Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω σημερα θυμηθηκα οτι δεν εχω θεωρησει το βιβλιαριο υγειας μου και της μικρης..και ανεβηκε η κουνιαδα στο κεντρο και δεν της ειπα να το κανει..χαζομαρα..

αυτη η ημερα θα ειναι βλακεια και ατελειωτη..

Εγώ έστειλα τον πατέρα μου να μας θεωρήσει τα βιβλιάρια αφού το ειδικό αυτοκόλλητο ακόμα να έρθει από το ΙΚΑ

Το νινάκι καλά είναι;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έστειλα τον πατέρα μου να μας θεωρήσει τα βιβλιάρια αφού το ειδικό αυτοκόλλητο ακόμα να έρθει από το ΙΚΑ

Το νινάκι καλά είναι;;;

το ιδιο και εμεις απλα ξεχασα να τη στειλω..

καλα ειναι η μικρη..με δυσκολευει τελευταια τα πρωινα..ειναι χειροτερα κολλημενη πανω μου γιατι ξερει οτι φευγω και εχουμε δραματα..

θα το ξαναπω..η diaper cake σου ηταν σουπερ απο κοντα..

δεν εχω καταλαβει ομως καθολου πως εδεσες τα επιπεδα..

το ιδιο και εμεις απλα ξεχασα να τη στειλω..

καλα ειναι η μικρη..με δυσκολευει τελευταια τα πρωινα..ειναι χειροτερα κολλημενη πανω μου γιατι ξερει οτι φευγω και εχουμε δραματα..

θα το ξαναπω..η diaper cake σου ηταν σουπερ απο κοντα..

δεν εχω καταλαβει ομως καθολου πως εδεσες τα επιπεδα..

;) μυστικό του επαγγέλματος!!!

Ελα σπίτι να την ετοιμάσουμε μαζί!!! Στο κέντρο είχα βάλει το εσωτερικό από ρολό κουζίνας τυλιγμένο με πανάκια ώμου κ όλα μαζί με λαστιχάκι

Μου είπε ο σύζυγος να το ψάξω λίγο πιο πολύ το θέμα και να ξεκινήσω με ένα site ίσως

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 3 ΤΗΣ ΔΟΝΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΙ ΠΑΝΩ.ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΑΖΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

l9Iop2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ?ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ 3 ΤΗΣ ΔΟΝΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΟΝΤΙ ΠΑΝΩ.ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΑΡΓΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΜΑΖΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.....

Καλημέρα και καλορίζικο το νέο δοντάκι.

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλορίζικο το νέο δοντάκι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΚΑΤΩ (ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ).ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

l9Iop2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΗΣΗ ΑΚΟΜΑ.ΑΛΛΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΚΑΤΩ (ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ).ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΝΩ.ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΟΝΤΙ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.

βγαζω το καπελο στις μαμαδες με διδυμα και τριδυμα..με ενα και λεμε πως να τα καταφερουμε..με δυο και πανω δεν ξερω..συνηθεια ειναι μαλλον..

καλοριζικα τα δοντακια!

βγαζω το καπελο στις μαμαδες με διδυμα και τριδυμα..με ενα και λεμε πως να τα καταφερουμε..με δυο και πανω δεν ξερω..συνηθεια ειναι μαλλον..

καλοριζικα τα δοντακια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΣΗΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ 8 ΩΡΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΝΣΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

l9Iop2.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΕΧΩ ΣΗΝΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ 8 ΩΡΕΣ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑ ΠΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΟ ΑΣΕΝΣΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΑΛΕΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

εγω απ εξω απο τον χορό σου τα βλεπω οτι ειναι πιο δυσκολα με τα δυο παιδια αλλα λογικο ειναι εσυ να χεις συνηθισει και να χεις βρει και τις λυσεις..η εξοδος με δυο μωρα ειναι οντως δυσκολο χωρις συνοδεια..jesgk και εσεις εχετε απειρες σκαλες στην πολυκατοικια σας..και μαλιστα ενα μαρμαρο παιζει..προσοχη μην αποξηλωθει και σκοτωθει κανενας ανθρωπος..

εγω απ εξω απο τον χορό σου τα βλεπω οτι ειναι πιο δυσκολα με τα δυο παιδια αλλα λογικο ειναι εσυ να χεις συνηθισει και να χεις βρει και τις λυσεις..η εξοδος με δυο μωρα ειναι οντως δυσκολο χωρις συνοδεια..jesgk και εσεις εχετε απειρες σκαλες στην πολυκατοικια σας..και μαλιστα ενα μαρμαρο παιζει..προσοχη μην αποξηλωθει και σκοτωθει κανενας ανθρωπος..

Το θέμα με τις σκάλες ειναι όντως επικίνδυνο, το ασανσέρ μας ειναι κ εμάς αρκετά μικρό που μετά βίας χωράει ένα κανονικό καρότσι. Ετσι πάντα κατεβάζω το καρότσι πρώτα και μετά κατεβαίνω με τα παιδιά.

Πάντως σίγουρα το να ειναι τα παιδιά δίδυμα η δυσκολία ειναι μεγαλύτερη από το να έχεις δυο παιδιά διαφορετικής ηλικίας αφού τα διδυμάκια ενδέχεται να τα θέλουν όλα ταυτόχρονα, βέβαια όλα συνηθίζονται κ ο Θεός δίνει δύναμη και κουράγιο.

Εγώ μοιράζω καλύτερα το χρόνο μου τώρα με τα δύο παιδιά παρα όταν είχα το Θοδωρή.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...