Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα κοπελούδες!!!

τι κάνετε σήμερα?

έχει μια ωραία λιακάδα αλλά δεν μπορώ να πάω μια βόλτα την μικρή!!

Kι εδώ έχει ωραία μέρα, αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν τώρα για καφέ. Εμείς κάναμε εμβόλιο εχθές, είχε να την δεί από νοέμβριο κ πήρε μονο 2εκ. κ 700γρ. δλδ τώρα είναι 78εκ και 10.050 γρ. το θέμα ειναι πως δεν τις κανουν τα ρούχα για 12 μην κ φοράμε για 18μην μου λέτε;;; Μήπως δεν τρώει καλά ρε γαμώτο;;

Kι εδώ έχει ωραία μέρα, αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν τώρα για καφέ. Εμείς κάναμε εμβόλιο εχθές, είχε να την δεί από νοέμβριο κ πήρε μονο 2εκ. κ 700γρ. δλδ τώρα είναι 78εκ και 10.050 γρ. το θέμα ειναι πως δεν τις κανουν τα ρούχα για 12 μην κ φοράμε για 18μην μου λέτε;;; Μήπως δεν τρώει καλά ρε γαμώτο;;

καλημερα!τι κανετε?

τζες,μην ανησυχεις,δεν παιρνουν καθε μηνα υψος και βαρος.

εμενα ενα μηνα εμεινε στασιμη,δεν πηρε ουτε γρμ,ουτε ποντο.

απο τοτε που περπατησε παιρνει 200γρμ τον μηνα,το πολυ.κι ειμαστε κι εμεις 10 κιλα και 78 υψος.

οποτε μια χαρα μου φαινεται.ο γιατρος τι σου ειπε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

μετα το ετος μενουν λιγο στασιμα τα πραγματα..

δεν χαιρεσαι που φοραει για 18 μηνων??? εγω ξερεις ποσα ρουχα χειμωνιατικα εχω 18 μηνων που απο οσο βλεπω ποτε δεν προκειται να τα βαλει?? κριμα τοσα ρουχα..

εμενα με το ζορι φοραει του ετους δειλα δειλα καποια της κανουν αλλα τα περισσοτερα της περισσευουν..

πολυ ανησυχεις...εμεις κανουμε αμαν και πως να την κανουμε να φαει..

Δεν μπορώ να πω ότι δεν τρώει, το μεσημεριανό απ' οτι λέει η μανα μου το τσακίζει. Φρούτα δεν προλαβαίνει να της δώσει, κρέμα τρώει βανίλια ή δημητριακά, γάλα άφθονο

μαζί γράφουμε ελενάδα και τα ίδια!!

χεχε

γεια σου μιαμαμα με το ωραιο bloq σου.αμα εχω χρονο θα γραφτω και θα το μελετησω πιο πολυ.προς το παρον πρεπει να παω να μαζεψω το αχουρι μου,γτ εχθες λειπαμε ολη μερα και σημερα δεν βλεπεται.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...