτι εχει 24ωρη απεργια στα ΜΜΜ και θα φαω τη ζωη μου στους δρομους σημερα..

Καλά αποτελέσματα, κρατά μας ενήμερες

Διαφημίσεις

αχ βρε cristin κι εμείς μια από τα ίδια, μόνο που δεν έχουμε σπίτι να μας πάρουν...

αν και εγω εχω πολλακις δηλωσει πως Μαυρικιο θα παω μονο αν μου χουν πληρωμενα εισιτηρια και διαμονη..ωστοσο οταν πας θα ρθουμε να σας επισκεφθουμε..

by the way η κολλητη μου θα παει σε λιγες μερες εκει..ειχε κερδισει ταξιδι εκει για δυο ατομα..

στον αιμτοκριτη και τον σιδηρο ποια τιμη θεωρειται φυσιολογικη για ενα νηπιο?

αιματοκριτης 41-51%,ο μ.εχει 34,3

σιδηρος 45-160,εχει 87,8,αλλα εχει

χαμηλη φερριτινη(αποθηκη σιδηρου)

απο 10-140,και εχει 4,2

σου ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι καλες!

η κουνιαδα μου πηγε μαυρικιο ,μηνα του μελιτος και επαθε αλλεργια στο υπερβολικο φως και ηλιο,ειχε πρηστει στο προσωπο,ενα χαλι μαυρο δηλαδη....εκανε ενα μηνα να επανελθει...και ειχε κανει και ραστα τα μαλλια...ηταν σαν την Γουπι Γκολνμπεργκ,για οσες την ξερουν...

λοιπον,καθιστε εδω ,καλα ειναι...απλα μακρια απο δανεια και πιστωτικες καρτες!ενω στην αρχη νομιζεις που βελτιωνουν τη ζωη σου,μετα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που τα πηρες...γνωμη μου παντα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

οταν τα εχεις ολα υποθηκη στις τραπεζες ,δεν εχεις κανενα σπιτι!!!

τι να πω,εχω σταματησει να λεω,μονο κουραγιο ευχομαι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

εγώ γιατί δεν κερδίζω ταξίδι ποτέ???

αχχχχ

είναι τέλεια...έχει πάει ο άντρας μου...(είχε πάει στα καράβια ένα χρόνο και γύρισε τον μισό πλανήτη)

εκεί θέλουμε να πάμε ταξίδι του μέλιτος ή μαλδίβες!!!

και ναι ακόμα ονειρευόμαστε γάμο και ταξίδι του μέλιτος!!!

αχχχχ

είναι τέλεια...έχει πάει ο άντρας μου...(είχε πάει στα καράβια ένα χρόνο και γύρισε τον μισό πλανήτη)

Είσαστε με πολιτικό μπουμπούκι μου;;

αχχχχ

ευχομαι να ερθει η ωρα που θα τα πραγματοποιησετε και τα δυο!αν και ο γαμος σκοτωνει τον ερωτα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τουλαχιστον το ταξιδι ,θα τον αναπτερωσει!!!τελικα καμια δεν ξερει πως γραφεται το φτωχεινουν????:tongue::tongue::tongue:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

αιματοκριτης 41-51%,ο μ.εχει 34,3

σιδηρος 45-160,εχει 87,8,αλλα εχει

χαμηλη φερριτινη(αποθηκη σιδηρου)

απο 10-140,και εχει 4,2

σου ευχομαι οι εξετασεις σου να ειναι καλες!

η κουνιαδα μου πηγε μαυρικιο ,μηνα του μελιτος και επαθε αλλεργια στο υπερβολικο φως και ηλιο,ειχε πρηστει στο προσωπο,ενα χαλι μαυρο δηλαδη....εκανε ενα μηνα να επανελθει...και ειχε κανει και ραστα τα μαλλια...ηταν σαν την Γουπι Γκολνμπεργκ,για οσες την ξερουν...

λοιπον,καθιστε εδω ,καλα ειναι...απλα μακρια απο δανεια και πιστωτικες καρτες!ενω στην αρχη νομιζεις που βελτιωνουν τη ζωη σου,μετα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που τα πηρες...γνωμη μου παντα!

εμεις για χρονια δεν ακουμπουσαμε καρτες με τον συζυγο αλλα με τα διαφορα θεματα (αποτυχημενες εγκυμοσυνες, κλοπη σπιτιου, πτωση της δουλειας του κλπ) χωθηκαμε ηδη ενα 10.000 ευρω το οποιο δεν υπαρχει περιπτωση οσο ο ανδρας μου δεν εχει σταθερο εισοδημα να αποπληρωσουμε ποτε και ολο θα ανεβαινει και ετσι πλεον και προκειμενου να κανουμε καποια επιπλεον πραγματα προσπαθουμε (λαθος εποχη βεβαια το λεω χρονια)να πουλησουμε ενα οικοπεδο του..και βεβαια οταν πουληθει θα ειναι σε χαμηλη τιμη ασχετα ποσο ζηταει εκεινος τωρα..

δεν γινεται ομως αλλιως..

θα την παω ενα πρωι στη Βιοιατρικη στο Περιστερι που κανουν αιμοληψιες σε μωρα..και ο Θεος βοηθος..με αγχωνουν αυτα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

τι να πουν ομως και καποιοι αλλοι που τραβανε αλλα ζορια με τα παιδια τους...παυω..κοινως το βουλωνω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...