Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσουδες!!!

Μεγιες το δοντι Τζεσσικακι!!

Κοριτσακια δεν μπορω να γραφω λογω του αφεντικου και τωρα μπηκα στα κρυφα!!!Δυστυχως στο σπιτι τα απογευματα ειμαι αρκετα πνιγμενη με τις δουλειες και με το ζουζουνι μου και ο χρονος μου ελαχιστος ωστε να μπαινω εδω....!!!Tasnat να εισαι σιγουρη οτι θα συναντηθουμε στην εδρα σου και συντομα!!Κοριτσια η επομενη συναντηση ΓΛΥΦΑΔΑ!!!!!

Εσεις οι επαρχιωτουλιτισες κανονιστε να ερθετε προς τα μερη μας για να συναντηθουμε και με εσας.....!!!

Αντε με τη Miamama και με τη Viki λογικα θα συναντηθουμε Απριλιο και Μαιο.Καλα που εχουν και οι αντρες σας εκθεσεις στην Αθηνα.Οποτε μενεις εσυ Elenada!!!Γρηγορα κλεισε εισητηρια.....

Φιλακια κοριτσακια και θα προσπαθησω να ξαναμπω συντομα!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΙΑΜΑΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗΡΗ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.

Μωρε δεν ειναι ζωηρουλα,απλα τοσο καιρο που την ειχε στο καροτσι ηταν μικρουλακι και τωρα εγινε κοτζαμ κοπελουδι....Που να κατσει στον πωπω της.Αυτη τωρα θελει να τρεχει....

Μεγαλωσαν τα παιδακια μας και πρεπει να το παρουμε χαμπαρι!!!!

Διαφημίσεις

ακριβώς όπως τα λέει η εύα, έφαγε το καρότσι με το κουτάλι.

9.00-14.00,14.30 είναι στο καρότσι δευτέρα εως παρασκευή...

στο σπίτι είναι ήσυχη,ούτε μου πειράζει τίποτα!!

που είσαι βρε εύα ταλαίπωρε υπάλληλε!!!!!

ακριβώς όπως τα λέει η εύα, έφαγε το καρότσι με το κουτάλι.

9.00-14.00,14.30 είναι στο καρότσι δευτέρα εως παρασκευή...

στο σπίτι είναι ήσυχη,ούτε μου πειράζει τίποτα!!

που είσαι βρε εύα ταλαίπωρε υπάλληλε!!!!!

Που να ειμαι.Εδω στην παλιοδουλεια και τυρρανιεμαι..............

Καλημερα, καλημερα!!!

Τζες μπραβο για το δοντακι..Δεν πειραζει μωρε που τα εστειλες λαθος. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι..

ΕΥΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ που εισαι κοριτσακι;;; Αμαν αυτο το αφεντικο, μας εχει καταστρεψψει..Δεν παει τιποτα διακοπες;; Πηγατε για το αιμα;;

Μιαμαμια καλημερα στην ομορφη Κερκυρα!!

ΤασΝατ Ναταλια σε λενε;;; Και την κορουλα μου!!!!!!!!!!! Τελειο ονομα!

Πως ειναι να εχεις 2 ζουζουνακια;;;; Πανικος φανταζομαι..

Η Γλυφαδα ειναι τελεια και εννοειται ειμαι μεσα..

Προσπ αγαπη μου καλημερουδια και πολλα φιλακια..

Κριστιν ποτε εχεις ΠΗΤ;;;;;; Πως παει το μπεμπε;;; Για πες θες κοριτσακι η αγορακι;;;;;Φιλακια

Φιλακια και στην ομορφη κρητικια υδροχοινα μας!!!!!!!

yRf6p1.png

Καλημερα, καλημερα!!!

Τζες μπραβο για το δοντακι..Δεν πειραζει μωρε που τα εστειλες λαθος. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι..

ΕΥΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ που εισαι κοριτσακι;;; Αμαν αυτο το αφεντικο, μας εχει καταστρεψψει..Δεν παει τιποτα διακοπες;; Πηγατε για το αιμα;;

Μιαμαμια καλημερα στην ομορφη Κερκυρα!!

ΤασΝατ Ναταλια σε λενε;;; Και την κορουλα μου!!!!!!!!!!! Τελειο ονομα!

Πως ειναι να εχεις 2 ζουζουνακια;;;; Πανικος φανταζομαι..

Η Γλυφαδα ειναι τελεια και εννοειται ειμαι μεσα..

Προσπ αγαπη μου καλημερουδια και πολλα φιλακια..

Κριστιν ποτε εχεις ΠΗΤ;;;;;; Πως παει το μπεμπε;;; Για πες θες κοριτσακι η αγορακι;;;;;Φιλακια

Φιλακια και στην ομορφη κρητικια υδροχοινα μας!!!!!!!

Καλημερα .

Δυστυχως δεν πηγα για αιμα γιατι λογο της καταστασης μου δεν μου το επετρεψε ο γιατρος και συν της αλλης επειδη εχω χρονιο ασθμα μου ειπε οτι ακομα και συμβατη να ειμαι δεν θα το ρισκαρουν να μου παρουν μυελο!!!

Διαφημίσεις

ΔΕν πειραζει κοριτσακι μου..Μετραει η σκεψη και μονο!!!

Τι κανει η ζουζουνα σου;;;;

Καλα ειναι!!!!!Συνεχεια θελει να παιζουμε κυνηγητο και κρυφτο!!!!Με εχει εξαντληση τελειως τη μανα αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι μου......αρεσει!!!

Καταλαβαινει τα παντα και προσπαθει να κανει οτι κανω κι εγω και εχει παρα πολυ πλακα.

Πιστευω οτι τωρα τα τσαρτσαμινια μας ειναι στην καλυτερη ηλικια!!!!!

τσαρτσαμίνια!!!

καιρό είχα να το ακούσω!!!

κι η δική μου τα ίδια θέλει!!

πρινσέσσα καλά είμαστε,έχει ήλιο μετά από καιρό και δεν μπορώ να βγω!!

αύριο όμως θα παρατήσω τις καθιερωμένες δουλειές μου και θα πάω κέντρο βόλτα με την κόρη.

20 λεπτά με τα πόδια,αλλά χαλάλι!!

princess.εχω πητ 3 αυγουστου,αλλα λογω καισαρικης θα γεννησω καπου στα μεσα ιουλιου!κοντευω δηλαδη!!!ειμαι η μονη γυναικα που εγκυμονει για 5 μηνες,αφου τους οι πρωτοι 4 περασαν χωρις να καταλαβει κανει τιποτα!!!:tongue:θα ηθελα κι ενα κοριτσακι ,να πω την αληθεια,για να το ζησω κι αυτο....αλλα ,ειμαι τοσο χαρουμενη με το αγορακι μου ,που αλλο ενα ιδιο δεν θα με χαλαγε καθολου...οποτε ,ας ειναι καλα κι ας ειναι και γκει που λεει ο λογος!

ξερει καμια αν οι εγκυουλες μπορουν να δωσουν μυελο???αν ειναι να παω κι εγω στο τοπικο νοσοκομειο...το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.αν και καποια κοπελα εγραψε νωριτερα για χαμηλο αιματοκριτη,που εχω ετσι κι αλλιως ,επειδη μεχρι τωρα δεν ειχα παρει κανενα συμπληρωμα...αν γνωριζει καποια ας μου λυσει την απορια παρακαλω...

σημερα ,δεν μαγειρεψα,την σκαπουλαρα ....θα φαμε το χθεσινο και κανα τοστακι,σε οποιον δεν αρεσει....!

καλο μεσημερι!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...