Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ πριν πρωτοσυναντησω εσενα και την ΕΥΑ..δεν ειχαμε τοτε πολλα παρε δωσε..μετα ..προκοψατε μαζι μου!!

τι μας λες κιουρία μου που δεν είχαμε πολλά παρε δώσε ...... που που που ... το που με ενδιαφέρει...ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι μας λες κιουρία μου που δεν είχαμε πολλά παρε δώσε ...... που που που ... το που με ενδιαφέρει...ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ...

Σε καφε...και ειναι ομορφο, γλυκο κοριτσι, τρυφερη μανουλα και πολυ καλη παρεουλα..πολυυυυυυ πανω απο αυτο που νομιζα...

Γεια σας κοριτσακια.. Τι τελεια μερα σημερα! Πηρα την μικρη και πηγαμε για καφε

μοναχουλες μας και περασαμε πολυ ωραια..

Κι εμεις τοσο ειμαστε, 78εκ και 9800. Πιστευω ειναι καλα, οχι πολυ ψηλη αλλα οκ. Εμας μας κανουν τα 12 κανονικα ακομα.

Στις εκπτωσεις ηθελα να τις ψωνισω για του χρονου, που εχει ευκαιριες αλλα που λεφτα..

Τζεσ στειλε μου τη διευθυνση σου καλε..Θα ερθει Κυριακη και θα σε ψαχνω..

TasNat ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!! Να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

hallo κοριτσάκια! Η μικρή ξεράθηκε στις 7 και ακόμα κοιμάται. Βλέπω να ξυπνάει κατά τις 3-4 και να κελαηδάει όπως έκανε τις προάλες! Βρε τί την άλλαξα πάνα, τί γάλα την τάϊσα, τίποτα!Και μετά τραγουδούσε νυχτιάτικα! Βρε τι τραβάμε! Εμείς είμαστε 80 εκατοστά και 9750. Και εμένα την πρωτελευταία φορά πήρε μόνο 100 γρ. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό.Σας αφήνω να δω το πακέτο. Καληνύχτα!

Κοπελίτσα σου την έχω στείλει την διεύθυνση από εχθές

SUPER SOS!!!

Που την εστειλες καλε;;; ΔΕΝ μου εχει ερθει τιποτα..

Α μας κανει σαμποταζ το ιντερνετ αλλα δεν θα του περασει!!

ΘΑ πιουμε καφε ο κοσμος να χαλασει..

(μα ποια ειμαι τελοσπαντων, τυφλα να εχει ο Φοιβος..:tongue:)

yRf6p1.png

SUPER SOS!!!

Που την εστειλες καλε;;; ΔΕΝ μου εχει ερθει τιποτα..

Α μας κανει σαμποταζ το ιντερνετ αλλα δεν θα του περασει!!

ΘΑ πιουμε καφε ο κοσμος να χαλασει..

(μα ποια ειμαι τελοσπαντων, τυφλα να εχει ο Φοιβος..:tongue:)

Μήπως το Inbox σου είναι γεμάτο;;;; Λοιπόν την ξαναστέλνω

καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα βγήκε το δόντι του Θοδωρή!! Πριν 6 περίπου χρόνια έβγαλε το πρώτο του δοντάκι κ τώρα του βγήκε το παλιό για να του βγεί το 1ο μονιμο δοντάκι. :) :) :)

Μήπως το Inbox σου είναι γεμάτο;;;; Λοιπόν την ξαναστέλνω

Κοίταξα τα απεσταλμένα!!! Το ειχα στείλει στην my princess και όχι σε εσένα.. όταν μου το Εβγαλε το forum δεν προσεξα την λεπτομέρεια στο ψευδώνυμο MyPrincess μου, τώρα έχει μια άγνωστη τα στοιχεία μου... Μπράβο μου είμαι πανέξυπνη

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!!

Σήμερα βγήκε το δόντι του Θοδωρή!! Πριν 6 περίπου χρόνια έβγαλε το πρώτο του δοντάκι κ τώρα του βγήκε το παλιό για να του βγεί το 1ο μονιμο δοντάκι. :) :) :)

μπραβο το αγορακι!καλοριζικο το νεο δοντακι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλησπέρα κορίτσια!!

[/quote

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Δηλαδή θα ξαναφαφουτέψει!Τώρα θα έχεις δύο φαφούτηδες!:-P

καλημερα!

καλοριζικο το νεο ΜΟΝΙΜΟ δοντακι του Θοδωρακη (οχι του Μικη)..να του δωσετε και κανα νομισμα για το καλο!! Να το χρυσωσετε..

δεν πειραζει που το στειλες σε αλλα στοιχεια το πολυ πολυ να γνωρισουμε ενα μελος παραπανω..!

Καλημερα!Με γεια το νεο σας δοντακι!Τωρα θα πρεπει να αρχισετε και τα βουρτσισματα,αν δεν εχετε ηδη ξεκινησει..ειναι πολυτιμα τα μονιμα δοντακια!

προσπ,στειλε κι εσυ τη διευθυνση σου με πμ!δεν θα ερθω επισκεψη ,αλλα χρωσταω ενα δωρακι στο χριστουλακι μας,και το εχω σχεδον ετοιμο!σε καμια βδομαδα δηλαδη....,μπορει να αργω αλλα δεν ξεχνω!!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...