Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω παθει Οιδιποδειο με την κορη μου..

Κι εγωωωωωωωωωωωωωωωω.......Ειναι απιστευτη, με τρελαινει καθε μερα και περισσοτερο. Δεν ξερω πως θα ειναι να εχω αγορακι..

Εμενα μου αρεσουν τα κοριτσιστικα!!!!! Αφου θα εχω ομως την Ναταλιτσα

να παιρνουμε τα ροζ δεν με νοιαζει..

Αλλα ποτε δεν ειπα θελω κοριτσακι η αγορακι..Μετα απο αυτα που περασα για να μεινω εγκυος αλλα και στην εγκυμοσυνη ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ να ζητας ΚΙΟΛΑΣ τι παιδι θες..!!!

Αντε κοριτσακια 2 μερες εμειναν θα σας δω και απο κοντα επιτελους!!

Τζες κοπελα μου ΤΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ περνας κι εσυ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τετοια κουκλαρα, α θα σε μαλωσωωωωωωωωωωωωωω...

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εισβολεας πληροφοριοδοτης...

http://www.blue-whitegt.com/

Aπο εδω μπορειτε να κατεβασετε ολα τα cd των mazoo...τσαμπε και σε αψογη ποιοτητα... ειναι 3..

η μπουμπου ειναι στο 3ο...

ευχαριστουμε :)

jesgk σας ευχαριστουμε πολυ για την φιλοξενεια και την ανοχη..σας καναμε ολιγον μπαχαλο το σπιτι ελπιζω ομως οτι θα επανορθωσουμε με το να κανετε και το δικο μας..

και παλι χιλια ευχαριστω..

κοριτσουδες που δεν εισασταν εκει περασαμε ομορφα και η jesgk ηταν εξαιρετικη οικοδεσποινα επισης να πω οτι η diaper cake ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΗ.. απο κοντα και με το καλο ελπιζω να καταφερουμε να συναντησουμε και εσας απο κοντα αργα η γρηγορα..

φιλια!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Eλατε κουτσομπολες...πειτε τι εγινε?ποσες δωσατε τελικα το παρον?πιο παιδακι εκανε τις πιο πολλες αταξιες?πολυ χαρηκα που περασατε ωραια,αν και δεν ειχα καμια αμφιβολια!ευχομαι την επομενη συναντηση ,να ειμαστε και οι επαρχιωτισσες...!:mrgreen:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Οντως περασαμε παρα πολυ καλα!!

Μονο που η Τζες θα μαζευει ακομα ΣΙΓΟΥΡΑ!

Και εμεις σε ευχαριστουμε παρα πολυ..Ησουν τελεια οικοδεσποινα!

Αταξιες δεν εκαναν τα ζουζουνακια μας καλε..Ηταν κυριες!! Εχουν πολυ πλακα ολα μαζεμενα!

Καλο μηνα και καλη βδομαδα να εχουμε!!

yRf6p1.png

Καλημερα.

Οντως περασαμε υπεροχα και η Ναταλια ειναι super.Σκεφτομαι να την υιοθετησω και να δωσω την Γιωτουλα στη Myprincess μπας και μου τη στρωσει.....Κοριτσια τετοιο μωρο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Κοριτσια μην το κρυβετε οτι η Γιωτα ηταν το πιο ζιζανιο απ΄ολα(μεχρι και εμετο στο χαλι εκανε).Παντως περασαμε πολυ ωραια και η Τζεσσικα εδωσε τον καλυτερο της εαυτο!Εκτος απο την οικοδεσποινα τον καλυτερο του εαυτο εδωσε και ο υιος της.

Αντε κοριτσια ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ!!!:evil::evil::evil:

καλημέρα κοριτσάρες! Καλή βδομάδα και καλό μήνα!Μπράβο που περάσατε καλά! Χαρήκαν και τα ζουζουνάκια σας! Εμείς το Σάββατο πήγαμε στο εμπορικό το cosmos, ησυχία δεν είχε η ζουζούνα. Καθήσαμε για φαγητό και αυτή πείραζε τον κόσμο απο τραπέζι σε τραπέζι. Και όπου έβλεπε να κάθεται παιδάκι , γιατί όλα τα παιδάκια καθόταν μόνο η δικιά μου αλλώνιζε και τραγουδούσε, πήγαινε πίσω απο την καρέκλα, έσκυβε το κεφάλι μπροστά και γελούσε. Εγώ βέβαια στο πόδι έφαγα αλλά χαλάλι . Το ζουζουνάκι μου χάρηκε! Κλεισμένο όλη μέρα στο σπίτι το λυπάμαι. Κολλάει τη μουρίτσα της στη μπαλκονόπορτα και δείχνει έξω. Σε κανένα μήνα αν ανοίξει ο καιρός θα την αλλωνίζει η γιαγιά της μέχρι το μεσημέρι και το απόγευμα θα κλέβει η μαμά χρόνο για δεύτερο γύρο!

Διαφημίσεις

ΕΥΑ η Γιωτα σου ειναι ενα νορμαλ ζωηρο παιδακι οπως ειναι και η δικια μου και οπως πρεπει να ειναι ολα τα καλα και υγιη παιδακια.. η Ναταλιτσα απλα ακομη δεν περπαταει και οταν με το καλο θα αρχισει ελα να μου πεις.. μην εισαι το αυστηρη με τη μικρη σου..επισης εμετο δεν εκανε επιτηδες..στραβοκαταπιε και την ανακατεψε οπως ειπες..ειναι μια χαρα κουκλιτσα..ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ.. (γαβ γαβ γαβ..)

που ειναι η Jesgk? ακομη μαζευει τα κατορθωματα μας???

viki εδωσε ρεσιταλ η μικρη ε? και εμενα πλεον δεν καθεται με τιποτε οτανε ιμαστε ξω παει απο τραπεζι σε τραπεζι

ασε που ειναι και παρλαπιπα οπως λεει και η cristin..

CRISTIN!! ??? Πηγες στο γιατρο εσυ? του πες για τις εξετασεις αιματος?

Καλημέραα α α α α!!

Καλή εβδομάδαα α α α!!

Καλό μήνα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8HD0eV-UXp8&NR=1

Κοριτσάρες εγώ σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!! Με κάνετε να :oops:.

Μακάρι να μπορούσα να είχα κάνει πολλά περισσότερα από ένα πιάτο κρουασανοκέικ κ καφέ.

Τα κορίτσια μας είναι όντως κουκλάρες κ φοβάμαι πως αν ειχαμε μαζευτεί όλα τα κορίτσια κ αγόρια του γκρούπ θα έρχονταν οι κάμερες έξω από το σπίτι με τόσα baby top models :-D. Τώρα είμασταν μονο 4 θεές κ δεν δόθηκε διάσταση στο θέμα. :tongue:

Λοιπόν τα πιο ήσυχα μωρά ειναι η γλυκές νεραΙδούλες Ναταλίτσα κ Χρυστούλα κ ακολουθούν ο τρομοκράτης Ανδρείνα κ η τσαμπουκαλού μπαλαρίνα Γιωτούλα.

Δεν μαζευω ακόμα το σπίτι γιατί δεν κανατε κ τίποτα τρομερό. Το Σεπτέμβρη που σας περιμένω στα γενέθλια του Θοδωρή εκεί να δείτε ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟ ΤΟΠΙΟ!!! Εχω συνηθίσει!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Εχθές το βράδυ πήγα την "τούρτα" στο νεογέννητο που ήταν μια γλυκα κ άρεσε πολύ το δώρο στους γονείς, τους φάνηκε πολύ πρωτότυπο και μου είπαν οτι πρέπει να το προωθήσω.!!:tongue: Πήρα κ ένα βραχιόλι στη μαμά κ από ένα μικρό δωράκια στα δίδυμα που θα υποδεχθούν την αδερφούλα τους στο σπίτ.

Τέλος θα ήθελα να βρισκομαστε συχνότερα αφού ειναι πολύ σημαντικό τα παιδιά μας να γνωρίζονται κ εμείς οι μανούλες να κανουμε παρέα. Στις υπόλοιπες εύχομαι να συναντηθούμε το συντομότερο δυνατό κ να μην χαθεί αυτή η επικοινωνία που έχουμε.

Φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...