Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια.....

Χαθηκα ε????????Εχω το αφεντικο μου στη δουλεια και δεν ξερω και ποτε θα ξεκουμπιστει!!!!

Βλεπω ολες εισαστε καλα!!!!Εγω παλι πηγα κι εκανα εξετασεις γιατι τον τελευταιο καιρο δεν ενιωθα και τοσο καλα,ολο κουρασμενη και ατονη ενιωθα!!!Μολις με πηραν απο το μικροβιολογικο και μου ειπαν οτι ο αιματοκριτης μου εχει πεσει στο 30 απο 42 που ειχα και πρεπει να παρω συμπληρωμα σιδηρου γιατι κι αυτο εχει πατωσει!!!!

Ας ελπισουμε να επανελθω συντομα γιατι δεν με βλεπω και πολυ καλα!!!

Περιμενω πως και πως την Κυριακη.Μακαρι να μπορουσατε να ερθετε και οι υπολοιπες.Θα περναγαμε τελεια.Εγω παλι αν και στρουμπουλη εχω ελαχιστη κυτταριτιδα,Καθολου ραγαδες (μονο στο στηθος που τις εχω απο μικρη)και απο κιλα ειμαι οσα ημουν και προ εγκυμοσυνη.Δηλαδη 66 ολοκληρα κιλα!Δεν μου αρεσει κανενα ρουχο πανω μου γιατι κι εμενα μου εχει μεινει μια χαλαροτατη κοιλια νααααααααααα με το συμπαθειο!!!Αυτα εν ολιγης!!!!

Θα προσπαθησω να ξαναμπω!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ευα,φιλεναδα που εισαι?

επεσε ο αιματοκριτης σου?

δεν τρως?φαε καμμια φακη,καλε!

μην πεσεις κατω καμμια ωρα!περαστικα σου ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευα,φιλεναδα που εισαι?

επεσε ο αιματοκριτης σου?

δεν τρως?φαε καμμια φακη,καλε!

μην πεσεις κατω καμμια ωρα!περαστικα σου ευχομαι!

Ενα χαστούκι στο σύζυγο Αντώνη που δεν την προσέχει, φλάαααπππ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ?JESGK MIA ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ 9.330 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 76 ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 8.100 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 75 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠ'ΟΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΓΡ.ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

l9Iop2.png

καλώς την ταςνατ!!!

τρέχεις με 2 παιδάκια φαντάζομαι!!!

ελενάδα να μπαίνεις στο blog ,θα προσπαθήσω να βάζω διάφορα συνέχεια!!

και οι υπόλοιπες!!

σήμερα έβαλα ένα πολύ ωραίο cd για παιδιά!!

μην λέτε για δουλειές,κι εγώ πίσω έχω μείνει...

την τρίτη είχα επισκέψεις,χθες πήγα στην αδερφή μου.

σήμερα πρέπει να κάνω δουλειές!!

ευάκι φακές και σπανάκι!!

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ....ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΖΩΗΡΕΨΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ Μ'ΑΚΟΥΝΕ ΕΥΤΥΧΩΣ...

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΑΙ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΑ?JESGK MIA ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΗΛΙΑΣ 9.330 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 76 ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 8.100 ΚΑΙ ΥΨΟΣ 75 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠ'ΟΛΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΓΡ.ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Καλημέρα Ναταλία, καλά είσαι;;; Δες την παρακάτω πρόσκληση, σε περιμένουμε

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Την κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11πμ. σας περιμένω στο σπιτί μας, να φέρετε κ το μεσημεριανό των παιδιών αφού για εμάς τις πανέμορφες κ πανέξυπνες μετά τον απαραίτητο καφέ θα ακολουθήσει μπουφέ από τα χεράκια μου.

Για την ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο μου κ οδηγίες παρακαλώ όσες (ΟΛΕΣ) :tongue: παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με π.μ. για να μη το γράψω δημοσίως.

Οι κοπέλες της επαρχίας έχετε αρκετό χρόνο να κλείσετε εισητήρια κ να έρθετε στην συνάντηση

εμείς τρέχουμε με ένα κι εσύ με 2!!!

τέλεια!! ούτε εγώ έχω βοήθεια,να΄ναι καλά οι άντρες μας!!

οι υπόλοιπες που είστε?τόση δουλειά πια??

Εχθές το βράδυ έπαθα νευρική κρίση με τον μεγάλο... έλεος δλδ τί μου φταίει το παιδάκι αλλά η υπομονή έχει πάει περίπατο

Εχθές το βράδυ έπαθα νευρική κρίση με τον μεγάλο... έλεος δλδ τί μου φταίει το παιδάκι αλλά η υπομονή έχει πάει περίπατο

ας μιλησω εκ του ασφαλους..

ψυχραιμια..

οι φωνες δεν βοηθουν καμια πλευρα..εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω στη μανα μου τοσα χρονια σχετικα με τα αδελφια μου και ειδα την καταντια..

Διαφημίσεις

Σήμερα τί τρώτε κοπελιές, εγώ έφτιαξα σνίτσελ gordon bleu με ζαμπόν κ τυρί, ελπίζω να τρώγεται, απλά έπρεπε να ζητήσω να μου χτυπήσουν το κρέας λίγο παραπάνω γιατί βγήκε αρκετά φουσκωτό

Σήμερα τί τρώτε κοπελιές, εγώ έφτιαξα σνίτσελ gordon bleu με ζαμπόν κ τυρί, ελπίζω να τρώγεται, απλά έπρεπε να ζητήσω να μου χτυπήσουν το κρέας λίγο παραπάνω γιατί βγήκε αρκετά φουσκωτό

μιαμ!εχω να φαω σνιτσελ κατι χρονια.δεν εχω φτιαξει ποτε,αλλα μ'αρεσει πολυ.

εγω μαγειρευω χοιρινο με πατατες στο φουρνο,κι εχω ρεβυθια χθεσινα για την μικρη.φετος πρωτη φορα δεν νηστευουμε απο την καθαρη δευτερα,ειπαμε τις τελευταιες 2 βδομαδες μονο,και μου κακοφαινεται.

καλως την τασνατ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μιαμ!εχω να φαω σνιτσελ κατι χρονια.δεν εχω φτιαξει ποτε,αλλα μ'αρεσει πολυ.

εγω μαγειρευω χοιρινο με πατατες στο φουρνο,κι εχω ρεβυθια χθεσινα για την μικρη.φετος πρωτη φορα δεν νηστευουμε απο την καθαρη δευτερα,ειπαμε τις τελευταιες 2 βδομαδες μονο,και μου κακοφαινεται.

καλως την τασνατ!

Εγώ νυστεύω μόνο την Μεγάλη εβδομάδα, δεν μπορώ περισσότερο, έχω ένα θεματάκι με το κρέας

ταιριάζουμε jesgk!!!

χθες είχα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο,σήμερα ομελέτα και σαλάτα.κάτι πρόχειρο...

η μικρή κοτόπουλο με λαχανικά.

μόλις είμαι κι εγώ με νευρική κρίση,κλαίει εδώ και μια ώρα,δεν θέλει τίποτα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...