Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ την άλλαξα 7 μηνών δωμάτιο,δεν έκανε τίποτα...

αλλά δεν ξυπνούσε τις νύχτες από 2 1/2 μηνών...

αν δεν σου ξυπνούσε το βράδυ θα ήταν πιο έυκολο...

ξυπνάει για να πιει γάλα?

στην κούνια του κοιμάται?

άλλαξε τον,δοκίμασε και κοιμήσου εκεί το πρώτο βράδυ...να δεις τι θα κάνει.

μερικές φορές τις αλλάγές τις βλέπουμε δύσκολες εμείς...

αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται πιο εύκολα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:tongue::tongue::tongue: πλάκα έχεις

πλάκα???αχχχχχ...είμαι εδώ και μια ώρα και παλεύω,βγάζει παπούτσια,πετάει πιπίλα,γυρνάει στο καρότσι μπρούμητα και προσπαθεί να σηκωθεί,γκρινιάζει...

αυτά τα ωραία!!

την μαλώνω και χαμπάρι δεν παίρνει!!!

πλάκα???αχχχχχ...είμαι εδώ και μια ώρα και παλεύω,βγάζει παπούτσια,πετάει πιπίλα,γυρνάει στο καρότσι μπρούμητα και προσπαθεί να σηκωθεί,γκρινιάζει...

αυτά τα ωραία!!

την μαλώνω και χαμπάρι δεν παίρνει!!!

μην το μαλώνεις το γλυκούλικο μωρέ...

:tongue:

cristin και εγω εχω το ιδιο προβλημα με τη μικρη..ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ τη νυχτα να κοιμηθει χωρις εμενα..θελει το στηθος συνεχεια διπλα και ακομη και να μην θηλαζει θελει να ξερει οτι ειναι κοντα μας..η κουνια ειναι διπλα στο κρεβατι αλλα και βαθυ υπνο να κανει παντα το παιρνει πρεφα τελευταια και ξυπναει και χτυπιεται που ειναι εκει..

περιμενω να γλυκανει ο καιρος και να αγορασω ενα κλιματιστικο για το δωματιο της καθως δεν εχει καθολου θερμανση και να βαλω το κρεβατι του αδελφου μου με νεο στρωμα, θα παρω και προστατευτηκα που πιανουν απο κατω και θα τη βαλω να κοιμαται εκει και αν χρειαστει θα κοιμαμαι και εγω μαζι της μεχρι να αποθηλασω (μολις θα αποκοιμαται θα γυρναω στο κρεβατι μου...δηλαδη δρομολογια θα κανω) αλλα τουλαχιστον θα την εχω στειλει στο δωματιο της και σιγα σιγα ελπιζω οτι θα μπορω να φευγω..που θα παει θα μαθει να κοιμαται σερι καποια στιγμη εστω και σε ενα χρονο..

καλη η σκεψη σου Jesgk με τη μεταφορα..και εγω αν κανω δευτερο και η μικρη ζηλευει θα παει το μωρο απο τον 6ο μηνα κιολας μαζι της..για νωριτερα δεν το κοβω..

εγώ την άλλαξα 7 μηνών δωμάτιο,δεν έκανε τίποτα...

αλλά δεν ξυπνούσε τις νύχτες από 2 1/2 μηνών...

αν δεν σου ξυπνούσε το βράδυ θα ήταν πιο έυκολο...

ξυπνάει για να πιει γάλα?

στην κούνια του κοιμάται?

άλλαξε τον,δοκίμασε και κοιμήσου εκεί το πρώτο βράδυ...να δεις τι θα κάνει.

μερικές φορές τις αλλάγές τις βλέπουμε δύσκολες εμείς...

αλλά τα παιδιά προσαρμόζονται πιο εύκολα...

καταρχην,να ενημερωσω πως εχω αποθηλασει σχεδον ενα μηνα τωρα....κατι που διευκολυνει καπως τα πραγματα.μεχρι πριν μια βδομαδα,κοιμομασταν αγκαλιτσα στο διπλο.αφου εμαθα για την εγκυμοσυνη(!),εβαλα την κουνια του ,χωρις το ενα καγκελο,κολλητα με το διπλο,και 2-3 μερες τωρα κοιμαται εκει

το βραδυ δεν ξυπναει για γαλα,απλα ξυπναει,κλαιει για κανα 5λεπτο και ξανακοιμαται απο μονος του.εγω φοβαμαι να ρισκαρω κρεβατι με προστατευτικα,διοτι πολλες φορες μες στον υπνο του ,σηκωνεται ορθιος ,παει να περπατησει και ξαναπεφτει επιτοπου για υπνο....εννοειται δε,πως τον βρισκω συνεχεια ξεσκεπαστο!

κουραγιο μιαμαμα!παρε βαθιες ανασες!και ο μανολο μερικες μερες ,μουρμουραει απο το καλημερα μεχρι το καληνυχτα...ξερετε,αυτο το γνωστο μμμμμ,μμμμμ,μμμμμ που κανει τις κεραιες να σηκωνονται και τα λαμπακια να αναβουν κοκκινο!!!!ισως ειναι μια τετοια μερα ....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

καλη η σκεψη σου Jesgk με τη μεταφορα..και εγω αν κανω δευτερο και η μικρη ζηλευει θα παει το μωρο απο τον 6ο μηνα κιολας μαζι της..για νωριτερα δεν το κοβω..

το θεμα ειναι τι κανεις αυτους τους 6 μηνες???????κυκλοφορεις με μια μισοξεκουμπωτη ρομπα,το ενα βυζι μονιμα εξω,αλουσιαρικα μαλλια,αρκουδισια τριχα στα ποδια,και κοιμασαι με το ενα ματι ανοιχτο????

oh my god!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

το θεμα ειναι τι κανεις αυτους τους 6 μηνες???????κυκλοφορεις με μια μισοξεκουμπωτη ρομπα,το ενα βυζι μονιμα εξω,αλουσιαρικα μαλλια,αρκουδισια τριχα στα ποδια,και κοιμασαι με το ενα ματι ανοιχτο????

oh my god!!!!

ναι ετσι θα ειμαι αλλα αν δεν ειναι καλοκαιρι και δεν σκαει ο τζιτζικας θα επιστρατευσω το ring sling το οποιο δεν χρησιμοποιησα καθολου στη μικρη και θα χω το νεο bebe αυτοκολλητο..

παντως αν ο Μανωλο δειχνει ζηλια για τον θηλασμο (δεν πιστευω οτι αυτο το ενδεχομενο θα σε κανει να μη θηλασεις το επερχομενο μωρο εστω και λιγο) προσπαθησε να τον εχεις απο κοντα και να τον απασχολεις με παραμυθακια η αλλα παιχνιδακια παραλληλα με τον θηλασμο του μωρου..τωρα αν δεν αντεχεις ψυχολογικα να τον βλεπεις να ζηταει να θηλασει καια υτος ειναι στην δικια σου ευχερεια η αποφαση να τον ξαναβαλεις στη διαδικασια η οχι..μην αγχωνεσαι παντως για αυτο..βλεποντας και κανοντας..μπορει να μην ειναι ετσι τα πραγματα..

το προβλημα θα το χω εγω σιγουρα γιατι δεν βλεπω τη μικρη να αποθηλαζει ευκολα και εγω ψυχολογικα και σωματικα ειμαι πολυυυυυ αδυναμη για να το παιξω σκληρη και πειθαρχημενη για να την καταφερω να βγει απο το λουκι του θηλασμου..μια ελπιδα μου μεινε και αυτη ειναι το καλοκαιρι με τις πολλες δραστηριοτητες..

oh my god!!!!

kαι μόνο η περιγραφή σου ήταν αρκετή

oh my god!!!!

για μενα δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο τοτε παντως..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...