Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Eλατε κουτσομπολες...πειτε τι εγινε?ποσες δωσατε τελικα το παρον?πιο παιδακι εκανε τις πιο πολλες αταξιες?πολυ χαρηκα που περασατε ωραια,αν και δεν ειχα καμια αμφιβολια!ευχομαι την επομενη συναντηση ,να ειμαστε και οι επαρχιωτισσες...!:mrgreen:

Τί κανεις μέλουσα μαμά των 2;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

:) την επόμενη φορά θα σου κατσικοθούμε προς Γλυφαδοκαφετέριες μεριά

Εμείς το Σάββατο πήγαμε στο εμπορικό το cosmos, ησυχία δεν είχε η ζουζούνα. Καθήσαμε για φαγητό και αυτή πείραζε τον κόσμο απο τραπέζι σε τραπέζι. !

Το παιδί σου έχει σπουδάσει PR καρδιά μου, γι'αυτό πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ/ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Καλά είμαστε, εγώ στη δουλειά σήμερα προβλέπεται να πήξω :mad: Ο γιόκας πήγε σχολείο κ η μικρή κουκλα κοιμάται ακόμα αφού εχθές επεσε για ύπνο στις 12

Διαφημίσεις

ΩΡΑΙΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ?

μπορείς μπορείς!! Δουλεύω σε μια εταιρία που συνεργάζεται με την Ανακύκλωση Συσκευών και παραλαμβάνουμε από επιχειρήσεις ηλεκτρικό υλικό προς ανακύκλωση αλλά η ίδια εταιρεια λειτουργεί κ ανεξάρτητα κ παραλαμβάνει ογκώδης ηλεκτρικές συσκευές από οικιακούς χρήστες δωρεάν. Εγώ είμαι στο τμήμα της διαχείρησης των εντολών που έρχονται στην εταιρία κ στην τιμολόγηση

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ/ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ?

Καλημερουδια.....

Ετοιμασου ερχεται η σειρα σου!!!!!!Παλι ποιημα εβγαλα η ατιμη η μανα...

ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΕΚΕΙ.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Ευχάριστο είναι σαν τομέας εργασίας το κλίμα στη δουλειά ειναι δυσάρεστο, επικρατεί τρελή πίεση κ φοβερός ανταγωνισμός

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...