Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

hellooo!πυρετος τεεεελος!επιτελους!κρατησε 4 μερες,πηγαμε και στην παιδιατρο και δεν βρηκε τιποτα το ανησυχητικο.τελικο συμπερασμα,ή ηταν απο τα δοντια που σιγα σιγα εμφανιζονται ή ηταν μια απλη ιωσουλα που περασε .κατα τα αλλα ειμαστε ακριβως 9 κιλα και κορμι θανατηφορο!

για τις μελανιες που λεγατε ,βοηθαει πολυ και ο παγος...εγω εχω ενα ειδικο τζελ που ειναι σε σακουλακι στην καταψυξη και βοηθαει παρα πολυ να μην πρηζονται.για τη βαζελινη δεν ηξερα..εγω να πω την αληθεια ,την σιχαινομαι τη βαζελινη,μονο που ξερω πως ειναι παραγωγο πετρελαιου...:mrgreen:

θελω να σας εκμυστηρευτω κατι....με εχει κουρασει ο θηλασμος!ειλικρινα,ειδικα το βραδυ με εχει κανει πιπιλα.τις 4 μερες που ηταν και αρρωστος,δεν φανταζεστε τι μουρμουρα και τι πιπιλισμα εκανε.....!:confused:δεν με πειραζει που ξυπναω!ας ξυπνησω και ας παιξουμε κιολας ,αλλα καπως μου την εχει βιδωσει αρνητικα το ολο θεμα,καθε μερα ξυπναω σαν αναποδο ερωτηματικο,διοτι παιρνω συνεχεια στασεις σωματος που να βολευουν το μωρο στο θηλασμο και στραβωνω εντελως μιλαμε...!εχω και θεμα με τη μεση ,και οπως καταλαβαινετε τα εχω παρει λιγο με το θεμα!απο την αλλη πλευρα,σκεφτομαι τη κακια μανα που ειμαι,και πως θα στερησω στο παιδι μου κατι που του αρεσει τοοοοσο πολυ....εχω μπερδευτει πραγματικα....δεν ξερω τι θελω να κανω και κατα ποσο αντεχω να θηλαζω ακομα!λετε να ηρθε η ωρα του αποθηλασμου για μας???:(

α και πιπιλα ουτε να τη δει δεν θελει!πειτε καμια γνωμη!καλημερα σε ολες!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να την χαίρεσαι προσπ!!!

μπράβο cristin!!!

σας πέρασε!!

9 κιλά ε?αχ η δική μου ήταν τον προηγούμενο μήνα 10.470 κι ήταν 9 μηνών!!

ποιος ξέρει πόσο θα είναι τώρα!!

ότι σε κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα κάνε!!!

δεν υπάρχουν κακές μαμάδες!

αλλά αν δεν παίρνει πιπίλα πως θα γίνει?

αναρωτιέμαι!

μπιμπερό δέχεται?

να την χαίρεσαι προσπ!!!

μπράβο cristin!!!

σας πέρασε!!

9 κιλά ε?αχ η δική μου ήταν τον προηγούμενο μήνα 10.470 κι ήταν 9 μηνών!!

ποιος ξέρει πόσο θα είναι τώρα!!

ότι σε κάνει εσένα να νιώσεις καλύτερα κάνε!!!

δεν υπάρχουν κακές μαμάδες!

αλλά αν δεν παίρνει πιπίλα πως θα γίνει?

αναρωτιέμαι!

μπιμπερό δέχεται?

κοιτα,αν τελικα αποθηλασω ,αυτο θα γινει σιγα σιγα ,ωστε να μαθει πρωτα και το μπιμπερο!αχ τη φαγανο μωρακι !μαμ μαμ!μην ανησυχεις ,θα το παρει σε υψος το φραντζολακι σου!τα τσακιζει τα πτιμπερ ε???χεχε:P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τίποτα δεν της δίνω της καημένης,ούτε μπισκότα,κρέμες,ψωμί!

μόνο φρουτόκρεμα,σούπες και γάλα.

μπάμπουσκα καννονική!!!

δεν ξερω αν λεω βλακεια,αλλα αν οντως εχετε θεμα με τα κιλα(δηλαδη αν ειναι περα απο τα ορια που γραφει στο βιβλιαριο),ισως θα μπορουσες απλα να κανεις λιγο πιο αραιο το γαλα που πινει...κατα τα αλλα,εγω τη βρισκω σκετο λουκουμακι!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, η μικρούλα μου εχθές το βράδυ είχε ανήσυχο ύπνο κ έτσι δεν κοιμήθηκα κι εγώ καλά, είναι τα δοντάκια της τα πάνω που θέλουν να σκάσουν.

Cristin ακού τη δική μου ιστορία με το θηλασμό. Μέχρι 19/10 που ξεκίνησα δουλειά την θήλαζα αποκλειστικά, μετά την θήλαζα στις 4:30 που σχόλαγα κ το βράδυ πριν πάει για ύπνο κ το πρωί πριν φύγω για δουλειά, μετά από 2 εβδομάδες κόπηκε το απογευματινό γιατί την πήγαινε ο μπαμπάς μου κούνιες κ έτσι της έδινα μόνο πρωί βράδυ. Πριν τρεις εβδομαδες το στήθος μου άρχισε να μην γεμίζει καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας κ έτσι δοκίμασα με ένα μπουκάλi neslac 1+, προς μεγάλη μου έκπληξη το ήπιε. Το επόμενο πρωί είχα αργήσει για δουλειά κ της ξαναέδωσε η μαμά μου, έτσι σε μια εβδομάδα κόψαμε κ το πρωινό θηλασμό ενώ το βράδυ της έδινα στήθος κ συμπλήρωμα μόνο από το αριστερό.

Με λίγα λόγια την τελευταία εβδομάδα την θηλάζω 2-3 την εβδομάδα κ αυτό στη φάση ότι κάνουμε χαδάκια κ νανουριζόμαστε κ πίνει 2 γέυματα ξένο γάλα πρωί κ βράδυ.

Ουσιαστικά έχω αποθηλάσει απλά περιμένω μέχρι να στερέψει τελείως το γαλατάκι. Τις πρώτες μέρες ένιωθα λίγο περίεργα που τελείωσε κ αυτό το κεφάλαιο αλλά νιώθω οτι για όσο τιης το πρόσφερα ήμουν καλά κ ένιωθα ευχαριστημένη. Αυτό με την καταπίεση το ένιωθα λίγο κ εγώ κ αφού το παιδί ήταν βολικό κ όλα ήρθαν ομαλά ειμαι οκ.

δεν ξερω αν λεω βλακεια,αλλα αν οντως εχετε θεμα με τα κιλα(δηλαδη αν ειναι περα απο τα ορια που γραφει στο βιβλιαριο),ισως θα μπορουσες απλα να κανεις λιγο πιο αραιο το γαλα που πινει...κατα τα αλλα,εγω τη βρισκω σκετο λουκουμακι!;)

είμαστε στην τελευταία γραμμή και στο βάρος και στο ύψος,γιάυτό δεν μας λέει τίποτα η γιατρός ακόμα.

για το αραίωμα το ξέρω,αλλά φοβάμαι μην πεινάει μετά.

πίνει 180μλ πρωί και απόγευμα,βράδυ 210μλ.

εδώ και μήνες αυτό.

ωραία το έκανες jesgk,πολύ ομαλά!!

cristin και εγω εχω υπαρξει φορες που νοιωθω στα ορια μου ιδιως τωρα που εργαζομαι και εχω υπερφορτωθει με υποχρεωσεις και στη δουλεια αλλα και στο σπιτι αλλα καθε φορα που με πιανει να σκεφτομια σοβαρα τον αποθηλασμο τοσο την επομενη οταν ξυπναω και το ξανασκεφτομαι αναθεωρω..βεβαια εγω λειπω ωρες στη δουλεια και στο σπιτι εχω βοηθεια (και παλι κανω καθημερινα δουλειες) αλλα δνε παυει να θηλαζω non stop οταν ειμαι σπιτι δηλαδη 16 ωρες το 24ωρο..

αυτο βεβαια ειναι οτι κανω εγω επειδη το χω παρει πατριωτικα..και προπαντων με ικανοποιει...η αληθεια ειναι οτι ο αποθηλασμος απο εδω και επειτα μου ειναι μεγαλο αγχος γιατι βλεπω ποσο δεδομενο το χει η μικρη και ποσο εξαρτημενη δειχνει αλλα πιστευω οτι για τον καθενα μας ερχεται το πληρωμα του χρονου που μας δειχνει τι και πως πρεπει να κανουμε.

παρολα αυτα..οπως ελεγαν και σημερα στην ημεριδα θηλασμου ειναι λογικο να καταληγει σαν πιπιλα η θηλαζουσα μητερα ιδιως τις νυχτερινες ωρες και αυτο συμβαινει με πολυ μεγαλη συχνοτητα οταν τα μωρα ειναισ την περιοδο που βγαζουν δοντια η στη φαση καποιας ιωσης..

και εμεν αη μικρη τις νυχτες με εχει κανει κυριολεκτικα πιπιλα αλλα υπαρχουν και βραδυα (λιγα ομολογουμενως) που ειναι ηρεμη και απλα ξυπναει για να θηλασει λογω πεινας.

Συνεπως και η πιπιλα που χεις καταντησει σε σχεση με αυτα που γραφεις ειναι λογικο να συμβαινει, ο μικρος περναει επιπονη περιοδο και ανακουφιζεται δια μεσω του θηλασμου.

Και απο οσο μου λενε αλλες γνωστες μου με μωρα η πιπιλα (η πραγματικη) δεν ανακουφιζει και ιδιαιτερα..ετσι λενε..δεν ξερω..

Ωστοσο θα σου πω οτι σου χω ξαναπει και αλλες φορες..

κανε οτι και οσο αντεχεις..που σημαινει οτι αν σκεφτεις αποψε οτι κουραστηκες και δεν αντεχεις..και την επομενη νοιωθεις το ιδιο και την παραεπομενη ακομη περισσοτερο..ε τοτε πραξε αναλογα..αν θες συστηματικη μεθοδο αποθηλασμου συμβουλευσου και ατομα απο την ενοτητα του θηλασμου και μιλα και με τη παιδιατρο σου..

Καλημέρα κοπελιές.!! Τί κάνετε;; Σήμερα εδώ έχει μουντώ καιρό κ ψιχαλίζει!!!Η μικρούλα βήχει, πάλι μου κρύωσε;;; τί να πω. Θα την πάει η μητέρα μου στον παιδίατρο το μεσημέρι αφού αργότερα δεν βρήκα για να την πάω.

καλημερα κοριτσια!

που ειστε?χαλασε ο καιρος εδω κατω.

κρυωσε κι η μικρη μου,κι ολο το βραδυ δεν μας αφησε να κλεισουμε ματι.:(:(

κι ολο το πρωι ηθελε να'ναι στην αγκαλια μου.

μ'αρεσει που ηθελα να στολισω το δεντρο μας και να κανω γενικο.

μεχρι την κυριακη πρεπει να τα'χω κανει γτ εχουμε την γιορτη του συζυγου,αλλα δεν το βλεπω.

απο χθες η μικρη κατεβαινει μονη της απο το κρεβατι μας!

γυριζει μπρουμυτα οπως της εχω δειξει και κατεβαινει κανονικα με τον ποπο!!!:D:D

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

μεχρι την κυριακη πρεπει να τα'χω κανει γτ εχουμε την γιορτη του συζυγου,αλλα δεν το βλεπω.

γυριζει μπρουμυτα οπως της εχω δειξει και κατεβαινει κανονικα με τον ποπο!!!:D:D

Μπραβο!!!!Και εμένα ο άντρας μου προσπαθεί να της το μάθει αλλά τόποτα ακόμα:-(

καλημερα..περαστικα κοριτσακια..

και εμεις κατεβαινουμε κρεβατια και καναπεδες και περπαταμε κρατημενες απο το ενα χερι.

Οταν η μαμα τραγουδαει "χαρωπα τα δυο μου χερια τα κτυπω" η μικρη Χριστουλα χτυπαει τα χερακια της και εχει μαθει να ανταποκρινεται στο "κολλα πεντε" (μμμ..ωραια διαγωγη δινω στο παιδι μου..)

και εχθες ο αφεντικος μας εφερε στο σπιτι ενα πλαστικο αλογακι (αυτο που λικνιζεται) της fischer και παθαμε πλακα...η μικρη μονο που δεν κοιμηθηκε αγκαλια μαζι του (φωναζει και ντει ντει!) και βεβαια μαμα και μπαμπας περασαν απο τεστ ντραιβ (χιχιχι..γομαρια!!!αν και αποκαληφθηκε οτι και ο αφεντικος εχει κανει το ιδιο...)

α ναι! σχεδιασα (σιγα την κουραση) και το κονσεπτ των ημερολογιων-προσκλητηριων και θα παω να τα δωσω σε τυπογραφειο να μου τα φτιαξουν..

εχουμε γενεθλια σε ενα μηνα (Ελπιζω να μη σας τα ζαλισω...)

καλημερα κοριτσια!

περαστικά!! κ εμένα κρυωμένη είναι

Μπραβο!!! Περπατάει η μικρή;;;;

Επεξεργάστηκαν by jesgk

α ναι! σχεδιασα (σιγα την κουραση) και το κονσεπτ των ημερολογιων-προσκλητηριων και θα παω να τα δωσω σε τυπογραφειο να μου τα φτιαξουν..

εχουμε γενεθλια σε ενα μηνα (Ελπιζω να μη σας τα ζαλισω...)

Ζαλισε τα μας γι'αυτο το ανοίξα αυτό το τόπίκ, για να κοκορευόμαστε για τα παιδιά μας, να πρήζουμε η μια την άλλη, να λέγε τα φοβερά κ μοναδικά κατορθωματά τους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...