Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο πατερας μου παντα χρωστουσε για χ ψ λογους και δεν ειχε ποτε ακινητη περιουσια αλλα ηταν ενας μεσος εργαζομνεος σε βαρυα βιομηχανια μεχρι και σημερα..προχθες μου πε..τοσα χρονια την παλευουμε τωρα δεν θα την παλεψουμε?..το κοντοσκεφθηκα και του πα ναι..οτι τωρα δεν θα την παλεψουμε ευκολα..και αυτο γιατι οι δανεισμοι δεν γινονται τοσο απλοχερα οσο πριν 5-10 χρονια..απο τοκογλυφους που ηδη τριβουν χερακια ναι..απο τραπεζες δυσκολο..ασε δε που και αποταμιευση να κανει κανεις ειναι ετοιμορροπο και το τραπεζικο συστημα..

μασουρια οπως η αδελφη μου η τσιφουτα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η δική μου ξυπνάει 8-8.30 συνήθως, κοιμάται στο μαγαζί μισή με μια ώρα.το μεσημέρι 2-3 ώρες.δλδ ξυπνάει 18.30-19.00 και το βράδυ είναι στο κρεβάτι από τις 21.30 μέχρι την επόμενη μέρα...

καλά είναι τελικά!!!

χεχε

στις κούνιες κάθε σκ πάμε...την έχει φάει η κλεισούρα!!!

δεν οδηγώ γμτ,αλλά ανοίγει ο καιρός σιγά σιγά...

καλημερα κοριτσια.

τι κανετε?

συζητατε τα οικονομικα της χωρας?ερχονται δυσκολα χρονια δυστυχως,κι εγω 28 χρονων δεν εχω ακομα σταθερη δουλεια.

παντως τα οικονομικα ειναι ενας λογος που φευγουν πολλοι στο εξωτερικο,οπως ο αδερφος μου,κι η μαμα μου δυστυχως θα φυγει με τον πατριο μου και την αδερφη μου στην αγγλια.ειμαι να σκασω.:cry::cry::cry::cry:

καταραμενη φτωχεια!

εμενα η μικρη κοιμαται το μεσημερι τωρα ενα 2ωρο,και ξανακοιμαται 9-10 το βραδυ και ξυπναει το πρωι ποτε 7,ποτε 8,σημερα ξυπνησε 10!κι εχει βηχα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ο αδερφος μου,κι η μαμα μου δυστυχως θα φυγει με τον πατριο μου και την αδερφη μου στην αγγλια.ειμαι να σκασω.:cry::cry::cry::cry:

καταραμενη φτωχεια!

.

αν ήμουν πιο θαραλλέα θα εφευγα κι εγώ για Ιταλία αλλά με βλεπω να μενω εδώ στην Ελλάδα να με φάει η φτώχεια

Διαφημίσεις

αν ήμουν πιο θαραλλέα θα εφευγα κι εγώ για Ιταλία αλλά με βλεπω να μενω εδώ στην Ελλάδα να με φάει η φτώχεια

κι εσυ εχεις και που να μεινεις,συγγενεις,σκεψου.

εμενα αγνωστοι χωρις κανεναν εκει,που πανε,γμτ?

περαστικά στην μικρή ελενάδα!!

που θα πάνε αγγλία?

εγώ ήμουν αγγλία και δεν μου αρέσει καθόλου...

κι εμείς το έχουμε σκεφτεί για εξωτερικό...ολλανδία ή κάπου αλλού...

δύσκολη απόφαση όμως....

μου αρέσει πολύ η ισπανία αλλά κι έκει σαν κι εμάς περνάνε!!

πάντως αγγλία με τίποτα,τους έφαγα στην μάπα τόσα χρόνια!!

ξέρετε που θα μπορούσα να μείνω άνετα...στον μαυρίκιο!!!καλό έ???

κι ας έμενα σε καλύβα,κι ας πουλούσα μπανάνες!!!

εμενα ο πατερας μου που ζει Βουλγαρια δυστυχως δεν ειναι σε καλυτερη φαση αν και η Βουλγαρια δεν εχει μπει νομισματικα στην ενωση και ουτε προκειται μαλλον, παρα αυτα και εκει υπαρχει ανεργια και φτωχια..βριζουν την ημερα που κατερρευσε ο κουμουνισμος..(φανταστειτε χαλια που ναι τωρα)..

να μη σας πω οτι σε καθε γωνια υπαρχει και ενα τυπου καζινο σε καθε γειτονια..ετσι θα καταντησουμε και εμεις..διοτι η φτωχεια φερνει τζογο..

και τα περισσοτερα καταστηματα στις πολεις αλλαζουν χρηση καθε λιγο και λιγακι..επιβιωνουν απο την παρασκευη ιμιτασιον προιοντων..ειλικρινα..ειναι η μανα της μαιμους η Βουλγαρια..

που θα πάνε αγγλία?

δύσκολη απόφαση όμως....

χαχα καλο!!!

το θεμα ειναι να ξερεις και τη γλωσσα της χωρας που θα πας..αλλα και στο εξωτερικο παιδια δυστυχως η ανεργια παλι υπαρχει και η απορροφηση ειναι δυσκολη υπο ορους πλεον..

Πορτογαλια και Ισπανια ειναι ακριβως στα ιδια χαλια με εμας..

που θα πάνε αγγλία?

δύσκολη απόφαση όμως....

:lol::lol::lol::lol:

μ'εκανες και γελασα,να'σαι καλα.κι εγω το ιδιο μ'εσενα μιαμαμα.μονο εκει θα πηγαινα ευχαριστως.

στην αγγλια που βρεχει 10 μηνες τον χρονο,θα ειχα παθει καταθλιψη

Διαφημίσεις

κριμα Elenada που φευγουν..μακαρι να πανε ολα καλυτερα..

και εγω εχω ακρη στην Αυστρια αλλα δεν θα φευγαμε πιο πολυ λογω οτι δεν ξερουμε τη γλωσσα, εχουμε και την κουνιαδα μαζι μας που σιγα μην εφευγε ποτε και η Αυστρια ειναι ιδιαιτερα ξενοφοβηκη αν και εχει αρκετους μεταναστες που και εκει δυσκολα απορροφα..

παλι μεταναστευτικο ζητημα..παμε 100 χρονια πισω αντι να προοδευουμε..

Καλημερα!

Εμεις κοιμομαστε μεταξυ 9-9.30 το βραδυ,ξυπναμε στις 8 το πρωι συνηθως και κατα τη διαρκεια της ημερας ,1 ωριτσα αντε 1,30 το πολυ ,κατα της 12.30.

Εγω δεν ξερω τι φταιει απο ολα ,η οικονομικη κριση ή τα χαλασμενα μυαλα μας,για το μονο που ειμαι σιγουρη ,ειναι πως πολυ θα φτωχεινουν και κυριως θα φτωχεινουν οι φτωχοι ,οπως παντα...θα πουμε το ψωμι ψωμακι!

Εγω περναω δραματα στο σπιτι σε σχεση με τα οικονομικα,αλλα ας μην τα αναλυσω ,γιατι δεν θελω να στενοχωρω κανεναν...παραλιγο ,να πλειστηριαστει το σπιτι ..........μονο αυτο λεω,γιάυτο μην απογοητευεστε....υπαρχουν και χειροτερα(δεστε τα δικα μου :D:D:D)

Παντως ,εγω επο μικρη ημουν πολυ ολιγαρκης και ισως αυτο με βοηθαει στην προκειμενη περιπτωση...κατα τα αλλα,ο μανωλακης εχει ξεσκιστει στην αταξια,χωνεται κατω απο τα κρεβατια-καρεκλες-τραπεζια και μετα κανει πατεντες,μπας και καταφερει να βγει!!!ειναι πολυ αστειος

καναμε εξετασεις αιματος και εχει οντως ελλειψη σιδηρου ,απορω πως γινεται αυτο,αφου ολη μερα τρωει και το κρεας ειναι σχεδον καθημερινα στο τραπεζι!

το αλλο μωρο καλα,εχει αρχισει τις κλωτσιες!

πολλα φιλια σε ολες!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα!

Εμεις κοιμομαστε μεταξυ 9-9.30 το βραδυ,ξυπναμε στις 8 το πρωι συνηθως και κατα τη διαρκεια της ημερας ,1 ωριτσα αντε 1,30 το πολυ ,κατα της 12.30.

Εγω δεν ξερω τι φταιει απο ολα ,η οικονομικη κριση ή τα χαλασμενα μυαλα μας,για το μονο που ειμαι σιγουρη ,ειναι πως πολυ θα φτωχεινουν και κυριως θα φτωχεινουν οι φτωχοι ,οπως παντα...θα πουμε το ψωμι ψωμακι!

Εγω περναω δραματα στο σπιτι σε σχεση με τα οικονομικα,αλλα ας μην τα αναλυσω ,γιατι δεν θελω να στενοχωρω κανεναν...παραλιγο ,να πλειστηριαστει το σπιτι ..........μονο αυτο λεω,γιάυτο μην απογοητευεστε....υπαρχουν και χειροτερα(δεστε τα δικα μου :D:D:D)

Παντως ,εγω επο μικρη ημουν πολυ ολιγαρκης και ισως αυτο με βοηθαει στην προκειμενη περιπτωση...κατα τα αλλα,ο μανωλακης εχει ξεσκιστει στην αταξια,χωνεται κατω απο τα κρεβατια-καρεκλες-τραπεζια και μετα κανει πατεντες,μπας και καταφερει να βγει!!!ειναι πολυ αστειος

καναμε εξετασεις αιματος και εχει οντως ελλειψη σιδηρου ,απορω πως γινεται αυτο,αφου ολη μερα τρωει και το κρεας ειναι σχεδον καθημερινα στο τραπεζι!

πολλα φιλια σε ολες!

μμμ καλημερα!

και εγω βασικα αυτο θελω να δω στη μικρη γιατι φοβαμαι οτι επειδη εχω σιδηροπενικη αναιμια ισως μεσω του θηλασμου να μην εχει παρει τον απαραιτητο σιδηρο..και της δινω κρεας τακτικα αλλα δεν επαφιομαι..βεβαια σπανια βλεπω τη μικρη κομμενη στα ματακια αλλα και παλει οφειλω να δω πως παει..

αντε η μικρη εδωσε παρον..

Καλημερα!

πολλα φιλια σε ολες!

το φτωχεινουν σιγουρα δεν γραφεται ετσι .αλλα τωρα δεν μπορω να βρω πως.....κολλησα!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

προσπαθώ να την ταίσω και γελάει και μου φτύνει την κρέμα!!

αχχχ!!

εδώ να δεις πόσο βρέχει ελενάδα,πιο πολύ από την αγγλία,ήμουν στο νότο φυσικά...

α ρε μαυρίκιε!!!!

κάποια στιγμή θα με ψάχνετε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...