Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα..περαστικα κοριτσακια..

και εμεις κατεβαινουμε κρεβατια και καναπεδες και περπαταμε κρατημενες απο το ενα χερι.

κι εμένα περπατάει από το ένα χέρι αλλά από το κρεβάτι δεν κατεβαίνει, δεν της το έχω δείξει, τα δικά σας κρεβάτια ειναι χαμηλά γιατί με το σιδερένιο μου φαίνεται λίγο πιο ψηλό
Οταν η μαμα τραγουδαει "χαρωπα τα δυο μου χερια τα κτυπω" η μικρη Χριστουλα χτυπαει τα χερακια της και εχει μαθει να ανταποκρινεται στο "κολλα πεντε" (μμμ..ωραια διαγωγη δινω στο παιδι μου..)

εγώ της έχω βγάλει τραγούδι (χρόνια στην στιχογραφία... εγώ κ ο Θεοφάνους)

ΝΑ'ΤΟ .. ΝΑ΄ΤΟ .. ΝΑ'ΤΟ ... ΝΑ'ΤΟ ΝΑ'ΤΟ ΝΑ΄ΤΟ ... ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟ ΚΕΦΑΤΟ!!!! Η μουσική ειναι τσιφτετελούδικη κ χορεύει στο ρυθμό!!!!

και εχθες ο αφεντικος μας εφερε στο σπιτι ενα πλαστικο αλογακι (αυτο που λικνιζεται) της fischer και παθαμε πλακα...η μικρη μονο που δεν κοιμηθηκε αγκαλια μαζι του (φωναζει και ντει ντει!) και βεβαια μαμα και μπαμπας περασαν απο τεστ ντραιβ (χιχιχι..γομαρια!!!αν και αποκαληφθηκε οτι και ο αφεντικος εχει κανει το ιδιο...)

Εχω από τογιό ένα αλογάκι κ της αρέσει κ της δικιάς μας αλλά την ανεβάζει ο αδερφος της πάνω κα τρελαινεται

αχ τι ωραια που ηρθαν οι γιορτες..εξοδα απιστευτα αλλα ειναι ωραια..εορταζει πολυ κοσμος

Λατρευω τις γιορτές... δυστυχώς τα έξοδα ειναι πολλα όχι μονο για τα δώρα (που δεν με νοιάζει εκεί να χαλάσω λεφτα) αλλά έρχεται το σήμα, η ασφάλεια του αυτοκινήτου , το σέρβις του αυτοκινήτου, το κτέο του!!!

καλημερα κοριτσια!

που ειστε?χαλασε ο καιρος εδω κατω.

κρυωσε κι η μικρη μου,κι ολο το βραδυ δεν μας αφησε να κλεισουμε ματι.:(:(

κι ολο το πρωι ηθελε να'ναι στην αγκαλια μου.

μ'αρεσει που ηθελα να στολισω το δεντρο μας και να κανω γενικο.

μεχρι την κυριακη πρεπει να τα'χω κανει γτ εχουμε την γιορτη του συζυγου,αλλα δεν το βλεπω.

απο χθες η μικρη κατεβαινει μονη της απο το κρεβατι μας!

γυριζει μπρουμυτα οπως της εχω δειξει και κατεβαινει κανονικα με τον ποπο!!!:D:D

χιχιχιχι κι'εμενα η Δαναη εμαθε ποια να κατεβαινει κρεβατια,καναπεδες....πολυ πλακα!!!!

Ρε κοριτσια τωρα που ξεκινησε να περπαταει αν παω να την πιασω κανει στροφη και φευγει:(:(:(μου το παιζει ανεξαρτητη:(:(

Απο κουβεντουλες ομως τιποτα......

Εσας λενε κατι????

αααααααααα παει συνεχεια και καθεται κατω απο το καρεκλακι φαγητου:shock: :shock: εσας κανουν κατι παρομοιο??Αισθανεται ασφαλεια???

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

jesgk αστα! το οτι οι ασφαλειες αυτοκινητων και οι πληρωμες γενικα ειναι μαζεμενες για τι ςγιορτες συν τα δωρα και το φαγητο (ιδιως για ανημερα των εορτων) θελουν δυο μισθους..

εγω θα ψωνισω κρεατικα απο πριν τις 15/12 που θα ναι ακομη σε χαμηλες τιμες και οτι τρωγεται φρεσκο τοτε..

εμεις ειμαστε υπερ των κοσμικων γενεθλιων γιατι αφενος ειναι τα πρωτα της (και ας μη τα θυμαται θα τραβηξουμε βιντεο) αφετερου ειναι ευκαιρια για γιορτη και διασκεδαση..και εμας ειναι σουπερ και η μερα που γεννηθηκε αν και ο κοπος θα ειναι διπλος γιατι θα χουμε και προετοιμασιες για το βραδυ της παραμονης αλλα και για ανημερα το μεσημερι της πρωτοχρονιας..

ωστοσο κανα μικρο μπουφε θα κανω με μπομπες, σφολιατοειδη και τετοια, χυμους για τα μικρα και αναψυκτικα-ποτα για τους μεγαλους..τα κλασσικα..

για την τουρτα ακομη σκεφτομαι αν θα παραγγειλω απο τη Πασαρελα την πριγκιπισσα η αν θα κανω κατι αλλο..παντως δικη μου τουρτα δεν σκοπευω να φτιαξω φετος..απο του χρονου που θα ναι μεγαλυτερη θα το κανω για να συμμετεχει και εκεινη..

α ναι! σχεδιασα (σιγα την κουραση) και το κονσεπτ των ημερολογιων-προσκλητηριων και θα παω να τα δωσω σε τυπογραφειο να μου τα φτιαξουν..

εχουμε γενεθλια σε ενα μηνα (Ελπιζω να μη σας τα ζαλισω...)

Φοβερη ιδεα!!!!!!!Θα μαζεψεις κοσμο????????????

jesgk αστα! το οτι οι ασφαλειες αυτοκινητων και οι πληρωμες γενικα ειναι μαζεμενες για τι ςγιορτες συν τα δωρα και το φαγητο (ιδιως για ανημερα των εορτων) θελουν δυο μισθους..

εγω θα ψωνισω κρεατικα απο πριν τις 15/12 που θα ναι ακομη σε χαμηλες τιμες και οτι τρωγεται φρεσκο τοτε..

εμεις ειμαστε υπερ των κοσμικων γενεθλιων γιατι αφενος ειναι τα πρωτα της (και ας μη τα θυμαται θα τραβηξουμε βιντεο) αφετερου ειναι ευκαιρια για γιορτη και διασκεδαση..και εμας ειναι σουπερ και η μερα που γεννηθηκε αν και ο κοπος θα ειναι διπλος γιατι θα χουμε και προετοιμασιες για το βραδυ της παραμονης αλλα και για ανημερα το μεσημερι της πρωτοχρονιας..

ωστοσο κανα μικρο μπουφε θα κανω με μπομπες, σφολιατοειδη και τετοια, χυμους για τα μικρα και αναψυκτικα-ποτα για τους μεγαλους..τα κλασσικα..

για την τουρτα ακομη σκεφτομαι αν θα παραγγειλω απο τη Πασαρελα την πριγκιπισσα η αν θα κανω κατι αλλο..παντως δικη μου τουρτα δεν σκοπευω να φτιαξω φετος..απο του χρονου που θα ναι μεγαλυτερη θα το κανω για να συμμετεχει και εκεινη..

οκ μου απαντησες!!

Δλδ φινγκερ φουντ.....Ετσι το σκεφτομαι κι'εγω...

Καλημερα!Μολις κοιμηθηκε ο μικρουλης....εχω μαγειρεματα κλπ κλπ.Τζεσικα,τι ωραια να αποθηλασει και μενα τοσο ομαλα....

προσπ,σκεφτηκα πολυ σοβαρα οσα ειπες,και θα συμφωνησω σε ολα...σημερα νιωθω καπως καλυτερα με το θεμα,μιας και κοιμηθηκαμε σχεδον 11 ωρες ,ξυπνουσε -ετρωγε-και κοιμομασταν απευθειας,οποτε κι εγω ειμαι πιο ξεκουραστη....ισως η απογοητευση μου αυτη ,ηταν οι 4 μερες της ιωσης που δεν καναμε τιποτα αλλο ολη μερα,και που ολο το βραδυ μουρμουραγε....τωρα που ειναι παλι καλα,και λιγο πολυ επανηλθαμε στους ρυθμους μας ,ειμαι κι εγω καπως πιο ηρεμη!θα δειξει....

εδω στα χανια,βρεχει καρεκλες σημερα!!!!τελειο!επιτελους να ξεβρωμισει ο τοπος!

το νεο κατορθωμα του υιου,ειναι να ανοιγει τα καπακια.μεχρι τωρα του εδινα αφοβα οτιδηποτε με καπακι γιατι δεν μπορουσε να τα ανοιξει...τωρα ανοιγει τα κραγιον και χωνει και το δαχτυλο μεσα!!!!

επισης παει με την περπατουρα στο μπανιο,σηκωνει το καπακι της λεκανης ,και πεταει μεσα πραγματα,παντως ειδους......δεν κλειδωνει η πορτα και καταλαβαινεται...........απαπαπα:idea:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κι εγω θελω να κανω παρτακι στα γενεθλια αλλα δεν ξερω πως!!!!βασικα ,οι γονεις μου ποτε δεν κανανε παρτυ σε μας,και ειλικρινα αισθανομαι μεχρι και αμηχανια για την ολη διαδικασια ,καθως και πως θα καταφερω τα μικρα (που ειναι και διαφορες ηλικιες)να παιξουν ολα μαζι και να περασουν και καλα....ερε κατι κολληματα που τρωω η γυναικα.....παιδικα καταλοιπα:tongue::tongue::tongue:

το φινγκερ φουντ ειναι οτι πρεπει!!!!δηλαδη η Δαναη ειναι η 1η της παρεας που ξεμουρισε ε????ζητω!!!!!μπραβο ΙΡΕΝΕ!!να τη χαιρεσαι την περιπατητρια σου.....;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

cristin...ως γνωστο εγωιστικο ον..μου αρεσει οταν εχω δικιο!!! ::::)))

Γεια σου Μανωλο σκανδαλιαρη!!!!!!!! Ολα τα λεφτα!!!

Εμας λεει μαμα, μπαμπα, γαλια (μαλλον αγκαλια εννοει αν κρινω απο σημερα που καθως με αγκαλιαζε σφιχτα το λεγε), μπουμ, ντει ντει και οταν τη ρωτας θες αυτο? "ναι"

..οχι.. ακομη δεν εχει πει το Πυθαγορειο...το παλευει ομως..

καλημερα κοριτσια!

που ειστε?χαλασε ο καιρος εδω κατω.

κρυωσε κι η μικρη μου,κι ολο το βραδυ δεν μας αφησε να κλεισουμε ματι.:(:(

κι ολο το πρωι ηθελε να'ναι στην αγκαλια μου.

μ'αρεσει που ηθελα να στολισω το δεντρο μας και να κανω γενικο.

μεχρι την κυριακη πρεπει να τα'χω κανει γτ εχουμε την γιορτη του συζυγου,αλλα δεν το βλεπω.

απο χθες η μικρη κατεβαινει μονη της απο το κρεβατι μας!

γυριζει μπρουμυτα οπως της εχω δειξει και κατεβαινει κανονικα με τον ποπο!!!:D:D

Καταρχην περαστικουλια σας.:-(

Μπραβο στο μικρο ζουζουνι!!!!!!!!!!!!!!icon14.gificon14.gificon14.gif

Εγω δεν του το εμαθα φοβαμαι για να πω την αληθεια αλλα τον βλεπω ακομη το κεφαλι του δεν το προστατευει πρωτα πεφτει το κεφαλι και μετα το υπολοιπο σωμα :-(:sad::-(:sad::-(

Λετε να εχει πολυ μυαλο και το βαρενει το μωρο μου?:P:p:p:p:p

Η Μηπως ειναι πολυ ξεροκεφαλος σαν τη μανουλα του γι αυτο????????:tongue::tongue:

αχ τι ωραια που ηρθαν οι γιορτες..εξοδα απιστευτα αλλα ειναι ωραια..εορταζει πολυ κοσμος

Εξοδα ααααααααααααααααχ!!!!!!!!!! Τι ειπες τωρα φετος δεν θα παρουμε δωρο σε κανεναν μονο στο μικρο.

Κορίτσια τον επόμενο μήνα έχουμε γεννέθλια!!!Θα κάνετε πάρτυ?Ή είναι ακόμη μικρούλια για τέτοια κοσμικά?Δώστε καμιά ιδέα γιατί εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Και γω θελω να του κανω παρτυ θα ειμαστε και στους δικους μου σιγουρα τουρτα και καποιους καλεσμενους θα εχουμε αλλα να δουμε πως θα παει και το θεμα της γριπης μεχρι τοτε και βλεπουμε.

Τουρτα δεν ξερω τι να κανω μαλλον κατι με αυτοκινητακια μιας και του αρεσουν αλλα προσκλησεις? Και γω για μπουφε σκεφτομαι.Θα δουμε και τα οικονομικα μεχρι τοτε..........

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

δεν ειναι τιποτε..

καλεις με οποιο τροπο θες και γουσταρεις τους ανθρωπους που θες να χεις κοντα σου με παιδια η ανευ (σε αυτην την ηλικια τα παιδια μας χαιρονται να ειναι κοντα σε αλλα παιδακια και να τα περιεργαζονται αλλα μην περιμενεις οτι θα παιξουν αποτελεσματικα η σε συνθηκες συνεργασιας..αυτα συμβαινουν μετα τον 1,5 χρονο και σε αλλα παιδια πιο πολυ)

σιγουρα εχεις φροντισει να παραγγειλεις η να φτιαξεις τουρτα κατα προτιμηση με παιδικο θεμα (ειναι το must Που πρεπει να χεις φροντισει αλλωστε), και απο εκει και περα για τους μεγαλους αλλα και για τα παιδια αναλογα τα χρηματα και τη διαθεση σας γενικοτερα μπορεις να εχεις απο συνοδευτικα για ποτο και για τα μικρα καποια σνακ (καλα ειναι τα πατατακια, γαριδακια αλλα επειδη καποιες μαναδες προσεχουν ισως καποια τοστ η κατι τετοιο να ναι πιο ενδεικτικο)..αν εχεις χρηματα μπορεις να κανεις κατι τυπου μπουφε..

μουσικη με παιδικα τραγουδια, αλλα και πιο ποπ χαρουμενα για ολους.

Εχω και φιλους που εχουν φερει κλοουν και διαφορα τετοια διοτι αναλαμβανουν να ψυχαγωγησουν ολα τα μικρα (εκτος απο τα πολυ μικρα που δεν καταλαβαινουν) και αυτο δινει τη δυνατοτητα στα μικρα να περασουν πιο διασκεδαστικα και οι μεγαλοι να κανουν μεταξυ τους παιχνιδι..

στη δικη μας περιπτωση αποφασισαμε να ντυσουμε τον μπαμπα Αγιο Βασιλη και να μοιρασει μικρα δωρακια αναμνηστικα στα παιδακια και να παιξουμε με τα μεγαλυτερα ομαδικα παιχνιδια..

μην αγχωνεσαι..καλεσε κοσμο, δες τι θα κερασεις, σβηστε τα κερακια του μικρου, εχε μουσικη να παιζει και οτι προκυψει

προπαντων να θυμομαστε οτι ειναι ΠΑΙΔΙΚΟ παρτυ και οχι παρτυ για μας..

και σαφως επισημαινουμε στους καλεσμενους οτι κανεις δεν ειναι ευπροσδεκτος αν νοσει απο κρυωμα, ιωση η ειναι σε αναρρωση..μικροι και μεγαλοι

Και εμεις μιλαμε λεμε μαμα μπαμπα και τωρα που το σκεφτομαι εχει μερες να τα πει!!!!!!!!! γιαγια, αντε, οχι, γκιλι-του το λεω οταν τον γαργαλαω!- και παλλες μα πολλες τσιριδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...