Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

θα σου ακουστεί κλισέ... αλλά πάλι καλά είσαι στα ναυτιλιακά και έχεις την οικονομική δυνατότητα για αυτό το δύσκολο ταξίδι που σου έφερε η μοίρα. Εγώ όταν έκανα εξωσωματική έπαιρνα 750€ (ήθελα να ασχοληθώ με αυτό που σπούδασα και ξεκίνησα από το 0). Όλες μου οι οικονομίες έφυγαν εκεί. Δουλεύω 12 χρόνια και είμαι 28. συν 2 σεζόν από 2 μήνες καλοκαίρι. Πάπαλα. 0 έφτασα. 15κ έτσι, αέρας και συν μέχρι να φτάσω εκεί που δεν τα έχω υπολογίσει. Βέβαια, θα το έκανα ξανά και ξανά για το χαμόγελο της. 

αν δεν έμενα με την δεύτερη εμβρυομεταφορά, δεν είχα λεφτά για άλλη προσπάθεια. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια...

εγώ εδώ ακούω babyradio...μου έχει πάρει τα αυτιά,αλλά τι να κάνω??

κάθεται ήσυχη έτσι...

τελικά χθες με το που πήγε σπίτι με τον μπαμπά της ήταν το πιο καλό κορίτσι...

τέλειωσε η υπομονή της στο μαγαζί...μου την ματιάσατε!!! :)

χθες ήρθε το βαφτηστήρι μου κι έπαιξαν με την μικρή,της άρεσε πολύ της έλλης!!

θέλει παιδάκια η καημένη!!

αυτά τα λίγα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμενα περπαταει μονη της αλλα στο σουπερ μαρκετ δεν θελω να την αφηνω για πολλους λογους..κατανοητους φανταζομαι..

και ετσι θελει μονιμα εμενα να την εχω αγκαλια και κανεναν αλλο..

Καλημερα !μιαμαμα,ή σου τη ματιασαμε ή μεγαλωσε.....!μπειμπι ραδιο????ωραια ιδεα!δεν ηξερα πως υπαρχει κατι τετοιο...μεσω live24.gr το ακους?

τωρα στο 2ο μωρο ,εχω να παρατηρησω πως οντως η κοιλια ξεχειλωνει πολυ νωριτερα!ειμαι οπως ημουν στον 6ο...ε ρε γλεντια!φιλια

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημέρα κορίτσια...

εγώ εδώ ακούω babyradio...μου έχει πάρει τα αυτιά,αλλά τι να κάνω??

κάθεται ήσυχη έτσι...

τελικά χθες με το που πήγε σπίτι με τον μπαμπά της ήταν το πιο καλό κορίτσι...

τέλειωσε η υπομονή της στο μαγαζί...μου την ματιάσατε!!! :)

χθες ήρθε το βαφτηστήρι μου κι έπαιξαν με την μικρή,της άρεσε πολύ της έλλης!!

θέλει παιδάκια η καημένη!!

αυτά τα λίγα...

Δεν ματιάζουμε καλό μου κορίτσι αλλά μεγαλωνει η κούκλα σου κ ήταν λογικό να αρχίσει να βαριέται.

Καλημερα !μιαμαμα,ή σου τη ματιασαμε ή μεγαλωσε.....!μπειμπι ραδιο????ωραια ιδεα!δεν ηξερα πως υπαρχει κατι τετοιο...μεσω live24.gr το ακους?

τωρα στο 2ο μωρο ,εχω να παρατηρησω πως οντως η κοιλια ξεχειλωνει πολυ νωριτερα!ειμαι οπως ημουν στον 6ο...ε ρε γλεντια!φιλια

Ναι όντως έτσι είναι αλλά αφού ξεχείλωσα γρήγορα κόρη "μαζεψα" πολύ πιο γρήγορα απ' ότι στο γιό κ η κοιλιά μου είναι σούπερ !!

Διαφημίσεις

www.babyradio.gr

είναι πολύ καλό για τα μικρά μας!!!

μεγάλωσε η κόρη...

αχχχ

η δική μου η κοιλιά πάντως δεν μάζεψε,βέβαια ήταν από πριν,αλλά όχι τόσο χαλαρή..

και ραγάδες βρε κορίτσια,ενώ δεν είχα ποτέ!!!

εγω εκτος απο την χαλάρωση στα μπουτια (τρωω και ενα σωρο βλακειες) που με γυμανστικη και σωστη διατροφη διορθωνεται η κοιλιτσα μου ειναι ικανοποιητικη και αν την γυμναζα θα ταν σουπερ..

με το δευτερο παιδακι αν ποτε ερθει δεν ξερω πως θα ειμαι αλλα αγαπω τη γυμναστικη και πιστευω οτι δεν θα το αφησω να περασει ετσι!! Για τις ραγαδες δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι..εχω στους γοφους και στα στηθη (αυτα κλαψτε τα σε λιγα χρονια δεν θα βλεπονται..)

εγω εχω ραγαδες στους γοφους απο παλια.στην κοιλια ευτυχως εκανα λιγες στα πλαινα.αλλα η χαλαρη κοιλια,μ'εκνευριζει,γιατι δεν ειχα ποτε. και γυμναστικη δεν κανω ποτε,οποτε δεν νομιζω να σφιξει ποτε.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω εχω ραγαδες στους γοφους απο παλια.στην κοιλια ευτυχως εκανα λιγες στα πλαινα.αλλα η χαλαρη κοιλια,μ'εκνευριζει,γιατι δεν ειχα ποτε. και γυμναστικη δεν κανω ποτε,οποτε δεν νομιζω να σφιξει ποτε.

Εγώ βαριέμαι πάρα πάρα πολύ την γυμναστική, έχω το γνωστό σώμα "απ'έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα" δλδ φαινομενικά είμαι αδύνατη αλλά με μαγιό έχω τις ραγάδες μου στα πλάγια της μέσης κ κάτω χαμηλά στην κοιλιά (αλλά δεν φαίνονται με το μαγιό)κ κυτταρίτιδα στους γοφούς από τα γλυκά που τρώω. Από σήμερα λέω να αρχίσω να κόβω τις αηδίες γιατί πλησιάζει καλοκαίρι

Για τις ραγαδες δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι..εχω στους γοφους και στα στηθη (αυτα κλαψτε τα σε λιγα χρονια δεν θα βλεπονται..)

Στο στήθος δεν έχω ραγάδες ευτυχώς.. δεν βρήκαν κ χώρο να αναπτυχθούν δλδ γιατί σε ένα 75Β που φοράω αν έκανα κ ραγάδες θα έκλαιγα όλη μέρα. Κ οσο θήλαζα είχα ένα τέλειο στήθος, με το που σταμάτησα ... πουφ.. ξεφούσκωσε

Διαφημίσεις

μην λέτε για καλοκαίρι...πέρσυ πρώτη φορά έβαλα ολόσωμο μαγιώ...

εγώ με την γυμναστική έχω μαλώσει!!!

και με την δίαιτα επίσης!!!

Εγώ έχω κ τον άντρα μου που έχει μια αδυναμία στα brasil μαγιό οπότε κάτι πρέπει να κάνω

Εγώ βαριέμαι πάρα πάρα πολύ την γυμναστική, έχω το γνωστό σώμα "απ'έξω κούκλα και από μέσα πανούκλα" δλδ φαινομενικά είμαι αδύνατη αλλά με μαγιό έχω τις ραγάδες μου στα πλάγια της μέσης κ κάτω χαμηλά στην κοιλιά (αλλά δεν φαίνονται με το μαγιό)κ κυτταρίτιδα στους γοφούς από τα γλυκά που τρώω. Από σήμερα λέω να αρχίσω να κόβω τις αηδίες γιατί πλησιάζει καλοκαίρι

μια απο τα ιδια..μονο η κοιλια μου την εχει γλιτωσει απο τις ραγαδες..

εγω εχω και απειρη κυτταριτιδα επειδη κανω χαλια διατροφη..και θηλαζω δεν ντρεπομαι..τρωω πολλα γλυκα απο τοτε που γεννησα..

εγω και να κοψω τις αηδιες δεν με βλεπω να βελτιωνομαι αλα αν γυμναστω θα σφιξω ικανοποιητικα γιατι εχω τετοιο σκαρι..

που πηγε η ΕΥΑ..ειναι καλα?

Α ναι..ειπα και στην Sourloulou για τη Κυριακη ελπιζω οτι θα απαντησει συντομα

που πηγε η ΕΥΑ..ειναι καλα?

Α ναι..ειπα και στην Sourloulou για τη Κυριακη ελπιζω οτι θα απαντησει συντομα

Η Ευα έχει το αφεντικό φάντασμα δυστυχώς, θα ξαναποστάρω την πρόσκληση για όσες μπαίνουν αραία κ που μήπως το δούν

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Την κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11πμ. σας περιμένω στο σπιτί μας, να φέρετε κ το μεσημεριανό των παιδιών αφού για εμάς τις πανέμορφες κ πανέξυπνες μετά τον απαραίτητο καφέ θα ακολουθήσει μπουφέ από τα χεράκια μου.

Για την ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο μου κ οδηγίες παρακαλώ όσες (ΟΛΕΣ) :tongue: παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με π.μ. για να μη το γράψω δημοσίως.

Οι κοπέλες της επαρχίας έχετε αρκετό χρόνο να κλείσετε εισητήρια κ να έρθετε στην συνάντηση

ΑΑΑΑ κ όχι μια ο πwpws μου πονεί κ την άλλη δεν μπορεί

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...