Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια μου ,μόλις μίλησα με τον εξωματιστη 

Στον επόμενο κύκλο 7 με 8 μέρα θα κάνουμε prp ενδομητριου και αν όλα πάνε καλά ξεκινάμε πρώτα ο Θεός. 

Εγώ από μόνη μου ξεκίνησα mollers, bitamin d ,φυλλικο οξύ, και κάτι υποθετα κολπικά της Eva belle με προβιοτικα που με σύστησαν τα κορίτσια εδώ μέσα, ξεχνάω κάτι έχετε να συστήσετε κάτι άλλο??? 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω εχω αρακα απο χθες και εχω και σνιτσελ γαλοπουλας για να φτιαξουμε το βραδυ..

τα σνιτσελακια αυτα ειναι σουπερ παναρισμενα και πολυυυυ χορτατα

εντωμεταξυ πειναω και βγηκα εξω για να παρω δωρο για την γραμματεα μας που αποχωρει αυριο και αντι να δωσω τα λεφτα μου σε κατι φαγωσιμο ενα ρουχο που μου αρεσε και το πηρα..(θα με σκισει ο συζυγος χαχα!) αλλα δεν αντεξα..μου αρεσε..καλα..10 ευρω εκανε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ νυστεύω μόνο την Μεγάλη εβδομάδα, δεν μπορώ περισσότερο, έχω ένα θεματάκι με το κρέας

αααα,εγω δεν ειμαι πολυ του κρεατος.αλλα τυρι τρωω σχεδον καθε μερα.

τωρα πηγα μια βολτα την μικρη στην γειτονια με το ποδηλατακι της,αλλα φυσαει και δεν καναμε μεγαλη βολτα.

κι εγω προσπ,πηγα σ'ενα κινεζικο και πηρα 2 φορεματακια για να τα φοραω με κολαν,8ε το ενα.ολο φορμες φοραω,βαρεθηκα.

και πηρα και 2 σετ φορμες και μπλουζακια της μικρης με 10 ε!!!

η ποιοτητα ειναι το ιδιο με του τζαμπο οποτε μια χαρα. δεν μας παιρνει να ψωνιζουμε απο το mothercare που ειναι πανακριβο.

Επεξεργάστηκαν by elenada

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τέτοιε μέρες έχουν όλα εκπτώσεις πολύ καλές...τα beneton έχουν μπλουζάκια με 5Ε...

πήρα κασκόλ από άλλο μαγαζί με 3Ε.

αχ εχουν βγεί κάτι ωραία ανοιξιάτικα, τρελαίνομαι!!!!!!!!!

εγω βασικα εχω μεινει ταπι και ψυχραιμη και περιμενω να πληρωθω.. εχω να δωσω 600 ευρω στο ρευμα!!αρχες Μαρτη και μετα αλλα 250 στον γυναικολογο απο κατι χρωστουμενα..και αντε να περιμενουμε και το δωρο Πασχα για να δουμε τι θα ψωνισουμε στη μικρη και στο βαφτιστηρι μου..

το κακο ειναι οτι εχει δυο νονους και δεν ξερω τι και αν θα της φερουν για το Πασχα..παπουτσια καλα χρειαζεται σιγουρα..

Διαφημίσεις

OΥΦ!Επιτελους σας διαβασα!Εγω ξεκινησα αυτην την εγκυμοσυνη ακριβως οπως και την προηγουμενη ,δηλαδη ειμαι τωρα 69 κιλα(εχω μπει στον 5ο βεβαια),οποτε ελπιζω πως αν προσεξω τις πολλες ατασθαλιες,δεν θα φτασω τα 85 κιλα που ειχα φτασει την αλλη φορα!Ειχα κανει καποιες μικρες ραγαδες οι οποιες ουτε που φαινονται τωρα,και ενω η κυτταριτιδα παει συννεφο,αν γυμναστω λιγακι ,αμεσως φευγει ,το εχω παρατηρησει επανειλλημενα!Κατα τα αλλα,αυτο που εχει καταστραφει ειναι το στηθος μου ,που οντως εχει κρεμασει σαν τσαμπι απο σταφυλι...και το χειροτερο μου ειναι ,μια φλεβα που πεταγεται στη γαμπα μου-κιρσος νομιζω λεγεται-το οποιο προυπηρχε της εγκυμοσυνης ,αλλα μετα ηρθε και απογινε,με αποτελεσμα τις φουστες να τις εχω ξεχασει προ πολλου!

Ζηλευω πολυ που δεν θα καταφερω να σας γνωρισω ολες απο κοντα!Ελπιζω καποτε να σας συναντησω ...μονο την προσπερινα εχω δει απο κοντα (απο τις μαμαδες Ιανουαριου),και ειναι πολυ σουπερ παιδι!

Ευχομαι να περασετε τελεια την Κυριακη και να ευχαριστηθουν παιχνιδι τα μωρακια σας!

Με εχει πιασει ενας πανικος με την ελλειψη χρηματων και το εχω ριξει παλι στα κεραμικα(για οσες δεν ξερουν,ασχολουμαι με την κεραμικη κατα καιρους),μπας και βγαλω κανα φραγκο να παρω κανα φουστανακι εγκυμοσυνης ,να βγαλω το καλοκαιρακι...ελεναδα,κι εμενα στα κινεζικα με βλεπω,που λεφτα για αγορες πραγματικες!!!!

Εγω εφτιαξα κοτοπουλο με κριθαρακι στην κατσαρολα,κ βγηκε πολυ νοστιμο...!καλη ορεξη και καλο μεσημερι!:P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Με εχει πιασει ενας πανικος με την ελλειψη χρηματων και το εχω ριξει παλι στα κεραμικα(για οσες δεν ξερουν,ασχολουμαι με την κεραμικη κατα καιρους),μπας και βγαλω κανα φραγκο να παρω κανα φουστανακι εγκυμοσυνης ,να βγαλω το καλοκαιρακι...ελεναδα,κι εμενα στα κινεζικα με βλεπω,που λεφτα για αγορες πραγματικες!!!!

Εγω εφτιαξα κοτοπουλο με κριθαρακι στην κατσαρολα,κ βγηκε πολυ νοστιμο...!καλη ορεξη και καλο μεσημερι!:P

Κοπελίτσα μπράβο, δημιουργική μου φύση!!

Εχεις πμ

OΥΦ!Επιτελους σας διαβασα!Εγω ξεκινησα αυτην την εγκυμοσυνη ακριβως οπως και την προηγουμενη ,δηλαδη ειμαι τωρα 69 κιλα(εχω μπει στον 5ο βεβαια),οποτε ελπιζω πως αν προσεξω τις πολλες ατασθαλιες,δεν θα φτασω τα 85 κιλα που ειχα φτασει την αλλη φορα!
Στο γιό είχα πάρει 20 κιλά ενώ στη κόρη 12 κ έτρωγα το ίδιο.. πολύ δλδ.

Ζηλευω πολυ που δεν θα καταφερω να σας γνωρισω ολες απο κοντα!Ελπιζω καποτε να σας συναντησω ...μονο την προσπερινα εχω δει απο κοντα (απο τις μαμαδες Ιανουαριου)

μμμ και που την είδες για να έχουμε καλό ερώτημα;;;; :tongue::tongue:

1:10:33"

1:10:32"

1:10:31"

1:10:30"

μέτρω αντίστροφα μέχρι να φύγω από εδώωωω που βαριέμαι οικτράααα και θα έρθει και η αφεντικίνα και μετά θα πρέπει να τραβάμε τις κοτσίνες μας

Στο γιό είχα πάρει 20 κιλά ενώ στη κόρη 12 κ έτρωγα το ίδιο.. πολύ δλδ.

μμμ και που την είδες για να έχουμε καλό ερώτημα;;;; :tongue::tongue:

α πουθενα σπουδαια,σε ενα στριπτιτζαδικο πηγαμε μια μερα,να χαλαρωσουμε.....:eek::eek::eek:

μακαρι να παρω κι εγω μονο 12!

Ευχαριστω και παλι!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

α πουθενα σπουδαια,σε ενα στριπτιτζαδικο πηγαμε μια μερα,να χαλαρωσουμε.....:eek::eek::eek:

Ευχαριστω και παλι!;)

μμμμ στριπτιτζάβικο!!! Prosp κάνεις και τέτοια;;; Είμαι σίγουρη ότι η ΕΥΑ σας παρέσυρε. Ευααααα ακούς;;;;

welcome :lol:

Ευχαριστω και παλι!;)

ΜΑΜΑΤΟ!! Το χεις πιασει το νοημα cristin!!! Κατι τετοιο θα απαντουσα και εγω χεχε!! Να καυχηθω οτι τα κανω κιολας!!(γενικα..οχι τωρα που ειμαι μανα!!)

ευχαριστω για τα καλα σου λογια..

καλε τι δουλεια εχει η ΕΥΑ?? αυτο ειναι ησυχο παιδι..ασε κιολας που κατα τα δικα σου λεγομενα ειναι ανηλικο και δεν μπαινει σε τετοιους χωρους!

ανήλικο είμαι εγώ που είμαι πιπίνι...ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ....

Λοιπόν πείτε μου τώρα που συναντηθήκατε γιατί θα γίνει σκοτωμός...(ΠΕΙΘΩ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΜΑΦΙΟΖΑ ΕΕΕΕ;;;;;;;;;;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...