Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου πω την αληθεια εγω σκεφτομαι να την μαθω κατευθειαν στην λεκανη.Της εχω παρει και το ειδικο καθισματακι το οποιο σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω απο το καλοκαιρι με το καλο!!!!

Οσο για το μπανιο ο Αντωνης σκεφτεται να φοραει μαγιο και να μπαινει κι αυτος μαζι μας γιατι εχει αρχισει και ζηλευει τα τσαλιμια της κορης του που τα κανει μονο μαζι μου.

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω και κατι αλλο.

Η μικρη τελευταια εχει κολλησει παρα πολυ μαζι μου.Θελει συνεχεια να παιζει ΜΟΝΟ μαζι μου(τον αντρα μου τον γραφει κανονικα οτι και να της κανει),θελει να τρωει ΜΟΝΟ μαζι μου και να την βαζω ΜΟΝΟ εγω για υπνο!Σας εχει συμβει κι εσας αυτο?

Και να δηλωσω οτι ανεκαθεν ασχολιομουν μαζι της παρα πολυ τα απογευματα και τα ΣΚ που ειμαι σπιτι.Τετοιο παθος ομως προς τη μαμα δεν το ειχε ποτε!!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

χαχα!! και εμεις τα ιδια περναμε..φταιει μαλλον που λειπουμε απο κοντα τους.. ΟΠΟΥ και να παω θελει να ειναι μαζι μου..ιδιως αν βγουμε εξω στον πατερα της δεν καθεται ουτε για πλακα!!

Για το μπανιο: και ο ανδρας μου μαγιο θα αρχισει να φοραει ειπε για να κανουμε καιοι τρεις αγκαλιτσα..

Για το γιογιο.. της εχω παρει και το ειδικο για τη λεκανη αλλα εχω ενα τεχνικο προβλημα με τη λεκανη μου και ακομη δεν κραταει καλα..προς το παρον θα της παρω το καθισματακι-καρεκλακι..

εγω την εχω μαζι μου καθε πρωι στην ολη διαδικασια αλλα οχι οταν εχω..χονδρη.. αναγκη..

εχθες ειμασταν σουπερ μαρκετ και την αφησα κατω να περπατησει..πηγαινει και μου εφερνε πραγματα και μου τα βαζε στο καλαθι..ηταν πολυ ωραια φαση..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω την αληθεια εγω σκεφτομαι να την μαθω κατευθειαν στην λεκανη.Της εχω παρει και το ειδικο καθισματακι το οποιο σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω απο το καλοκαιρι με το καλο!!!!

.

Ευα μου κι εγώ είχα αγοράσει γιογιό αλλά το χρησιμοποιησε ο γιός 5 φορές κ μετά του πήρα το ειδικό καθισματάκι που τον βόλεψε απίστευτα και έμαθε πολύ πιο γρήγορα.

Η μικρη τελευταια εχει κολλησει παρα πολυ μαζι μου.Θελει συνεχεια να παιζει ΜΟΝΟ μαζι μου(τον αντρα μου τον γραφει κανονικα οτι και να της κανει),θελει να τρωει ΜΟΝΟ μαζι μου και να την βαζω ΜΟΝΟ εγω για υπνο!Σας εχει συμβει κι εσας αυτο?

Δυο παραδείγματα:

- Ο Θοδωρής ήταν από τα παιδιά που όταν μπαίναμε στο σπίτι δείχνουν τον ίδιο ενθουσιασμό και για τους δύο. Φυσικά οταν ήθελε χάδια έρχεται τις περισσότερες φορές σε εμένα λέγοντας "το μονο που θέλω να κάνουμε είναι αγάπες και αγκαλιες" Οταν φευγαμε από το σπίτι ήταν άνετος.

- Η μικρή δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό και αυτη και για τους δυο μας. ΑΛΛΑ αν κάνω ότι φεύγω αρχιζει ένα ΜΑΜΑ, ΜΑΜΑ, ΜΑΜΑ με ακολουθεί σε όλο το σπίτι κ αν λείψω στη κουζίνα πχ. αρχιζει πάλι το ίδιο τροπάριο ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ που καταντά λίγο κουραστικό και παράλληλα ωραίο

εγω στον αδελφο μου εμφανιζομουν με εσωρουχα..δεν ειχαμε τετοιο θεμα..το κανε και η μανα μου και ο πατερας μου (οπως και ο ανδρας μου) κυκλοφορουν χροοοοοοονια με το σλιπ στο σπιτι εκτος αν εχουμε κοσμο.. αν και ο συζυγος επειδη εχει πολλες τριχες και ιδρωνει ευκολα μια μπλουζιτσα απο πανω τη ριχνει..ο πατερας μου ποτε αλλα δεν μας επαιρνε αγκαλιες συχνα..τελειως γυμνοι δεν κυκλοφορουσαμε στα αντιθετα φυλα αλλα αν συνεβαινε κατα τυχη καναμε σα να μην ετρεχε τιποτε..ομολογω οτι τον πατερα μου ποτε μα ποτε δεν τον εχω πετυχει ΕΝΤΕΛΩΣ τσιτσιδο (δηλαδη χωρις σλιπ)..πως το καταφερε δεν ξερω... εγω ειμαι πολυ αφελης με αυτα τα πραγματα..αν ειμαι με το βρακι και νοιωθω ανετα μπορει και εξω να βγω ξεχασμενη..

τα τελευται πρωινα η μικρη δεν ξεκολαει απο πανω μου..ξερει οτι ειναι να φυγω και ακους ενα μαμα σε ολο το σπιτι και να με ακολουθει παντου..κλαιει στην αγκαλια του μπαμπα αλλα παλι καλα που ξεχνιεται καπως με τη θεια που την πιανει στο μπιρι μπιρι και στα παραμυθια και ξεχναει..

Διαφημίσεις

εγω ειμαι πολυ αφελης με αυτα τα πραγματα..αν ειμαι με το βρακι και νοιωθω ανετα μπορει και εξω να βγω ξεχασμενη..

Εσυ ..εγώ και η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία δήλωσε: "είτε είμαι ντυμένη είτε ειμαι γυμνή το ίδιο μου κάνει"

Εσυ ..εγώ και η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία δήλωσε: "είτε είμαι ντυμένη είτε ειμαι γυμνή το ίδιο μου κάνει"

η οποια εχει βγαλει στα περιπτερα μια στεγνη τσοντα και εχουν φρικαρει ολοι..

εμάς μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να μας δει γυμνούς, το στήθος μου μόνο...δεν πολυθέλω κιόλας...με σλιπ ναι κι αργότερα αλλά ως εκεί.

εμείς δεν έχουμε κάνει μπάνιο μαζί,μάλλον το καλοκαίρι θα μπάινουμε και οι 3,αν και η μπανιέρα είναι μικρή!

θα ξεκινήσουμε σε λιγες μέρες την δίαιτα της Βίκυς όμως και θα γίνουμε τοπ μόντελ!!!!χεχε

η κορη μου η σουρτουκο που λεει κι η μιαμαμα,γκρινιαζει παλι!θελει βολτα!

θα παμε το απογευμα στον παιδοτοπο στο παρτυ της αδερφουλας μου που γινεται 2 χρονων,οποτε δεν θα εχει παραπονο παλι σημερα!:D:D:D:D

μιαμαμα,θα ξεκινησεις διαιτα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εμάς μέχρι τώρα δεν έχει τύχει να μας δει γυμνούς, το στήθος μου μόνο...δεν πολυθέλω κιόλας...με σλιπ ναι κι αργότερα αλλά ως εκεί.

εμείς δεν έχουμε κάνει μπάνιο μαζί,μάλλον το καλοκαίρι θα μπάινουμε και οι 3,αν και η μπανιέρα είναι μικρή!

θα ξεκινήσουμε σε λιγες μέρες την δίαιτα της Βίκυς όμως και θα γίνουμε τοπ μόντελ!!!!χεχε

περιμένω αποτελέσματα. Και εγώ δεν κάνω μπάνιο μαζί της. Την βάζω μόνη της στο μπανάκι της και πλατσουρίζει. Ο άντρας μου δε θέλει να τον βλέπει γυμνό. Δεν έχει συμβεί ποτέ. Εγώ δεν εχω πρόβλημα, αλλάζω μπροστά της.

καλημερα κι απο μενα!

ειδες τον αντρουλη σου βικη?λιγη φοβερα θελει!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

προσπ,εγω εχω κανει μια φορα μπανιο με την μικρη,γτ ειχε φοβηθει μια περιοδο το νερο.συνηθως κανω τα βραδια που κοιμαται.

δεν μου ειπατε αν εχετε δωσει θαλασσινα στα παιδακια σας?εχετε ρωτησει τον παιδιατρο αν κανει να φανε?

Εγώ της δίνω τα πάντα! Ο γιατρός μου είπε διατροφή ενήλικα. Απλά θα απέφευγα τα μύδια για ευνόητους λόγους.

Οσο για το μπανιο ο Αντωνης σκεφτεται να φοραει μαγιο και να μπαινει κι αυτος μαζι μας γιατι εχει αρχισει και ζηλευει τα τσαλιμια της κορης του που τα κανει μονο μαζι μου.

Και να δηλωσω οτι ανεκαθεν ασχολιομουν μαζι της παρα πολυ τα απογευματα και τα ΣΚ που ειμαι σπιτι.Τετοιο παθος ομως προς τη μαμα δεν το ειχε ποτε!!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Εγώ θεωρώ είναι νωρίς ακόμα να τη βάλω σε αυτή τη διαδικασία του γιο γιο. Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο. Δεν θέλω να έχω το σούπερ παιδί , ούτε να τη ζορίζω. Καθένας βέβαια σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά.

Όσον αφορα αυτό που λες Ευά το κάνει και εμένα τώρα τελευταία. Την παίρνει αγκαλιά ο μπαμπάς της και απλώνει τα χεράκια της και μου κάνει έλα έλα. Χθες που πήγε να της δώσει γάλα το βράδυ του το άρπαξε απο τα χέρια και τσουπ τσούπ συνάμενη κουνάμενη μου το έφερε να της δώσω εγώ.

έτσι και γίνω μινιόν!!!θα θυμηθώ τα νιάτα μου!!!!

σε λίγες μέρες έχουμε επέτειο με τον άντρα μου, 9 χρόνια μαζί και επέτειο πολιτικού γάμου 2 χρόνια!!!

ήμουν βέβαια και 25 κιλά λιγότερο!!

"αχχχ που είναι τα νιάτα,ωραία νιάτα,που είχα λουλούδια μες την καρδιά"

ώπα!!!μεράκλωσα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...