Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως δεν μπορειτε να πειτε..στο θεμα παρλας η θεια και η μαμα εχουν κανει ΣΟΥΠΕΡ δουλεια..ελπιζω το ζωδιο του Αιγωκερου να επιδρασει και να την κανει πιο λακωνικη μεγαλωνοντας..προς το παρον ειναι μονιμα ενθουσιασμενη!

ωραία περνάς και εσύ με το θέμα του ύπνου

Μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα μπισκότο μπορω να εχω;;; Να κάνω μια ερώτηση;;;; Τα φύλλα τα φτιάχνει μια και καλή κ τα βάζει καταψυξη ή κάνει κάθε φορά το μιγμα ο σύζυξ;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία περνάς και εσύ με το θέμα του ύπνου

Μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα μπισκότο μπορω να εχω;;; Να κάνω μια ερώτηση;;;; Τα φύλλα τα φτιάχνει μια και καλή κ τα βάζει καταψυξη ή κάνει κάθε φορά το μιγμα ο σύζυξ;;;

Ρωτά διότι μου αρέσουν πολύ οι κρέπες αλλά τις φτιάχνω με μπεσαμελ και ζαμπόν τυρί στο φούρνο κ δεν τις φτιάχνω συχνά δυστυχώς

καλημερα κοπελιες!καλο μηνα!

ορεξη εχουμε σημερα,ε?χαιρομαι!

καλα περασατε την κυριακη,απ'οτι διαβαζω.αυτο ελειπε να μην περνουσατε καλα δηλαδη!κι εγω θελωωωωω!!!

εμεις πηγαμε στον παιδοτοπο και στην νονα μας,μια χαρα ηταν!

μιαμαμα,ειδες την ελλη,αμα δεν βαριεται και περναει ευχαριστα,πως δεν γκρινιαζει καθολου?δωστους βολτα και παρε τους την ψυχη!

κι εμενα βαριεται σημερα,αλλα πρεπει να μαζεψω και να μαγειρεψω,τι να της κανω.:(

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

δεν σας προλαβαίνω κορίτσια!!

έχω την μικρή...προσπαθώ να κάνω δίαφορα και στο μπλογκ μου!!

πέρασε και η κουνιάδα να μου "ανταριέψει" την μικρή!!

και να μου πει ότι έχει μαζέψει κακή ενέργεια από τρίτους!!!

αφού κάνει όλο μ@#$%!!!!

λέει συνέχεια κακίες και ζηλεύει τρελά!!!

έλεος!!

ελεναδίτσα τι κάνεις??

Διαφημίσεις

Ήρθα και εγώ στα κρυφά. Έχω δουλίτσα πάλι. Μιαμαμα ευχαριστώ που πένεψες την κορούλα μου. Μακάρι να μπορούσαμε να σας συναντύησουμε και εμείς. Η δικιά μου αγαπάει πολύ τα παιδάκια. Όταν πάμε παιδίατρο μοιράζει τα παιχνιδάκια της στα άλλα παιδάκια. Και το Σάββατο που βγήκαμε είχε και μια φίλη το μωράκι της δύο μηνών. Πήγαινε το χάιδευε κάθε τόσο και όταν καθήσαμε για φαγητό πήγε με το ψωμάκι της στο χερί πάνω απο το καρότσι και έλεγε μαμ στο μωρό. Λέτε να μη ζηλεύει το μελοντικό αδερφάκι της? Γιατί και αγκαλιά που το παίρναμε το μωρό δεν χαμπάριαζε! Εξακολουθούσε να αλλωνίζει στο μαγαζί.

Ήρθα και εγώ στα κρυφά. Έχω δουλίτσα πάλι. Μιαμαμα ευχαριστώ που πένεψες την κορούλα μου. Μακάρι να μπορούσαμε να σας συναντύησουμε και εμείς. Η δικιά μου αγαπάει πολύ τα παιδάκια. Όταν πάμε παιδίατρο μοιράζει τα παιχνιδάκια της στα άλλα παιδάκια. Και το Σάββατο που βγήκαμε είχε και μια φίλη το μωράκι της δύο μηνών. Πήγαινε το χάιδευε κάθε τόσο και όταν καθήσαμε για φαγητό πήγε με το ψωμάκι της στο χερί πάνω απο το καρότσι και έλεγε μαμ στο μωρό. Λέτε να μη ζηλεύει το μελοντικό αδερφάκι της? Γιατί και αγκαλιά που το παίρναμε το μωρό δεν χαμπάριαζε! Εξακολουθούσε να αλλωνίζει στο μαγαζί.

οταν παιρνεις αγαπη, δινεις αγαπη..σε οποια ηλικια και να εισαι..

αχ..οποια δεν το χει δει να το δει οπωσδηποτε.. η Αυτοκρατορια του Ηλιου του Σπιλμπεργκ και να χετε στο τελος και μια κουτα χαρτομανδηλα και τα μωρα σας αγκαλια να τα φιλατε..

φτιαχνει το μιγμα σε μια γαβαθα και το διατηρει το πολυ μια μερα στο ψυγειο αλλα επειδη δεν εχουμε ειδικη συσκευη για κρεπες τις κανει με λιγο βουτυρο στο τηγανι (κανει και εντυπωσιακα κολπα, την πεταει στον αερα και τετοια κουλα) και μαλιστα σημερα το πρωι μου φτιαξε μια σκετη και την πηρα μαζι με ζαμπον και τυρι και θα την βαλω στο μικροκυματων να λιωσουν και να τα φαω..

ειχε κανει και σοκολατα μπανανα αλλα εγω δεν εφαγα..(περιεργως..)

παντως ετοιμες δεν τις καταψυχει..και δεν ξερω πως θα ειναι αποψυγμενες..

Λέτε να μη ζηλεύει το μελοντικό αδερφάκι της? Γιατί και αγκαλιά που το παίρναμε το μωρό δεν χαμπάριαζε! Εξακολουθούσε να αλλωνίζει στο μαγαζί.

Μπράβο στο κορίτσι που είναι τοσο καλή με τα άλλα παιδάκια. ΟΛΑ μα όλα τα παιδακια ζηλεύουν όταν έρχεται το δεύτερο αδερφάκι απλά έχουν έναν διαφορετικό τρόπο να το εκδηλώνουν κ αυτό ποιστεύω εξαρτάται από την ασφάλεια που της δίνεις εσύ όταν αντικρύζεται αλλα μωράκια. Θυμάμαι ο γιός όταν έπαιρνα αγκαλιά αλλα μωρά πριν την γέννηση της αδερφής του ήταν πολύ καλός κ τρυφερός αλλά πάντα τον κρατούσα αγκαλιά ή του έδινα μεγαλύτερη σημασία. Με την γέννηση της αδερφής του δεν μπορώ να πω ότι η ζήλια του μας έχει δημιουργήσει πρόβλημα αφού δεν την εκδηλώνει πολύ (αλλα ειμαι σίγουρη ότι ζηλεύει) ειναι πολύ καλός μαζί της ( και αυτό έχει σημασία) αλλά μπορεί κάποιες στιγμές να κάθεται στο δωματίο κ να μονολογεί ότι τί καλά που ήταν μονος αλλά μετά του περνάει

οταν παιρνεις αγαπη, δινεις αγαπη..σε οποια ηλικια και να εισαι..

αχ..οποια δεν το χει δει να το δει οπωσδηποτε.. η Αυτοκρατορια του Ηλιου του Σπιλμπεργκ και να χετε στο τελος και μια κουτα χαρτομανδηλα και τα μωρα σας αγκαλια να τα φιλατε..

δεν το έχω δεί αλλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον

Διαφημίσεις

ειχε κανει και σοκολατα μπανανα αλλα εγω δεν εφαγα..(περιεργως..)

παντως ετοιμες δεν τις καταψυχει..και δεν ξερω πως θα ειναι αποψυγμενες..

ξέρω πως καταψύχουν τα φύλλα για όλη την κρέπα χλωμό.

δεν το έχω δεί αλλά μου κέντρισες το ενδιαφέρον

καλα εσυ!!! θα με βριζεις την επομενη απο το ψυχολογικο που θα χεις παθει..θα δεις τον Θοδωρη (που ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ παιδι και μπραβο σας ειναι αποτελεσμα και των δυο σας οι τροποι του και η καλοσυνη που δειχνει) με αλλο ματι..θα σου αρεσει ομως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...