Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Εγώ είμαι άλλο τομέα λογιστική.  Αλλά είναι ο άντρας μου ναυτικός Κ ο γαμπρός μου είναι στον ανεφοδιασμό πλοίων οπότε ξέρω είναι τρομερά κ τα ωράρια Κ η πίεση στον τομέα . 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ βαριέμαι πάρα πάρα πολύ την γυμναστική, έχω το γνωστό σώμα "απ'έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα" δλδ φαινομενικά είμαι αδύνατη αλλά με μαγιό έχω τις ραγάδες μου στα πλάγια της μέσης κ κάτω χαμηλά στην κοιλιά (αλλά δεν φαίνονται με το μαγιό)κ κυτταρίτιδα στους γοφούς από τα γλυκά που τρώω. Από σήμερα λέω να αρχίσω να κόβω τις αηδίες γιατί πλησιάζει καλοκαίρι

καλημέρα. Και εγώ μια απο τα ίδια είμαι είμαι. Στην εγκυμοσύνη δεν έκανα καθόλου ραγάδες αλλά είχα καποιες στα πλαινά απο την εφηβεία . Τώρα πώς τη γλίτωσα δεν ξέρω. Εν τω μετάξυ 7 κιλά 'άφησα ' στην καρέκλα της γέννας, 2 έχασα και τα άλλα 5 δεν φεύγουν με τίποτα απο πάνω μου. ¨οχι βέβαια ότι έκανα και καμιά διατροφή αλλά τρώω ΄όπως έτρωγα πάντα! Δηλαδή στη 2η εγκυμοσύνη θα ξεχειλώσω πιο πολύ? Και θα χρεωθώ άλλα 5 κιλά? Ε, τότε θα έχω πρόβλημα!

Κορίτσια δεν σας είπα σήμερα έγινα ρεζίλι. Πήγα πρωί πρωί στο φούρνο να πάρω κάτι να φάω. Παρεαγγέλνω και ενώ τα ετοιμάζει η κοπέλα και πλησιάζει την ταμεική ανοίγω το πορτοφόλι. Κάνω να πάρω λεφτά και χαρτονομίσματα μηδέν . Αμάν! Νοιώθω βαρυά τα ψιλά! Λέω θα έχει τίποτα ευρουλάκια δεν μπορεί! ανοίγω το φερμουάρ και βλέπω φραγκοδίφραγκα! Φωνάζω έντρομη την κοπέλα:μην κόβεις απόδειξη! Κατάλαβε τι είχε συμβεί και άρχισε να γελάει. Μην νομίζεις ότι είσαι η πρώτη μου λέει. Μου τα έδωσε η κοπέλα και θα τα χρωστάω. Ψώνισα βερεσέ δηλαδή. Ρεζίλι!!!!!!!!!!

καλώς το βικάκυ...κι εγώ όλο με άδειο πορτοφόλι είμαι....

πάλια είχα λεφτά πάντα...τώρα...

εγώ όταν με γνώρισε ο άντρας μου ήμουν 60 κιλά,μια χαρά,με τα χρονάκια έφτασα 87...

έκανα απόπειρες σε διαιτολόγο,έχανα και μετά σαβούριαζα πάλι...

είχα φτάσει και 70 κιλά κάποιες φορές...

στην εγκυμοσύνη χάνω 5 κιλά λόγω εμετών, παίρνω μετά 10...αισίως 97...

κόντεψα τα 100!!!

και τώρα είμαι 84...πως θα φτάσω τα 60 πάλι???(ρητορική ερώτηση!!)

α να τονίσω ότι έχω βαρύ σκελετό!!χεχε

καλώς το βικάκυ...κι εγώ όλο με άδειο πορτοφόλι είμαι....

πάλια είχα λεφτά πάντα...τώρα...

εγώ όταν με γνώρισε ο άντρας μου ήμουν 60 κιλά,μια χαρά,με τα χρονάκια έφτασα 87...

έκανα απόπειρες σε διαιτολόγο,έχανα και μετά σαβούριαζα πάλι...

είχα φτάσει και 70 κιλά κάποιες φορές...

στην εγκυμοσύνη χάνω 5 κιλά λόγω εμετών, παίρνω μετά 10...αισίως 97...

κόντεψα τα 100!!!

και τώρα είμαι 84...πως θα φτάσω τα 60 πάλι???(ρητορική ερώτηση!!)

α να τονίσω ότι έχω βαρύ σκελετό!!χεχε

έχει μια δίαιτα ο άντρας μου. Τρώς απαιριόριστα αλλά όχι υδατάνθρακες , δηλαδή ψωμί , μακαρόνια , ρύζια , πατάτες κλπ. γιατί ο οργανισμός καίει πρώτα τους υδατάνθρακες και μένει το λίπος. Έτσι τρώς λίπος, καίς λίπος. Ότι χάνεις , χάνεις αλλά θέλει να στερηθείς. Αν θελήσεις πές μου να στη στείλω.

για στείλτην μπας και...

το θέμα είναι να έχεις πρόγραμμα,γιατί έχω και το διαιτολόγιο από την διαιτολόγο,αλλά ήθελε κάθε μέρα μαγείρεμα...

και που χρόνος...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μπορω να στερηθω τα παντα εκτος το παιδι μου και το φαγητο..

Πεστα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!! Και καθησα σπιτι με το μωρακι μου.. Αμα πια!!!

Αχ κοριτσια μην λετε τετοια γιατι θα ψυχοπλακωθω!! Στην εγκυμοσυνη

το σωμα μου εγινε να μην πω..

Και ραγαδες και χαλαρωση και κυταρριτιδα και 10 κιλακια επιπλεον!!!

Βεβαια δεν το ραβω και γω αλλα δεν μπορω!! Ξεσπαω στο φαγητο και οποιον παρει..(εμενα αλλα τελοσπαντων..)

Πολυ χαιρομαι για την Κυριακη..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...