Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΜΠΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΜΠΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΩΡΑΕΙ.ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ.

Γειά σου που ήρθες και γειά σου που φεύγεις. Καλά είμαστε!! Αντε σε περιμένουμε πάλι

Εγώ θεωρώ είναι νωρίς ακόμα να τη βάλω σε αυτή τη διαδικασία του γιο γιο. Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Δεν θέλω να έχω το σούπερ παιδί , ούτε να τη ζορίζω. Καθένας βέβαια σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά.

Όσον αφορα αυτό που λες Ευά το κάνει και εμένα τώρα τελευταία. Την παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς της και απλώνει τα χεράκια της και μου κάνει έλα έλα. Χθες που πήγε να της δώσει γάλα το βράδυ του το άρπαξε απο τα χέρια και τσουπ τσούπ συνάμενη κουνάμενη μου το έφερε να της δώσω εγώ.

τελικα ολα εχουν μια εξαρτηση με την μαμα!

σ'αυτο που λες βικη εχεις δικιο,δεν πρεπει να τα ζοριζουμε.οι κοπελιες βεβαια,θα το κανουν δοκιμη,δεν θα τα ζορισουν.αληθεια,ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κοψουν τις πανες?τα μπιμπερο?την πιπιλα?(καλα εμενα δεν πιανει πιπιλα)

μαλλον δεν υπαρχει η καταλληλη στιγμη,και καθε μαμα κρινει αναλογα και πραττει,ετσι δεν ειναι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μαλλον δεν υπαρχει η καταλληλη στιγμη,και καθε μαμα κρινει αναλογα και πραττει,ετσι δεν ειναι?

Θεωρώ ότι μέχρι 2,5χρ. πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κόψει τις πάνες, και μέχρι τα 2 σίγουρα το μπιμπερό κ την πιπίλα. Τώρα θα δούμε!! Αν φανταστείς ότι εγώ έκοψα το μπιμπερό οταν πήγα 7χρ :confused: και την πιπίλα στην 1η δημοτικού.. φαντάσου μαμόθρεφτο που ήμουν αλλά πιπί έμαθα 1,5 χρ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όχι, έχω μάλλον ζηλιάρη άντρα! Φοβάται μην με χάσει γιατί πού θα βρει σαν και εμένα;)

Τυχερή ... εμένα πρρρρρρρρρτττ με έχει δλδ την μουτσούνα μου την φοβερή δεν την έχεις δει;;;;;;;;μα πως αντέχεις

είναι λίγο και στο παιδί...εγώ ελπίζω να τα καταφέρω στα 2 με πιπίλα και μπιμπερό,πάνες 2 1/2-3,συμφωνώ για άλλη μια φορά με την jesgk!!χιχιχ

πάντως κι εγώ την πιπίλα της την δίνω μόνο για ύπνο...μπορεί όλη μέρα να είναι χωρίς, μεσημέρι και βράδυ μόνο!!

Τυχερή ... εμένα πρρρρρρρρρτττ με έχει δλδ την μουτσούνα μου την φοβερή δεν την έχεις δει;;;;;;;;μα πως αντέχεις

Στείλε μου mail. θα σου στείλω και εγώ τη δικιά μου.Θα στο στείλω με πμ.

τελικα ολα εχουν μια εξαρτηση με την μαμα!

σ'αυτο που λες βικη εχεις δικιο,δεν πρεπει να τα ζοριζουμε.οι κοπελιες βεβαια,θα το κανουν δοκιμη,δεν θα τα ζορισουν.αληθεια,ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη να κοψουν τις πανες?τα μπιμπερο?την πιπιλα?(καλα εμενα δεν πιανει πιπιλα)

Εγώ θεωρώ Ελενάδα η δικιά μου δεν είναι ακόμα σε φάση να την κόψει. Θα ήθελα και εγώ στα δύο να την έχει κόψει. Αλλά μόλις χρονίσαμε. Η δικιά μου είναι με τα κέφια της. Ώρες ώρες της μιλάς και κάνει πως δεν ακούει. Το καλοκαίρι που θα σηκώσω τα χαλιά νομίζω είναι καλή ευκαιρία να αρχίσουμε εντατικές προσπάθειες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...