Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε συ μιαμαμα εδώ που τα λέμε εισαι λιγο ψαρωτικη!!!

Σαν τη νταντα αμέσου δράσης:tongue:

έλα καλέ!!!

τόσο τρομακτική είμαι?

έτσι σου φάνηκα?

αχ έπρεπε να είχα τακτοποιήσει και την δική σου κόρη!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ τις προάλες είπα την δικιά μου να μην πάει εκεί γιατί θα χτυπήσει το κεφαλάκι της και με κοίταξε και χτύπησε με το χεράκι της 2-3 φορές το κεφαλάκι της.Δεν είπε μπαμ γιατί μου είπε ο γιατρός να μην χρησιμοποιώ μωρουδίστικες λέξεις όταν απευθύνομαι στο μωρό αλλά να τα λέω όλα με το όνομά τους. Πχ:όχι άτα αλλά βόλτα.

Ετσι έτσι ... καθαρά να μιλάτε στα παιδιά σας εμένα ο γιος 18 μηνών μίλαγε πολύ καλά .... που για αγόρι ειναι σχετικά νωρίς... αλλά ποτε δεν του μιλήσαμε με μωρουδίστικες εκφράσεις..

υ.γ.:σας έχω πρήξει με το παιδί μου συγνώμη αν γίνομαι πολύ κουκουβάγια αλλά ήμουν ψιλοπωπόφαρδη κ ήταν πολύ βολικό παιδάκι ο Θοδωράκος (σε αντίθεση με τώρα που είναι λίγο γεροπαράξενος) κ έκανε πολλά πραγματάκια σύντομα

καλά κάνεις jesgk,έτσι κι η αδερφή μου και παίρνω τα χνάρια της.

η ανηψιά μου η πρώτη πολύ καλό και ήσυχο παιδί.

3 χρονών τώρα...την κρατόυσα 2 χρονών στο καρότσι στο μαγαζί μερικά πρωινά.

αφού λέω μακάρι να της μοιάσει και η δική μου και να με ακούει.

καλά κάνεις jesgk,έτσι κι η αδερφή μου και παίρνω τα χνάρια της.

η ανηψιά μου η πρώτη πολύ καλό και ήσυχο παιδί.

3 χρονών τώρα...την κρατόυσα 2 χρονών στο καρότσι στο μαγαζί μερικά πρωινά.

αφού λέω μακάρι να της μοιάσει και η δική μου και να με ακούει.

Αφου στα παιδάκια μας δεν λείπουν τα χάδια κ οι αγκαλιές κ η τρυφερότητα λίγη αυστηρότητα είναι απαραίτητη για να υπάρχει ισορροπία, κάπου είχαν πει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από λίγη αυστηρότητα για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια αφού καθημερινά προσπαθούν να δοκιμάσουν τις αντοχές μας κ πόσο τους "παίρνει"

Διαφημίσεις

και εγω προσπαθω να μην της μιλαω με μωρουδιστικες λεξεις αλλα η αληθεια ειναι οτι σε ολους μας λιγο η πολυ μας ξεφευγουν..

τωρα οσον αφορα το θεμα ξυλο μια φορα σηκωσα το χερι μου στον αδελφο μου οταν ηταν 9 ετων και ειχε απειλησει τη μανα μας με ασχημο τροπο και αυτο το θυμαται ακομη..

εννοειται οτι καταλαβε τι ειχε κανει και ζητησε μετα δακρυων συγνωμη.. (τον περναω 15,5 χρονακια)..

σε ολες τις αλλες περιπτωσεις δεν συμφωνω με το ξυλο στην οποια μορφη του αλλα δεν ειμαι και βεβαιη τι θα κανα σε μια πολυ πολυ σοβαρη κατασταση σε μεγαλη παντα ηλικια του παιδιου και εφοσον εχουν εξαντληθει τα περιθωρια διαλογου.

Ετσι έτσι ... καθαρά να μιλάτε στα παιδιά σας εμένα ο γιος 18 μηνών μίλαγε πολύ καλά .... που για αγόρι ειναι σχετικά νωρίς... αλλά ποτε δεν του μιλήσαμε με μωρουδίστικες εκφράσεις..

υ.γ.:σας έχω πρήξει με το παιδί μου συγνώμη αν γίνομαι πολύ κουκουβάγια αλλά ήμουν ψιλοπωπόφαρδη κ ήταν πολύ βολικό παιδάκι ο Θοδωράκος (σε αντίθεση με τώρα που είναι λίγο γεροπαράξενος) κ έκανε πολλά πραγματάκια σύντομα

μη ζητας συγνωμη καλε!δεν πιστευω να υπαρχει εδω μεσα καποια μανουλα που να μην ειναι κουκουβαγια.

κι οντως πιστευω οτι εισαι πολυ τυχερη που ειναι βολικο το παιδακι σου,γιατι μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και παιδακια που ειναι πολυ ζωηρα κι αντιδραστικα απο δικου τους,οποτε παιζει σημαντικο ρολο κι ο χαρακτηρας του παιδιου.

κι οσο για τα μαλλακια,ναι,εχουμε πολλα αφου σκεφτομαι να την κουρεψω μπροστα γτ θα στραβωθει στο τελος!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα η μικρη εχει λιγα μαλλακια και δεν μεγαλωνουν τρομερα γρηγορα αλλα της εχουν μακρυνει γυρω απο τα αυτακια και δεν στεκονται με τιποτα και ολο πετανε και η μανουλα τραβαει φρικη και ζορια με κατι τετοια..αφου μου ερχεται να παρω το ψαλιδι να τα συμμαζεψω αλλα ξερω οτι δεν πρεπει....

ηταν καλυτερα με τα λιγα παντως γιατι στεγνωναν και χτενιζονταν καλυτερα (ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΑ!!!)

ηταν καλυτερα με τα λιγα παντως γιατι στεγνωναν και χτενιζονταν καλυτερα (ΤΕΜΠΕΛΑΑΑΑΑΑ ΜΑΝΑ!!!)

"πεθαίνω" με τους χαρακτηρισμούς σου "τεμπέλα μάνα", "σκύλα μάνα" πεθαίνω

- Εμεις βρε κοριτσια που ειμαστε αγορακια και τον εχω κουρεψει 3-4 φορες μεχρι τωρα τι να πουμε αν ητανε κοριτσακι παντως θα ητανε μπουμπουκα με ροζουλια κοκκαλακια.

- Οταν νυσταζει εκτος του οτι ψιλογκρινιαζει τριβει τα ματακια του,τα αυτια του και τραβαει το αυτακι του!!!!!!

- Συμφωνω και με τις λεξεις που πρεπει να τους τις λεμε ολοκληρες και σωστες αν και μερικες φορες παρασυρομαι και μπεμπεκιζω και γω!!!!!!!!:D

Και για το αυστηρο τονο της φωνης για να καταλαβουνε οτι κατι δεν ειναι σωστο να το κανουνε και εξηγωντας τους ταυτοχρονα το γιατι.

Παντως χθες που ειχαμε παει σε ενα φιλικο σπιτι -η μικρη ειναι 1μηνα μικροτερη- καποια στιγμη η μικρη ειχε στο χερι το κουτακι απο τις πιπιλες και ξαφνικα αρχισε να το κοπαναει στο κεφαλακι του γιου μου πονεσα εγω εκεινη τη στιγμη γιατι ο κακομοιρης επαιζε,η μαμα ομως πολυ σωστη πηρε τη μικρη αμεσως και το κουτακι απο το χερι και της μιλαγε με αυστηρο υφος οτι δεν το χτυπαμε το παιδακι και οτι ηρθε για να παιξουνε.Ο μικρουλης μου εβαλε τα κλαματα παραπονιαρικα!Βασικα ητανε αντιδραση ζηλιας γιατι ειμασταν στο χωρο της και η μαμα της επερνε το γιο μου αγκαλια του εδινε σημασια γενικοτερα και αυτη η τσαουσα αντιδρουσε αλλα ενα μωρο σκετη κουκλα,γαλανοματα,κατσαρομαλλα και ξανθουλα!

- Το χειροτερο δε σας το ειπα σημερα και λιγο πριν ετοιμασουμε το μικρο για μπανιο επεσε και χτυπησε στο τραπεζι χαμηλα στην αρχη δεν καταλαβα και νομιζα οτι χτυπησε στο μετωπο αλλα τερλικα σε λιγα λεπτα εκανε ενα πρηξιμο στο φρυδι και μελανιασε το μωρο μου ευτυχως δεν χτυπησε στο ματι να τρεχουμε,τρομαξα πολυ και με πιασανε τα κλαματα,εχω εναν πονοκεφαλο απο εκεινη την ωρα θα σπασει το κεφαλι μου.Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα και να υποχωρησει το πρηξιμο και ο πονος γιατι ληγωθηκε το μαναρι μου:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

-εκανε ενα πρηξιμο στο φρυδι και μελανιασε το μωρο μου ευτυχως δεν χτυπησε στο ματι να τρεχουμε,τρομαξα πολυ και με πιασανε τα κλαματα,εχω εναν πονοκεφαλο απο εκεινη την ωρα θα σπασει το κεφαλι μου.Ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα και να υποχωρησει το πρηξιμο και ο πονος γιατι ληγωθηκε το μαναρι μου:-(:sad::-(:sad::-(:sad:

Περαστικούλια!! Θα περάσει μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά!!! Κορίτσια σε τέτοια χτυπήματα που δεν είναι ανοιχτές πληγές να έχετε βαζελίνη στο σπίτι κ να βάζετε. Κάνει θαύματα!! Δεν πρίζεται πολύ κ κυρίως δεν μελανιάζει καθόλου. Κ κάτι που πιάνει... όταν πέφτουν προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην πανικοβάλεστε έτσι ώστε να μην μπλοκάρουν κ τρομάζουν

μπραβο jesgk..σαν πιο εμπειρη μανουλα να μας λες τα tips για να προλαβαινουμε τα κακα αλλα και να εντυπωσιαζουμε τους αλλους με τις.."ιδεες" μας..(χιχιχιχι!!!)..

pontikaki don't worry αυτα συμβαινουν συνεχεια και εγω εχω φρικαρει μερικες φορες αλλα προσπαθουμε στα χτυπηματα να κραταμε την ψυχραιμια μας και να γελαμε για να την κανουμε να ξεχνιεται..(οταν ειναι αυτο εφικτο)..

ουφ! εκανα την υπερβαση για σημερα, εβλεπα next top model καθως υποστηριζω Σεραινα επειδη ειναι και ξαδελφη της συναδελφου μου αλλα και ομορφουλα..ΠΑΛΙ η αχρηστη νοικοκυρα δεν σιδερωσα! Αυριο κλεινω μια εβδομαδα ακριβως με μια στοιβα ασιδερωτα αλλα επειδη η μικρη αυριο κλεινει 11 ολοκληρους μηνες λεω να το γιορτασω και να μη σιδερωσω ουτε τοτε..Τεταρτη θα ειμαι σε γενεθλια..μονο η Πεμπτη παιζει αν δεν ειμαι ψοφια γιατι Παρακσευη θα παω στο εξοχικο..

καλεεε!!! προσεξαν οτι δεν κανω αντλησεις πια στη δουλεια και με επηξαν τρελλα!!!! Οι φακελοι και οι υποχρεωσεις εχουν γινει βουνο στο γραφειο μου..

α ναι!! κουτσομπολιο.. μου φεραν και νεα συναδελφο για να μας κανει δουλειες με μηχανακι, ετων 43!! μεσα στη τρελλη χαρα αλλα το υφακι της μου ειναι ολιγον της γνωστο και μυριζομαι το κοτετσι να πιανει φωτιαααααα...κακουργα θηλυκαααα...στη πυρα!!

απαπα..μαζι με τα παστακια θα κοψω και τα Goodys...μεσα στη διαιτα ειμαι η ατιμη!!

που στε τσουπρες???

καλο μηνα!! να χαιρομαι τη ζουζουνα μου που σημερα γινεται 11 μηνων και μετραμε πλεον αντιστροφα 31 ημερες για να φθασουμε στα ΠΡΩΤΑ μας γενεθλια!!

Μανουλες Ιανουαριου οι γιορτες και τα γενεθλια μας πλησιαζουν επικινδυνα!!!!!

Σε λιγο θα παραβρεθω στην Ημεριδα Φιλων του Θηλασμου..θα σας πω εντυπωσεις (βεβαια παω στο τελος αλλα παω στο καλο μερος μιας και μιλαει μελος της LLL Greece)

ΦΙΛΙΑ!

Περαστικούλια!! Θα περάσει μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά!!! Κορίτσια σε τέτοια χτυπήματα που δεν είναι ανοιχτές πληγές να έχετε βαζελίνη στο σπίτι κ να βάζετε. Κάνει θαύματα!! Δεν πρίζεται πολύ κ κυρίως δεν μελανιάζει καθόλου. Κ κάτι που πιάνει... όταν πέφτουν προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην πανικοβάλεστε έτσι ώστε να μην μπλοκάρουν κ τρομάζουν

μπραβο jesgk..σαν πιο εμπειρη μανουλα να μας λες τα tips για να προλαβαινουμε τα κακα αλλα και να εντυπωσιαζουμε τους αλλους με τις.."ιδεες" μας..(χιχιχιχι!!!)..

pontikaki don't worry αυτα συμβαινουν συνεχεια και εγω εχω φρικαρει μερικες φορες αλλα προσπαθουμε στα χτυπηματα να κραταμε την ψυχραιμια μας και να γελαμε για να την κανουμε να ξεχνιεται..(οταν ειναι αυτο εφικτο)..

Kαι γω τον καραγκιοζη κανω οταν πεφτει και μαλιστα του λεω μπραβο και χτυπαω παλαμακια αν καταλαβαινε θα με εβριζε............ Μονο οταν χτυπησει πολυ τα χανω και χθες το γκουπ που ακουστηκε ητανε ποοοοοοοοοοοοολυ δυνατο. Αυτο με τη βαζελινη δεν το ηξερα ευχαριστω jesgk ετσι και αλλιως βαζελινη εχουμε γιατι του βαζω στον ποπο του!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Prosp Να χαιρεσαι τη ζουζοουνα σου με το καλο να σβησετε το πρωτο σας κερακι. Να γινει μια ΝΕΧΤ ΤΟΡ ΜΟDEL και εσυ μια χαζομαμα που την καμαρωνει απο την TV και το δακρυ θα παει κορομηλο!!!!!!!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...