Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και για να μην ξεχνιόμαστε μια που ανέφερα το θέμα της Ανακύκλωσης πάλι

τηλεφωνείτε στο 800 800 9090 για παραλαβή ογκώδων αντικειμένων (ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη) από το σπίτι ΔΩΡΕΑΝ

καλημέρα κορίτσια!!!

τώρα μπορώ να γράψω,επιτέλους.

είχα λίγη δουλίτσα πριν,η μικρή δεν κάθεται και δεν με αφήνει ούτε να γράψω στο λάπτοπ!!!

περάσατε καλά έμαθα ε???

μπράβο σας!!άντε και την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι κι εγώ!!

τι είδα?η Ναταλίτσα δεν έχει περπατήσει ακόμα?? έλα να κάνουμε παρέα πρινσέσα!!

πρέπει να δείτε και της βίκυς την μικρή που μας την κρύβει!!!

μια κούκλα!!!

τέλεια μάτια!!

λοιπόν τέλικά το σκ το παιδάκι μου ήταν το πιο ήσυχο κορίτσι!!

έχει πρόβλημα μόνο με το μαγαζί!!

το σάββατο το πρωί πήγα κέντρο βόλτα,καφεδάκι με τους κουμπάρους και στις κούνιες!!

το απόγευμα πήγαμε στη κουμπάρα να παίξουν τα μικρά!!

και την κυριακή πάλι βόλτα και κούνιες!!

βόλτα με το ποδηλατάκι της,και γύρνουσε το τιμόνι και δεν μπορούσαμε να το οδηγήσουμε!!

στο σπίτι πολύ ήσυχη,κοιμήθηκε κάτι 3ωρα!!

και πάιζει με το αυτοκινητάκι-στρατούλα πιο πολύ,το πάει βόλτα όρθια στο σπίτι και ανεβοκατεβαίνει πολύ άνετα!!

και στα γόνατα ανεβαίνει κι έχει πολύ γέλιο!!

κατά τα άλλα ησυχία!!

Διαφημίσεις

εεεεεεεεεεεεεε που εισαστε οι υπολοιπες τωρα που μπορω και γραφω!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Εδώ είμαι εγώ αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση κ να κόψω κανένα τιμολόγιο γιατί θα έχω θέμα, να καταχωρίσω κανένα ζυγολόγιο αφού θα με πάρουν με την ντομάτες κ ψωμολυσσάνε να μου πάρουν τη θέση

καλημέρα κορίτσια!!!

τώρα μπορώ να γράψω,επιτέλους.

είχα λίγη δουλίτσα πριν,η μικρή δεν κάθεται και δεν με αφήνει ούτε να γράψω στο λάπτοπ!!!

περάσατε καλά έμαθα ε???

μπράβο σας!!άντε και την επόμενη φορά ελπίζω να είμαι κι εγώ!!

τι είδα?η Ναταλίτσα δεν έχει περπατήσει ακόμα?? έλα να κάνουμε παρέα πρινσέσα!!

πρέπει να δείτε και της βίκυς την μικρή που μας την κρύβει!!!

μια κούκλα!!!

τέλεια μάτια!!

λοιπόν τέλικά το σκ το παιδάκι μου ήταν το πιο ήσυχο κορίτσι!!

έχει πρόβλημα μόνο με το μαγαζί!!

το σάββατο το πρωί πήγα κέντρο βόλτα,καφεδάκι με τους κουμπάρους και στις κούνιες!!

το απόγευμα πήγαμε στη κουμπάρα να παίξουν τα μικρά!!

και την κυριακή πάλι βόλτα και κούνιες!!

βόλτα με το ποδηλατάκι της,και γύρνουσε το τιμόνι και δεν μπορούσαμε να το οδηγήσουμε!!

στο σπίτι πολύ ήσυχη,κοιμήθηκε κάτι 3ωρα!!

και πάιζει με το αυτοκινητάκι-στρατούλα πιο πολύ,το πάει βόλτα όρθια στο σπίτι και ανεβοκατεβαίνει πολύ άνετα!!

και στα γόνατα ανεβαίνει κι έχει πολύ γέλιο!!

κατά τα άλλα ησυχία!!

Καλημερα Miamama.Δεν σε αφηνει τωρα.Σκεψου τι θα κανει οταν περπατησει(λιαν συντομως πιστεψε με)!!!!

Ετσι να τρεξεις λιγο κι εσυ.Οχι μονο εμεις.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!!!!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα Miamama.Δεν σε αφηνει τωρα.Σκεψου τι θα κανει οταν περπατησει(λιαν συντομως πιστεψε με)!!!!

Ετσι να τρεξεις λιγο κι εσυ.Οχι μονο εμεις.ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!!!!!ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί τραβάς και εσύ βρε μανάρι..!!! Λοιπόν πρέπει κανα δυο βράδυα να μου την αφήσεις να ξενυχτίσω εγώ που κοιμάμαι χρόνια τωρα και να κοιμηθείς για να φτιάξει λίγο το μάτι σου χρυσό μου

Εδώ είμαι εγώ αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση κ να κόψω κανένα τιμολόγιο γιατί θα έχω θέμα, να καταχωρίσω κανένα ζυγολόγιο αφού θα με πάρουν με την ντομάτες κ ψωμολυσσάνε να μου πάρουν τη θέση

Εσενα σε βαρεθηκα.Θελω νεο αιμα για να κουβεντιασω.....χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Ούτε εγω σε θέλω για να σε κουβεντιάσω γαϊδάρα!!! Να σου κρατήσω το παιδί έλεγα μουλαρογαΙδούρα

Αλλαζει το πραμα τωρα!!!!

Φιλεναδιτσα μου γλυκια και πανεμορφη ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί τραβάς και εσύ βρε μανάρι..!!! Λοιπόν πρέπει κανα δυο βράδυα να μου την αφήσεις να ξενυχτίσω εγώ που κοιμάμαι χρόνια τωρα και να κοιμηθείς για να φτιάξει λίγο το μάτι σου χρυσό μου

εσυ κοπελια παιζεις με τον πονο μας ε? που η μικρη επεσε για υπνο στις 6.15!!! και ξυπνησε οριστικα σημερα στις 6.15 (την κουρασαν οι κοσμικες υποχρεωσεις!!)..στην αρχη ειπα κοιμαται για απογευμα..επεσα και εγω διπλα της αλλα που υπνος τετοια ωρα..αφου μετρησα προβατακια και σκεφθηκα οτι απιθανο προκειμενου να ηρεμησω και να κοιμηθω ξεροντας οτι ηταν θεμα 20λεπτου να ξυπνησει ΜΟΛΙΣ γλαρωσα ακουω ενα ΑΑΑΑΑΑ.. πεταγομαι και ειχε αλλαξει πλευρο..ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ..συνεχισε να κοιμαται αλλα δεν μπορεσα να ξανακοιμηθω εγω..Απο τις 19.00 που ρθαν και κατι φιλοι για να δουν ποδοσφαιρο με τον ανδρα μου ειχα πιασει να σιδερωνω τα απειρα ρουχα..στις 21.30 η μικρη ξυπνησε να θηλασει και ξανακοιμηθηκε..ειπα να παω και εγω γιατι φοβομουν ξενυχτι μπροστα ΑΛΛΑ! ειχε στη nova την Αυτοκρατορια του Ηλιου που δεν το χα δει συν οτι ο συζυγος μου κανε κρεπα κοτοπουλο..με συνεπηρε η ταινια (πολυυυυυυυυυυυυυυυ κλαμα σας λεω) και επεσα για υπνο δώδεκα παρα! Αυτο ηταν..η μικρη ξεκινησε να μουρμουραει ανα μιση ωρα με μισαωρο και εγω στηθος-πιπιλα αλλα τελικα δεν μου ξυπνησε μεσα στη νυχτα για να θελει κουβεντουλες και παιχνιδια..

παντως δεν μπορειτε να πειτε..στο θεμα παρλας η θεια και η μαμα εχουν κανει ΣΟΥΠΕΡ δουλεια..ελπιζω το ζωδιο του Αιγωκερου να επιδρασει και να την κανει πιο λακωνικη μεγαλωνοντας..προς το παρον ειναι μονιμα ενθουσιασμενη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...