Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και πάλι κορίτσι μου. Καλά δε το συζητώ πως με το κλίμα που μου περιγράφεις και εγώ θα καθόμουν. Γενικά είναι καλό η δουλειά σου να τελειώνει στο 8ωρο κ το σκ. Εγώ πήγα να κάνω την εμβρυομεταφορά κ ειχα βάλει άδεια κ όταν πήγα να πάρω τα πράγματα μου από το ντουλαπάκι των αποδυτηρίων είχα 10 κλήσεις. Δε γλιτώνεις. Είναι κ ο αντρας μου στον ίδιο κλάδο οπότε καταλάβαινες τι γίνεται. Αλλά μας δίνει άλλα πράγματα για τα οποία πρέπει να είμαστε ευγνώμονες όπως το ότι μπορούμε κ πληρώνουμε ενοίκιο (όσοι ζουν Αθήνα ειδικά ξέρουν αν κ παντού έτσι είναι πλέον) και παράλληλα κάνουμε κάθε μήνα τις προσπάθειες μας κ ζούμε αξιοπρεπώς. Εχουμε κόψει τα ταξίδια κ τις πολλές βόλτες αλλά οκ, δε με νοιάζει καν.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Γενικά όλες οι κοπέλες εδώ μέσα είναι αξιοθαύμαστες γιατί δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές αλλά και τόσα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά παράλληλα με αυτό τον αγώνα. 

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ θέλω να φτιάξω κι εγώ, ο στ. χλωμό να φορέσει αλλά θυμησέ μου πως το φτιάχνουν

δεν φτιαχνω (remember ειμαι η αχρηστη με τις διακοσμησεις και τις χειροτεχνιες εκτος δυο ειδων.. :)

προπερσι ειμουν στον πατερα μου Βουλγαρια και τον Μαρτιο εορταζουν τον Baba -Marta και πουλανε ΑΠΕΙΡΑ βραχιολακια σε διαφορα σχεδια και ειχα αγορασει μπολικα..επισης εχω μια φιλη που φτιαχνει αρκετα και πανεμορφα σχεδια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κριμα που δεν το σκεφθηκα να σου φερω αλλα επιφυλλασομαι.. θα ρθει ο πατερας μου στις 12/3 και ελπιζω οτι θα μου φερει μερικα να σου στειλω πριν φυγει ο μηνας..ετσι για το καλο..

Μπράβο στο κορίτσι που είναι τοσο καλή με τα άλλα παιδάκια. ΟΛΑ μα όλα τα παιδακια ζηλεύουν όταν έρχεται το δεύτερο αδερφάκι απλά έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να το εκδηλώνουν κ αυτό ποιστεύω εξαρτάται από την ασφάλεια που της δίνεις εσύ όταν αντικρύζεται αλλα μωράκια. Θυμάμαι ο γιός όταν έπαιρνα αγκαλιά αλλα μωρά πριν την γέννηση της αδερφής του ήταν πολύ καλός κ τρυφερός αλλά πάντα τον κρατούσα αγκαλιά ή του έδινα μεγαλύτερη σημασία. Με την γέννηση της αδερφής του δεν μπορώ να πω ότι η ζήλια του μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα αφού δεν την εκδηλώνει πολύ (αλλα ειμαι σίγουρη ότι ζηλεύει) ειναι πολύ καλός μαζί της ( και αυτό έχει σημασία) αλλά μπορεί κάποιες στιγμές να κάθεται στο δωματίο κ να μονολογεί ότι τί καλά που ήταν μονος αλλά μετά του περνάει

καλέ σημασία δεν έδινε! Το μυαλό της ήταν να αλλωνίσει. Καθόταν και αυτή δίπλα μου στον καναπέ και σηκώθηκε και έφυγε ανενόχλητη. Η πεθερά μου λέει μάλλον γιατί δεν κινείται ακόμα το μωρό...θα δείξει! Πάντως θέλει προσοχή μετά τον ερχομό του καινούριου μέλους!

ωχ.. καθιστε...θα πω μ#$#$%$α...

και ζητω προκαταβολικα συγνωμη γιατι τελευταια τα χω παιξει και η μνημη μου ειναι τελειως χαλια..σε πανηλιθιο βαθμο..

Viki εισαι εγκυος?

Διαφημίσεις

Η πεθερά μου λέει μάλλον γιατί δεν κινείται ακόμα το μωρό...θα δείξει! Πάντως θέλει προσοχή μετά τον ερχομό του καινούριου μέλους!

ειναι πολύ μικρή για να καταλάβει εξάλλου και όταν θα ξεκινήσει να κλωτσάει το νινάκι. Σε αυτές τις ηλικίες δεν νομίζω ότι πολύκαταλαβαίνουν την έννοια του νέου μέλους παρά μονο όταν το βλέπουν στο σπίτι. Εδώ ο γιός που ήταν 5,5 χρ. με κατεκλησε με ερωτήσεις!!

εμενα παντως το βαφτηστηριμου που ναι 16 μηνων τωρα που βλεπει την κοιλια της μανας του να κουνιεται εκνευριζεται και την χτυπαει και τους τελευταιους μηνες εκδηλωνει ανασφαλεια και ζηταει συνεχως αγκαλια και μουρμουραει (το τελευταιο μαλλον το πηρε απο τη νονα του..το λαδι βλεπετε..)

μήπως το έχουν τα αγόρια?

γιατί έχω ακούσει κι άλλα τέτοια για αγόράκια!!

θέλουν τη μαμά τους,έχουν εξάρτηση!!

χεχε

πήρε ο μπαμπάς το κορίτσι επιτέλους κι πηγαίνουν σπιτάκι!!

Διαφημίσεις

hello girls!παρακληση να σταματησουν οι συζητησεις για αλμυρες κ γλυκες κρεπες γιατι τρεχουν τα σαλια μερικων μερικων και λερωνει το χαλι!

οι εξετασεις μεχρι τωρα ειναι πολυ καλες,βγηκε και το αποτελεσμα του αλφα τεστ και ειναι επισης καλο.βγαινω γιατι ουρλιαζει....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα.

Οντως περασαμε υπεροχα και η Ναταλια ειναι super.Σκεφτομαι να την υιοθετησω και να δωσω την Γιωτουλα στη Myprincess μπας και μου τη στρωσει.....Κοριτσια τετοιο μωρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Κοριτσια μην το κρυβετε οτι η Γιωτα ηταν το πιο ζιζανιο απ΄ολα(μεχρι και εμετο στο χαλι εκανε).Παντως περασαμε πολυ ωραια και η Τζεσσικα εδωσε τον καλυτερο της εαυτο!Εκτος απο την οικοδεσποινα τον καλυτερο του εαυτο εδωσε και ο υιος της.

Αντε κοριτσια ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ!!!:evil::evil::evil:

:tongue::tongue::tongue:

Αχ καλε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια!!

Κατσε να περπατησουμε κι εμεις και να δω αν θα παραμεινει ετσι.

Παντως γενικα τα Αιγοκερακια ειναι πολυ ησυχα οποτε μην αγχωνεσαι!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε ολους!!!

ΥΓ. ΠΡΟΣΠ σου εκανε κρεπα ο αντρας σου;;;;;;;;;;;;;;;;;Εμενα ουτε ΤΟΣΤ!ΑΧ ΑΧ ΑΧ

yRf6p1.png

ΥΓ. ΠΡΟΣΠ σου εκανε κρεπα ο αντρας σου;;;;;;;;;;;;;;;;;Εμενα ουτε ΤΟΣΤ!ΑΧ ΑΧ ΑΧ

Καλημέρα ! Εμένα αυτό που μου έκανε ο άντρας μου είναι τα νεύρα κουρέλια! Με το ηλήθιο λαπ τοπ του. Πήγαμε στα τζάμπο πήραμε παιχνιδάκια για το μώρο και επιστρέψαμε στις 8μιση. Εν τω μεταξύ μέχρι εκείνη την ώρα δεν με άφησε το μωρό να κάνω τίποτα στο σπίτι. Ούτε ποτήρι να πλύνω κυριολεκτικά. Όταν επιστρέψαμε λοιπόν στο σπίτι έπαιξα μαζί της με τα καινούργια παιχνιδάκια , την έκανα μπανάκι , την κυνηγούσα με το μπιμπερό να πιει το γάλα της γιατί δεν καθόταν φρόνημα, ε και πήγε 10 ώρα. Τον παρακάλεσα να κρατήσει την μικρή να συμαζέψω το αχούρι την κουζίνα. Ανοίγω το πλυντήριο πιάτων να βάλω τα άπλυτα , τσούπ η Γεωργίτσα χώνει τα χεράκια της. Τον στραβοκοιτάω και του πηγαίνω το μωρό. Δεν προλαβαίνω να επιστρεέψω στην κουζίνα νά' σου πάλι η μικρή απο πίσω μου χώνει τη μούρη της. Με τα χίλια ζόρια έβαλα τα άπλυτα απο τον νεροχύτη στο πληντύριο. Είχα και κάτι φαγητά στο ψυγείο που περίσσεψαν και ήταν για πέταμα , τα βγάζω στον πάγκο για να τα πετάξω και να βάλω και τα υπόλοιπα άπλυτα στο πλυντήριο αλλά η μικρή κουντούρτισε. Μπλεκόταν στα πόδια μου. Βέβαια δεν φταίει το μώρο, ο άλλος ο κολλημένος με το λάπ τοπ(πότε θα το σπάσω δεν ξέρω). Ε, δεν άντεξα άλλο, πατάω μια φωνή : ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΟΠΡΑΜΑ ΣΟΥ! Η Γεωργίτσα η καημένη τρόμαξε , δεν ήξερε πού να κρυφτεί. Άρχισε να τρέχει το πουλάκι μου, και όταν άκουσε φωνές και απο την άλλη άρχισε να τρέχει πάνω μου. Αφού μας άκουσε η γειτονιά όλη, πήρα το μωρό και πήγα στην κρεβατοκάμαρα για ύπνο. Τα άφησα όλα πάνω στον πάγκο! Να βρωμίσουνε! Αγανάκτησα! Να μπαίνει στο σπίτι και να κλείνει την μύτη του! Κορίτσια δεν είμαι ανοικοκύρευτη , αγανακτησμένη είμαι ! Πολύ! Να βρει καθαρά και σιδερωμένα σώβρακα στο ίντερνετ! Γιατί αμα ξυπνήσει ένα πρωί και δεν έχει τίποτα καθαρό να φορέσει εγώ θα φταίω που δεν μπορώ να απλώνω και να σιδερώνω με το μωρό αγκαλιά! ΑΪ ΣΙΚΤΙΡ! ΣΌΡΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΤΑ ' ΠΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΦΡΩΣΩ!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

αχχχχχχχ...

ετυχε..λεω ετυχε ο πατερας μου να χει σχεση με τους υπολογιστες απο τη δεκαετια του 80 και επειδη ηταν στην ακμη του με ζενιθ τις αρχες του 90 περασε εποχη που εβλεπα σαν παιδι κολλημενους και τους δυο γονεις μου 24ωρα στον υπολογιστη (μαλιστα και πριν την εποχη του διαδικτυου οπου επαιζαν ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια μιας και καναμε δοκιμες των παιχνιδιων της Commodore για οποιον ξερει απο αυτα)..μεγαλωνοντας και με το που βγηκε στο ευρυ κοινο το playstation και αρχισε η εποχη του ιντερνετ ηξερα (δεν ειμαι φωτεινος παντογνωστης αλλα το χα ηδη ζησει) οτι το κολλημα θα ηταν πολυυυυυυυυυ μεγαλο και ετσι προσεχα παντα στις σχεσεις μου η χρηση αυτων τις ωρες που ειναι ο αλλος μαζι μου να ειναι εως και ανυπαρκτη..

επειδη οι ανδρες ιδιως ειναι παιδια μεχρι τα βαθια γεραματα οσο τους δινεις τετοια "παιχνιδια" τοσο κολλανε και αποβλακωνονται και το λιθαρακι της αδιαφοριας προστιθεται στο "βαριεμαι να ασχολουμαι με το σπιτι, τη συντροφο και τα παιδια" καλο ειναι να κανετε προσπαθειες να μην συμβαινει αυτο τις ωρες που στε σπιτι η τουλαχιστον καποιες ωρες..αλλα να συμβαινει και απο τη δικη σας τη μερια..

εμενα ο ανδρας μου (βεβαια επειδη μπορει) ασχολειται στο γραφειο του και σχεδον ποτε στο σπιτι ενω εχει την ευκαιρια να ..αποβλακωθει On line με απειρους τροπους..εγω απο την αλλη ασχολουμαι στο σπιτι μονο με την αλληλογραφια και με το parents cafe αλλα τις ωρες που δεν εμποδιζει ο ενας τις δραστηριοτητες του αλλου..

προσωπικα δηλωνω μπουχτισμενη απο ολο αυτο το θεμα του διαδικτυου αλλα και των παιχνιδιων απο τα μικρατα μου χρονια και ΟΦΕΙΛΩ στον εαυτο μου και κατ επεκταση στην σχεση μου και την οικογενεια μου να βαζω μετρα και σταθμα..και οσο πιασει..

ειναι προβλημα παντως και πιστευω σοβαρο γιατι αντιλαμβανομαι οτι εχει εισβαλλει στα περισσοτερα ζευγαρια..δυστυχως..

ελπιζω viki να καταλαβει την αγανακτηση σου και να βρειτε μια χρυση τομη..

επισης Viki να σου πω οτι μολις εμφανιστηκε το μηνυμα σου στηνοθονη μου το ματι μου επιλεκτικα επεσε στις λεξεις "prosp", " αι στο διαολο με το κωλοπραμα σου" κιαι "αι σιχτιρ" και μεχρι να καταλαβω τι γραφεις νομιζα οτι εβριζες εμενα!! χαχαχα!! κοκκαλο η δικια σου!!!!!χαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...