Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχετε δικιο κοπελιες.

το καλοκαιρι βικη μου φαινεται κι εμενα η καλυτερη περιοδος για να κοψουν τις πανες.αλλα με το μπιμπερο μαλλον θ'αργησουμε πολυ να το κοψουμε,γτ μονο με το μπιμπερο κοιμαται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχετε δικιο κοπελιες.

το καλοκαιρι βικη μου φαινεται κι εμενα η καλυτερη περιοδος για να κοψουν τις πανες.αλλα με το μπιμπερο μαλλον θ'αργησουμε πολυ να το κοψουμε,γτ μονο με το μπιμπερο κοιμαται.

Οντως καλοκαίρι ξεκινάμε για κόψιμο πάνας που κάνει ζεστούλα!!

εχετε δικιο κοπελιες.

Είναι μικρούλια πιστεύω ακόμα για να κόψουν το μπιμπερό. Εμένα δεν με ανησυχεί. Προσαρμόζεται εύκολα. Όταν πίνω εγώ κάτι , θέλει να πιει και αυτή και βγάζει τη γλώσσα της σαν το σκυλάκι.:P. Εγώ στο μπουκάλι με το νερό άλλαξα τη ρόγα, έβαλα αυτή με τη μεγάλη τρύπα , σαν σταυρός που είναι αλλά έχει το συνήθειο να γυρνάει το μπιμπερό , να ρίχνει κάτω νερό και να το πασαλύβει με τα χέρια της . Και το ευχαριστιέται και όλας! Και δεν καταδέχεται να κρατάω εγώ για να πιεί. Θέλει μόνη της. Το παίρνει αγκαλιά και γυρνάει. Επομένως ξαναέβαλα ρόγα με μικρή τρύπα. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τολμώ να τη δώσω ποτηράκι. Θα αρχίσουμε να τραγουδάμε τα παπάκια στο νερό κάνουν μπάνιο δροσερό και κουνάνε την ουρά πα πα πα πα!

Διαφημίσεις

δεν μιλαει κανεις για σουπερ παιδια..

και μαλλον κανενας μας δεν θα πιεζε να κανει το παιδι του κατι που δεν μπορει..

εγω στο θεμα γιογιο κατα την αποψη μου δεν υπηρξα πιεστικη αλλα την εχω βαλει σε φασεις χαλαρες και εν μεσω παιχνιδιου ωστε να μη το δει καταναγκαστικο..

οπως και το βουρτσισμα των δοντιων πρωι-βραδυ το χουμε σαν παιχνιδι

απο την αλλη πχ εγω θηλαζω κατι που για αρκετους θεωρειται υπερβολη για παιδι 14 μηνων αλλα η μικρη μου εχει μαθει να πινει απο ποτηρακι και δεν εχει πιπιλα...

αλλης μανουλας δεν θηλαζει και εχει πιπιλα η πινει απο μπιμπερο στα 2 ετη αλλα κοιμαται σουπερ τα βραδυα..

καθε περιπτωση λοιπον ειναι μοναδικη και καθε γονιος αποφασιζει πως μπορει (και αν το θελει ο ιδιος) να βοηθησει το παιδι του να απεξαρτηθει απο ολα αυτα τα βοηθηματα..

δεν έχω φωνή αλλά απο εικόνα τέλειο. Θα το δω το βράδυ απο το σπίτι. Τα παιδιά τα μιλάς Ιταλικά?

Σπάνια :( Στην κόρη μιλάω περισσότερο, πρέπει να το έχω γράψει σε κάποιο άλλο τόπικ αλλά παρότι μιλάμε Ιταλικά με τη μητέρα μου καθημερινά όταν τα βράδυα που ήταν ο γιός μικρός του μιλούσα είχα κ το σύζυγο να θέλει μετάφραση για να μάθει και αυτός Ιταλικά, εμένα αυτό με κούραζε κ έτσι σταμάτησα, μεγα λάθος βέβαια αλλά τί να κάνω, τώρα με τη μικρή ελπίζω να τα πάμε καλύτερα, θα φύγουν και το καλοκαίρι κ έχω ελπίδες ότι θα γυρίσει μιλώντα Ιταλικά. Μονο τραγουδάκια τους βάζω

Διαφημίσεις

παντως η αληθεια ειναι οτι μαλλον οταν εχεις δυο παιδια και ανω βλεπεις τα πραγματα αρκετα διαφορετικα απο οτι μια μανα με ενα παιδι..πιο μοιρασμενα..η καπως ετσι..

με 2 παιδιά τρέχεις και δεν προλαβαίνεις!!

βλέπω την αδερφή μου!!

αναλογως τα παιδια!αμα ειχα εγω την δικια σου,θα εκανα γρηγορα κι αλλο παιδι.ετσι ομως που ειναι η ζουζουνα μου,δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.

αλλα μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη,την τριτη δεν την γλιτωνω!:mrgreen::mrgreen:

δεν μου ειπατε να χαιρομαι την αδερφουλα μου την μικρη!:cry::cry::cry::cry:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...