Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Elenada, Ρε συ τώρα κατάφερα να βρω χρόνο να σου ευχηθώ να χαίρεσαι την αδερφούλα σου! Απο τη δουλειά πλέον δεν έχω χρόνο για πολύ πάρλα, επομένως άμα μπάινω κοιτάω να σας διαβάσω και ότι προλάβω να απαντήσω. Μην με παρεξηγείς κουκλίτσα! Και στο σπίτι με το ζουζούνι! Καταλαβαίνεις εσύ τουλάχιστον που τραβάς τα ίδια! Ησυχία δεν έχει!Πέφτω επιτέλους για ύπνο! Καληνύχτα!

Γεια σας κοριτσακια..Κουκουβαγια εδω!!

(Δεν κοιμαμαι τωρα πια τα βραδια..που λεει και μια ψυχη)

Τι μου κανετε;;;

Δεν προλαβαινω να κανω κιχ αυτες τις μερες και δεν ξερω και το γιατι..

Η Ναταλια περασε μια ιωση 12 ωρων ?!, αν υπαρχει..Καναμε λιγο

πυρετο και 2 φορες εμετο και ΤΕΛΟΣ. Τι ηταν αυτο δεν ξερω..Η παιδιατρος ειπε

οτι κυκλοφορει ιωση με εμετο και πυρετο, αλλα τοσο λιγο;;

Οποτε προσοχη!!

Ελπιζω αυριο να πετυχω και καμια..

Φιλακια

yRf6p1.png

Η Ναταλια περασε μια ιωση 12 ωρων ?!, αν υπαρχει..Καναμε λιγο

πυρετο και 2 φορες εμετο και ΤΕΛΟΣ. Τι ηταν αυτο δεν ξερω..Η παιδιατρος ειπε οτι κυκλοφορει ιωση με εμετο και πυρετο, αλλα τοσο λιγο;;

Kαλημέρα κορίτσι, και εμένα και τα δύο παιδιά πέρασαν αυτή την ίωση, ο Θοδωρής με εμετό και πυρετό και η μικρή εχθές έκανε διάρροια σαν νερό. Ευτυχώς περνάει γρήγορα

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

δεν σας βλέπω πολύ ομιλητικές!!!

πως πάνε τα κέφια?

βλέπω συνέχεια αγχωτικά όνειρα!!

είναι ένα σωρό πράγματα να γίνουν για το μαγαζί και δεν έχω κέφι καθόλου!!

καλημέρα!!!

δεν σας βλέπω πολύ ομιλητικές!!!

πως πάνε τα κέφια?

βλέπω συνέχεια αγχωτικά όνειρα!!

είναι ένα σωρό πράγματα να γίνουν για το μαγαζί και δεν έχω κέφι καθόλου!!

βρε παιδι μου πολυ σε σκεφτομαι με το θεμα του μαγαζιου..και εμας παει κατα διαολου και ετσι οπως πανε τα πραγματα μονοδρομος η αλλαγη επαγγελματος για τον ανδρα μου..ωρες ωρες ειναι σαν να εχω εναν ανεργο μεσα στο σπιτι..

η εφαρμογη του νεου ΦΠΑ 21% θα γινει απο 15/3..θα δουμε απιστευτα πραγματα να συμβαινουν στον επομενο χρονο..

βρε παιδι μου πολυ σε σκεφτομαι με το θεμα του μαγαζιου..και εμας παει κατα διαολου και ετσι οπως πανε τα πραγματα μονοδρομος η αλλαγη επαγγελματος για τον ανδρα μου..ωρες ωρες ειναι σαν να εχω εναν ανεργο μεσα στο σπιτι..

η εφαρμογη του νεου ΦΠΑ 21% θα γινει απο 15/3..θα δουμε απιστευτα πραγματα να συμβαινουν στον επομενο χρονο..

Tί δουλειά κάνει ο σύζυξ;;;; Κι εμάς το μαγαζί δεν πάει καλά αλλά ο εγωισμός του συζύγου δεν μας οδηγεί στο κλείσιμο που θα ήταν καλή λύση

εμείς εδώ που φτάσαμε να το ξεφορτωθούμε θέλουμε!!!

κάθε μήνας που περνάει χρεωνόμαστε παραπάνω!!

και μας τρώει και πολύτιμο χρόνο...

ο άντρας μου θα μπορούσε να δουλεύει παραπάνω με την δική του δουλειά που πάει και καλύτερα κι ας την ξεκίνησε το Νοέμβριο...

και η μικρή ταλαιπωρείται από μωρό εδώ!!

τα έχουν πολλά χρόνια τα μαγαζιά κορίτσια οι άντρες σας?

εμείς μόνο 3 χρόνια...πίστευα ότι αν είχα ανοίξει νωρίτερα ίσως τώρα δεν είμασταν σε αυτό το σημείο!!

εμείς μόνο 3 χρόνια...πίστευα ότι αν είχα ανοίξει νωρίτερα ίσως τώρα δεν είμασταν σε αυτό το σημείο!!

Εμένα το έχει από το 1996 δεν αλλάζει κάτι δυστυχώς

Διαφημίσεις

Tί δουλειά κάνει ο σύζυξ;;;; Κι εμάς το μαγαζί δεν πάει καλά αλλά ο εγωισμός του συζύγου δεν μας οδηγεί στο κλείσιμο που θα ήταν καλή λύση

μμμ καπως ετσι και ο δικος μου αν και δεν ειναι ο εγωισμος οσο η ανασφαλεια να αλλαξει αντικειμενο στην ηλικια του και ως ανειδικευτος σε κατι συγκεκριμενο..ειναι ελευιερος επαγγελματιας 8 χρονια..και εχει αλλα 15 για να βγει σε συνταξη

άρα είναι γενικό το κακό!!!

κι εδώ βλέπω καταστήματα που ήταν χρόνια στην αγορά,να κλείνουν το ένα μετά το άλλο!!

στο κέντρο έχουν μείνει όλα τα μαγαζιά ξενοίκιαστα!!

μόνο τα κινέζικα παραμένουν!!!

εμείς εδώ που φτάσαμε να το ξεφορτωθούμε θέλουμε!!!

κάθε μήνας που περνάει χρεωνόμαστε παραπάνω!!

και μας τρώει και πολύτιμο χρόνο...

ο άντρας μου θα μπορούσε να δουλεύει παραπάνω με την δική του δουλειά που πάει και καλύτερα κι ας την ξεκίνησε το Νοέμβριο...

και η μικρή ταλαιπωρείται από μωρό εδώ!!

ολα σχετικα ειναι Miamama και ο ανδρας μου αν το χε ανοιξει δυο χρονια νωριτερα θα χε κανει χονδρη μπαζα γιατι υπηρξε μια τρομερη ανθιση αλλα και παλι οσα περισσοτερα βγαζεις τοσο περισσοτερα καταναλωνεις εκτος αν εισαι η αδελφη μου και τα κανεις μασουρια μη δινοντας του αγγελου σου νερο..

κι εδώ βλέπω καταστήματα που ήταν χρόνια στην αγορά,να κλείνουν το ένα μετά το άλλο!!

δυστυχώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και οταν διαβάζω σε τόπικ στο parents ότι δεν τους έχει αγγίξει η κρίση καθόλου νιώθω τόσο χαζή και σκεφτομαι πως μάλλον έχουμε κανει εμείς λάθος χειρισμούς

ναι γιατι τα κινεζικα (τουλαχιστον εδω στην Αθηνα) ενω φαινομενικα δειχνουν να χουν διαφορετικους ιδιοκτητες στην πραγματικοτητα ειναι 3-5 τυποι που εργαζονται με μοχθο για το παρακρατος και στηνουν αυτες τι επιχειρησεις απασχολοντας τα χαζοκινεζακια και προμηθευουν οοοοοοοοοολο το λεκανοπεδιο και οχι μονο και για αυτο συχνα μπορεις να μπεις σε ελληνικο μαγαζι και να αγοραζεςις ποιοτητα κινεζικη και αν δεν ειναι τοτε θα ειναι βουλγαρικη, τουρκικη, ινδικη και παει λεγοντας..

Marks and spencer Αθηνων κανει εισαγωγη απο sri lanka..

το ενα μαγαζι κλεινει πισω απο το αλλο???? χαχαχαχα!!

ακομη το σοου δεν εχει αρχισει...καθιστε αναπαυτικα και απολαυστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...