Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και οταν διαβάζω σε τόπικ στο parents ότι δεν τους έχει αγγίξει η κρίση καθόλου νιώθω τόσο χαζή και σκεφτομαι πως μάλλον έχουμε κανει εμείς λάθος χειρισμούς

ελα τωρα!!!!

υπαρχουν και κατηγοριες ανθρωπων που

α) εθελοτυφλουν

β) εχουν συζυγους μπλεγμενους στις μεγαλοεπιχειρησεις και αλλες περιπτωσεις στη διαφθορα

γ) και μισθους ακομη παχυλους..

ολοι εδω μεσα νομιζεις οτι ειναι στο επιπεδο του βιοπαλαιστη??? ειλικρινα το πιστευεις αυτο??

απο το 2008 εχω συνομιλησει με αρκετες γυναικες εδω και εχω διαπιστωσει διαφορα..

και σιγουρα αν μια γυναικα πχ βγαζει 1000 ευρω μισθο και παιρνει και αλλα 3-4000 ο συζυγος απο τη δικη του δουλεια (ξερω τετοια περιπτωση) σαφως και ακομη δεν τους εχει αγγιξει η κριση...αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα συμβει εκτος και αν υπαρχουν αλλες πλατες απο πισω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ αυτό σκέφτομαι..τι κάναμε λάθος??

όταν άνοιξα το μαγαζί,μόνο η παρουσίαση,τα pallet stores υπήρχn και 1-2 μαγαζιά της φτήνιας,γυφταριό πράγματα...και μετά εμφανίστηκε kosta boda,ανδρεάδης,vicko!!

δουλεύουν όλα αυτά?βέβαια είναι franchise!!!

κι εγώ αυτό σκέφτομαι..τι κάναμε λάθος??

όταν άνοιξα το μαγαζί,μόνο η παρουσίαση,τα pallet stores υπήρχn και 1-2 μαγαζιά της φτήνιας,γυφταριό πράγματα...και μετά εμφανίστηκε kosta boda,ανδρεάδης,vicko!!

δουλεύουν όλα αυτά?βέβαια είναι franchise!!!

τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω, ο στ. δουλεύει 9πμ -11μμ και λεφτά δεν μπαινουν

Διαφημίσεις

το μεγαλύτερο μου λάθος είναι που άνοιξα μαγαζί με δάνειο... και ενώ στην αρχή έκανα διαφήμηση,μετά σταμάτησα γιατί δεν υπήρχε όύτε ένα ευρό.

επίσης χαρακτηρίστηκε το μαγαζί ακριβό,ενώ έχω ποιοτικά πράγματα σε καλύτερες τιμές από την παρουσιάση...και ιταλικά προιόντα...

αν είχαμε μείνει αθήνα ίσως ήταν διαφορερικά...

εγώ είχα δουλειά χάλια,αλλά ο άντρας μου είχε προοπτικές εξέλιξης,θα έπαιρνε τώρα μισθό 2000Ε,ίσως και παραπάνω...και δεν θα είμασταν χρεωμένοι...

νοίκι στην αθήνα,νοίκι εδώ...

το μεγαλύτερο μου λάθος είναι που άνοιξα μαγαζί με δάνειο... και ενώ στην αρχή έκανα διαφήμηση,μετά σταμάτησα γιατί δεν υπήρχε όύτε ένα ευρό.

επίσης χαρακτηρίστηκε το μαγαζί ακριβό,ενώ έχω ποιοτικά πράγματα σε καλύτερες τιμές από την παρουσιάση...και ιταλικά προιόντα...

αν είχαμε μείνει αθήνα ίσως ήταν διαφορερικά...

εγώ είχα δουλειά χάλια,αλλά ο άντρας μου είχε προοπτικές εξέλιξης,θα έπαιρνε τώρα μισθό 2000Ε,ίσως και παραπάνω...και δεν θα είμασταν χρεωμένοι...

νοίκι στην αθήνα,νοίκι εδώ...

λιγοι αναζητουν την ποιοτητα φιλη μου..γιατι λιγοι ξερουν να την αναγνωριζουν..

το μπουγιο θελει το επωνυμο για να πουλαει μουρη και ας ειναι κατασκευασμενο στην Κινα..αλλα παραλληλα θελουν και το φθηνο..

εδώ είναι πολύ ψώνια ο κόσμος...τους ενδιαφέρει το επώνυμο,στα ρούχα κι ας μην έχουν να φάνε...

άσε που δεν τους βρίσκεις ούτε στο ζεστό ούτε στο κρύο, τους πελάτες!!

τρελοί!!

επιτέλους κοιμήθηκε η μικρή...κορίτσια το μεσημέρι κοιμούνται τα παιδάκια σας??

η δική μου 2-3 ώρες απαιραιτήτως!!

miamama θα σε μαλωσω.. δεν μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου..

εμενα ξυπναει το πρωι καπου μεταξυ 6.00-7.00 (στρατιωτικο προγραμμα) και κοιμαται μια φορα σιγουρα μεσα στην ημερα για 30 λεπτα με 45 λεπτα το πολυ, καμια φορα αλλο ενα μισαωρο το απογευμα αλλα συνηθως ειναι μονο μια φορα την ημερα..και το βραδυ οτι και να γινει πεφτει για υπνο γυρω στις 20.00 (βεβαια μεσα στη νυχτα θηλαζουμε απο 3 εως 8 φορες αναλογα τα κεφια, τα δοντια και τις ανησυχιες της...αλλα ξυπνα παντα την ωρα που σου γραψα)

Διαφημίσεις

για αυτο λεω οτι ο κοσμος θα καταλαβει το δραμα που θα περασει μολις ΔΕΝ θα μπορει να αγοραζει ακριβα κινητα, ρουχα, αυτοκινητα και ολα τα ειδη πολυτελειας...και σε εμας η "πεινα" θα στοιχισει περισσοτερο απο οτι σε εναν τριτοκοσμικο λαο..γιατι καλομαθαμε..αλλα οσο φιλοτιμος λαος και να μαστε τοσο απο την αλλη μερικοι θα πουλουσαν και τη μανα τους για να χουν μια πλουσια ζωη..δυστυχως..

miamama θα σε μαλωσω.. δεν μιλανε για σχοινι στο σπιτι του κρεμασμενου..

εμενα ξυπναει το πρωι καπου μεταξυ 6.00-7.00 (στρατιωτικο προγραμμα) και κοιμαται μια φορα σιγουρα μεσα στην ημερα για 30 λεπτα με 45 λεπτα το πολυ, καμια φορα αλλο ενα μισαωρο το απογευμα αλλα συνηθως ειναι μονο μια φορα την ημερα..και το βραδυ οτι και να γινει πεφτει για υπνο γυρω στις 20.00 (βεβαια μεσα στη νυχτα θηλαζουμε απο 3 εως 8 φορες αναλογα τα κεφια, τα δοντια και τις ανησυχιες της...αλλα ξυπνα παντα την ωρα που σου γραψα)

Εμένα κοιμάται 11:00-11:30 το βράδυ και ξυπνάει κατά τις 9, γάλα δεν πίνει καθόλου μέσα στη νύχτα, μετά βγαίνει κούνιες και γυρίζει κατα τις 2 πολλές φορές κοιμισμένη, κοιμάται 2-3 ωρίτσες έτσι αλλά μετά μεχρι το βράδυ το μάτι γαρίδα

μιλουσα πριν λιγο με τη λογιστρια μας και μου ελεγε καποιους υπολογισμους που εκανε μεταξυ ενος ατομου που παιρνει μισθο 1000 ευρω και ενος που παιρνει 5.000..η νεα φορολογια βαρυνει σαφεστατα τον χαμηλομισθο αν αναλογικα σκεφθειτε οτι μια αγορα 119 ευρω στον χαμηλομισθο με ΦΠΑ 19% τωρα, μετα τις 15/3 θα κοστιζει 121 ευρω δηλαδη συγκριτικα με το μισθο τους θα πιανει πανω απο το 1% και με μεταξυ τους διαφορα 0,20 μοναδες περιπου οταν για τον υψιλομισθο των 5.000 η διαφορα μεταξυ των αγορων των δυο ΦΠΑ θα ειναι μολις 0,004 μοναδες..

και το κακο ειναι πως ολα αυτα γινονται χωρις σχεδιο, αμεσα προκειμενου να μαζεψουν λεφτα, να πεσουν τα εργατικα διοτι ολοι θα θελουν δουλεια με εξευτελιστικους μισθους..και οσο η χωρα θα ζει κριση τοσο τα επιτοκια δανεισμου θα αυξανονται και τοσο θα μεγαλωνει το συμφερον του δανειοδοτη..

και το κακο ειναι πως ολα αυτα γινονται χωρις σχεδιο, αμεσα προκειμενου να μαζεψουν λεφτα, να πεσουν τα εργατικα διοτι ολοι θα θελουν δουλεια με εξευτελιστικους μισθους..και οσο η χωρα θα ζει κριση τοσο τα επιτοκια δανεισμου θα αυξανονται και τοσο θα μεγαλωνει το συμφερον του δανειοδοτη..

στενοχωριέμαι πολύ με όλα αυτά, δεν βλέπω κάπου κάτι αισιόδοξο

Εμένα κοιμάται 11:00-11:30 το βράδυ και ξυπνάει κατά τις 9, γάλα δεν πίνει καθόλου μέσα στη νύχτα, μετά βγαίνει κούνιες και γυρίζει κατα τις 2 πολλές φορές κοιμισμένη, κοιμάται 2-3 ωρίτσες έτσι αλλά μετά μεχρι το βράδυ το μάτι γαρίδα

εγω παω την μικρη στις κουνιες αλλα σπανια εχει παιδακια της ηλικιας της..και συνηθως καθομαστε μιση ωρα..μπραβο στον παππου (εκεινος δεν τα παει αν θυμαμαι καλα?) που μπορει και την κραταει τοσες ωρες..ασε δε που η δικια μου δεν τρελλαινεται για την κουνια οσο παλιοτερα..της αρεσει περισσοτερο η τσουλιθρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...