Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , linaa είπε:

Έλα ναυτιλιακά είσαι ? Ανεφοδιασμό είσαι ή για πληρώματα ? 

Μια χαρά οι εξετάσεις !!! Σου έφυγε Κ αυτό το ανχος . Εντάξει δύσκολο να είχες κάτι τέτοιο αλλά εντάξει κάθε ανχος που φεύγει καλό είναι 

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

πρίν από 25 λεπτά , Xristina96 είπε:

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

που είναι ο μπαμπάς σήμερα να το πάρει το κορίτσι;;;

τώρα ήρθε,να την πάρει να ησυχάσω λίγο...

τρέχει κι αυτός με την δουλειά του όλο το πρωί,γιατί τα απογεύματα είναι στο μαγαζί...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θέλω κι εγώ ένα μπακλαβαδάκι...

είχα φτιάξει στην γιορτή της μικρής και ήταν πολύ ωραίος.πρώτη φορά!!

αξια μπράβο, εγώ δακτυλογραφώ εδώ έναν λόγο για έναν συνάδελφο

Διαφημίσεις

προσπαθώ να βάλω layout....τίποτα άλλο δεν έχω κάνει,ούτε αναρτήσεις έχω κάνει.θέλει σκέψη το πράγμα. πρέπει να το δουλέψω,αλλά σήμερα με ζάλισε η κόρη...

α ξέχασα έκανα αίτηση για ίντερνετ στο σπίτι,ελπίζω σύντομα να έχω.

μην μείνω χωρίς όταν κλείσω το μαγαζί...

Γεια σας κοριτσακια..

Καλα ΜΟΝΟ εγω η ακαρδη μανα την εβαλα τη μικρη στο δωματιο της απο 4 μηνων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με κανετε και νιωθω ασχημα..

Πηγα και εδωσα αιμα και εχω να πω τα καλυτερα. Αμεσως με εξυπηρετησαν, δεν ειχε καθολου κοσμο. Μου ξεκαθαρισαν οτι το δειγμα θα εξεταστει πρωτα για τον Παναγιωτακη και μετα για αλλο παιδακι.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! Εχουν παει πολλα ατομα παντως και μας αξιζουν

συγχαρητηρια..Συναντησα και μια αλλη κοπελα απο το Parents αλλα δεν ρωτησα

ονομα

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια..

Καλα ΜΟΝΟ εγω η ακαρδη μανα την εβαλα τη μικρη στο δωματιο της απο 4 μηνων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με κανετε και νιωθω ασχημα..

Πηγα και εδωσα αιμα και εχω να πω τα καλυτερα. Αμεσως με εξυπηρετησαν, δεν ειχε καθολου κοσμο. Μου ξεκαθαρισαν οτι το δειγμα θα εξεταστει πρωτα για τον Παναγιωτακη και μετα για αλλο παιδακι.

ονομα

μπραβο σου που πηγες για να δωσεις δειγμα..εγω δυστυχως δεν μπορω..

καλα εκανες και την εβαλες μονη της στο δωματιο της τοσο μικρη οντως οσο πιο μικρα τοσο το καλυτερο να γινονται αυτες οι αλλαγες...αν και εγω και δευτερο παιδι να κανω εκτος και αν εχω προβληματα με τη μικρη δεν με νοιαζει να τα χω και τα δυο μαζι μου..ειμαι ψυχακιας...

Διαφημίσεις

ατελειωτη μου μοιαζει η εβδομαδα..

αντε να δουμε ποια θα ειναι η φιναλιστ του μπουτκαμ που θα κανουμε για την επιλογη νεας γραμματεως..καινουργια σ$$% απο την αρχη..ελπιζω να μην ειναι κανενα κατιναριο - μπαζο..μονο αυτο δεν εχω ορεξη να ξαναζησω..

καλημερα..

εντωμεταξυ η μικρη τις τελευταιες εβδομαδες οπου παμε πχ σουπερ μαρκετ δεν θελει πια να καθεται στο καροτσι που τοσο της αρεσε (του σουπερ μαρκετ) η στην αγκαλια του πατερα της..θελει συνεχως να την εχω εγω αγκαλια και αν πω οχι ξεσηκωνει τον κοσμο..τι κολλημα εχει φαει ξαφνικα δεν καταλαβαινω..

καλημερα!

τι κανετε?δεν βλεπω πολυ ορεξη.

εμενα προσπ,δεν θελει αγκαλιτσα,θελει να περπαταει,και χωρις να την κραταμε μαλιστα.θελει μονη της,λες κι ειναι μεγαλη κοπελα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γεια σας κοριτσακια..

ονομα

σωστή!!!:lol::lol:

καλά έκανες...

κι εγώ τότε ήθελα να την βάλω...αλλά έπεσε καλοκαίρι και το δωμάτιο της είναι πάνω σε δρόμο κεντρικό,και δεν έχει κλιματιστικό...

φέτος πρέπει να πάρουμε σίγουρα...

μπράβο σου πρινσέσα μου που πήγες!!!

πολύ χαίρομαι που είχε ανταπόκριση!!

:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...