Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι μισή ιταλίδα μισή ελληνίδα και έχω και τις δύο υπηκοότητες

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ 17 ΧΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΩΡΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.

ΣΥΧΝΑ ΕΒΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ 17 ΧΡΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΩΡΑΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ.

ΣΥΧΝΑ ΕΒΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

Aχ τί καλά!! Και τα παιδάκια μου τις έχουν και τις δύο, φέτος θέλω να την πάρει και ο σύζυγος αφού πέρασαν τα επιθυμητά χρόνια αλλά ειναι αρκετά τα χαρτιά

Aχ τί καλά!! Και τα παιδάκια μου τις έχουν και τις δύο, φέτος θέλω να την πάρει και ο σύζυγος αφού πέρασαν τα επιθυμητά χρόνια αλλά ειναι αρκετά τα χαρτιά

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΤΣΙ Κ'ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 5 ΤΟ ΜΑΙΟ.

l9Iop2.png

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΤΣΙ Κ'ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ 5 ΤΟ ΜΑΙΟ.
Εμένα Ιταλικά δεν γνωρίζει λέξη οπότε άστα βράστα

Εμένα Ιταλικά δεν γνωρίζει λέξη οπότε άστα βράστα

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ.....ΑΣ'ΤΑ.

l9Iop2.png

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΙΩΣ.....ΑΣ'ΤΑ.

Δεν μου είχαν αναφέρει κάτι.. αν είναι να μάθει τη γλωσσα.. θα παραμείνει ...Ελληνας:tongue:

Διαφημίσεις

εμενα ο πατερας μου ζει τεσσερα χρονια ακριβως στην Βουλγαρια και του εδωσαν ταυτοτητα και υπηκοοτητα βουλγαρικη και μου ειπε οτι μπορουμε να την εχουμε και εμεις..(δεν κοβω και φλεβες βεβαια αλλα δεν ξερω σε τι θα με εξυπηρετουσε..να πω οτι ειναι καμια ανεπτυγμενη προοδευτικη χωρα θα λεγα ναι..αλλα εχει τα χαλια της υπο πολλες εννοιες..)

Καλημερα κοριτσάκια!

Πώς ήταν το βράδυ σας; Σήμερα το πρωί πήγα στο ΙΚΑ να μου γράψουν τις προληπτικές αιματολογικές εξετάσεις των παιδιών και στις 16/3 θα γίνει η αιμοληψία. Για να δούμε τί θα δούμε.

Αφιερωμένο

http://www.youtube.com/watch?v=fj8piAlMUto

Σήμερα έχω λίγη δουλίτσα αλλά θα μπαίνω συχνά

αραγε πρεπει να κανω προληπτικα εξετασεις αιματος στην μικρη απο μονη μου η κατοπιν εντολης της γιατρου και εφοσον συντρεχει λογος?

Εμένα μου είπε οτι μεταξύ 1ου κ 2ου χρόνου γίνονται προληπτικά εξετάσεις αιματολογικές. Ο Θοδωρής μου είπε θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει 3 φορές και δεν έχει κάνει ούτε μια, η προηγούμενη παιδίατρος δεν μας είχε πει κάτι

εγω σημερα θυμηθηκα οτι δεν εχω θεωρησει το βιβλιαριο υγειας μου και της μικρης..και ανεβηκε η κουνιαδα στο κεντρο και δεν της ειπα να το κανει..χαζομαρα..

αυτη η ημερα θα ειναι βλακεια και ατελειωτη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...