Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εννοείταιι!!! Οτι θα πετάγονταν και σε εσένα καρδούλες και κόρη να είχες!! Απλά η σχέση είναι διαφορετική. Βλέπω τον γιό σαν τον ιδανικό άντρα, είναι αυτός που σε αγαπά πραγματικά κ όταν σου λέει ότι είσαι όμορφη πραγματικά το νιώθει. Οπως καταλαβαίνεις στο σπίτι το Οιδιπόδειο πάει σύννεφο.

Και με την κόρη όμως νιώθω ένα δέσιμο απίστευτο, αυτό που λένε ότι "η κόρη ειναι για την μάνα" τώρα το καταλαβαίνω. Είναι σαν να έχεις μια σύμμαχο στο σπίτι, δεν είσαι μονη.

Γερό να είναι το παιδάκι σου και η αγάπη που τους έχουμε δεν αλλάζει κ δεν διαχωρίζεται από το φύλο τους. Εξάλλου κάθε παιδάκι έχει δική του προσωπικότητα κ μας χαρίζουν απίστευτες ξεχωριστές στιγμές.

Δεν θα ξεχάσω όταν πήγε ο γιός μου στο προνήπιο που ήρθε μια μέρα και μου είπε "μαμά εισαι η πιο όμορφη μαμά απ' όλες, μου το είπαν ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, λένε ότι οι δικές τους δεν είναι έτσι όμορφες μονο εσύ. " Εγώ χάρηκα τρελά η βλαμμένη μάνα για το ψέμα που σκαρφίστηκε για να με κάνει χαρούμενη

εισαι ##$#$#%$% ..το παιδι λεει μονο την αληθεια..ακους εκει να σκαρφιστει ψεμα..

ασε την μετριοφροσυνη και ακου το παιδακι σου μπας και καταλαγιασεις την ανασφαλεια σου..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αστε με να χωσω και αλλο!!!

εμενα λεει μαμ, μαμα, μπαμπα, Καικη τη θεια της, γιαγια, γεια, συ (απο το εσυ), τσσσσ (Απο το τσισα)

γαλια απο το αγκαλια, αλλα το αγαπημενο μας ειναι το γαβ γαβ νυχθημερον!

μπράβο στο κορίτσι που μιλάει...η δική μου τίποτα ακόμα...

περιμένω...

θα το λέω συνέχεια(θα σας πρήξω!!χεχε)

να βλέπετε το blog μου,το ανανεώνω κάθε μέρα!!

φιλιά!!

Μην ξεχνάς είναι ένα μήνα μικρότερη. Σε ένα μήνα μέσα ξέρεις πόσα μπορούν να αλλάξουν!

Η δικιά μου λέει μαμά , μπαμπά, γιαγιά, πάει, μαμ,τραγουδάει που που που (τη μπουμπού) αλλά ακούγεται μόνο το σύμφωνο μην νομίζετε τίποτα φοβερό, παπά (εννοεί το παπάκι) και μπάι (εννοεί μπαλόνι).Από τη μια μέρα στην άλλη κάνουν πράγματα που δεν περιμένεις. Εξελίσονται ραγδαία και σε αφήνουν άφωνο!

αχ αυτη η μπουμπου!!! ολο που που και κουναει τα χερια

Η δικιά μου λέει μαμά , μπαμπά, γιαγιά, πάει, μαμ,τραγουδάει που που που (τη μπουμπού) αλλά ακούγεται μόνο το σύμφωνο μην νομίζετε τίποτα φοβερό, παπά (εννοεί το παπάκι) και μπάι (εννοεί μπαλόνι).Από τη μια μέρα στην άλλη κάνουν πράγματα που δεν περιμένεις. Εξελίσονται ραγδαία και σε αφήνουν άφωνο!

AAAA τί καλά!!! Λοιπόν λέει κ το γειά !!!

Διαφημίσεις

εισαι ##$#$#%$% ..το παιδι λεει μονο την αληθεια..ακους εκει να σκαρφιστει ψεμα..

ασε την μετριοφροσυνη και ακου το παιδακι σου μπας και καταλαγιασεις την ανασφαλεια σου..

ωραια φιλενάδα, το κατανοώ ότι δεν είμαι τέρας και σίγουρα με βλέπει κούκλα αλλά το γκάλοπ ότι το είπε κ όλο το σχολείο κ βγήκε δημοψήφισμα δεν παίζει... είναι αυτός ένας πονηρός

αχ αυτη η μπουμπου!!! ολο που που και κουναει τα χερια

Η δικιά μου τις προάλες φώναζε μαμά και μου έδειχνε το λάπ τοπ. Τί θέλεις κορίτσι μου της λέω? που που που , μου απαντάει. Αχ να τη δαγκώσω!

Η δικιά μου τις προάλες φώναζε μαμά και μου έδειχνε το λάπ τοπ. Τί θέλεις κορίτσι μου της λέω? που που που , μου απαντάει. Αχ να τη δαγκώσω!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Και επειδη δεν θελω να βλεπει τηλεοραση η στο λαπτοπ (κολλανε απιστευτα και αυτο μελλοντικα στοιχιζει..) ψαχνω να τα βρω σε κανεναν μαυρο αλλα οσους εχω πετυχει λενε οτι δεν το χουν..μαλλον θα παω σε Original..

ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σκάστεις ένα τεράστιο φιλίιιιιιιιιιιιιιιι

ωραια φιλενάδα, το κατανοώ ότι δεν είμαι τέρας και σίγουρα με βλέπει κούκλα αλλά το γκάλοπ ότι το είπε κ όλο το σχολείο κ βγήκε δημοψήφισμα δεν παίζει... είναι αυτός ένας πονηρός

το πε ολο το σχολειο..ομοφωνα..μα γιατι δεν το πιστευεις???? απο μικρο και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια..πιστεψε με...τρελλη ειμαι (οχι μικρη!)

Διαφημίσεις

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..

Και επειδη δεν θελω να βλεπει τηλεοραση η στο λαπτοπ (κολλανε απιστευτα και αυτο μελλοντικα στοιχιζει..) ψαχνω να τα βρω σε κανεναν μαυρο αλλα οσους εχω πετυχει λενε οτι δεν το χουν..μαλλον θα παω σε Original..

Εδώ ο καλός πειρατής, πέρνα να πάρεις το cd σου την κυριακή

το πε ολο το σχολειο..ομοφωνα..μα γιατι δεν το πιστευεις???? απο μικρο και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια..πιστεψε με...τρελλη ειμαι (οχι μικρη!)

Θα σε διαβάσουν κ θα νομίζουν ότι είμαι σαν την Monica Bellucci!!!! Αλλά απ'αυτήν έχω πάρει μόνο το μυαλό κουκούτσι

τωρα μολις μολις μπω στο σπιτι δυο πραγματα θα ζητησει με την εξςη σειρα:

θα μου δειξει το στηθος μου για να θηλασει

και θα μου κανει κουπεπε με τα χερια λεγοντας που που που και θα μου δειξει το δωματιο της που χει εκει το λαπτοπ..

επισης στο Αλογο εκει που λεει "ειειειειεεισαι ανικητος, μονο εσυυυυυυυ εισαι ο καλυτερος" ενα βραδυ της το τραγουδουσαμε και την δειχναμε και οι δυο με το δακτυλο και της αρεσε τοοοοοοοοσο πολυ της μικρης ψωναρας που εκ τοτε οταν θελει να της το τραγουδησω δειχνει με το δακτυλακι τον εαυτο της και μου λεει πονηρα "συυυυυ"..

το μαματο ειναι που προχθες την κοιμιζα και ενω νομιζα οτι κοιμηθηκε ξαφνικα ζαυλακωμενη σηκωνεται με κοιταει κανει το ιδιο με το δακτυλακι και το "συυυ" και ξαναπεφτει ξερη..το βλεπε ονειρο..

εισβολεας πληροφοριοδοτης...

http://www.blue-whitegt.com/

Aπο εδω μπορειτε να κατεβασετε ολα τα cd των mazoo...τσαμπε και σε αψογη ποιοτητα... ειναι 3..

η μπουμπου ειναι στο 3ο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...