Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εδώ δουλειά τίποτα...και νεύρα με την μικρή,δεν κάθεται ήσυχη καθόλου τις τελευταίες μέρες στο καρότσι...

περνάμε "τέλεια"!!!

Καλημερα και απο μενα!Συνονοματη,αναρωτησου το εξης....εσυ ,αν ησουν στη θεση της θα καθοσουνα????εγω παντως οχι!!!κουραγιο;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τζες,τελικα πως πηγε με τη μικρη ,οταν τη μετεφερες στο αλλο δωματιο??σκεφτομαι οτι θα εχω πολυ μεγαλο προβλημα,με το μωρο νο.2,διοτι κοιμαμαι ακομα διπλα διπλα με τον υιο,ο οποιος ξυπναει στανταρ 3-4 φορες καθε βραδυ....οταν ερθει και το 2ο με ποιον θα πρωτοκοιμηθω ,ποιον θα θηλασω???σκεφτομαι λοιπον,να ξεκινησω σιγα σιγα τη μεταφορα του μικρου στο παιδικο δωματιο,αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορει να γινει αυτο με επιτυχια....καμια συμβουλη???

καλημερα και καλη δουλιτσα σε ολες!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Τζες,τελικα πως πηγε με τη μικρη ,οταν τη μετεφερες στο αλλο δωματιο??σκεφτομαι οτι θα εχω πολυ μεγαλο προβλημα,με το μωρο νο.2,διοτι κοιμαμαι ακομα διπλα διπλα με τον υιο,ο οποιος ξυπναει στανταρ 3-4 φορες καθε βραδυ....οταν ερθει και το 2ο με ποιον θα πρωτοκοιμηθω ,ποιον θα θηλασω???σκεφτομαι λοιπον,να ξεκινησω σιγα σιγα τη μεταφορα του μικρου στο παιδικο δωματιο,αλλα δεν εχω ιδεα πως μπορει να γινει αυτο με επιτυχια....καμια συμβουλη???

καλημερα και καλη δουλιτσα σε ολες!

Εγώ είχα σκοπό να αργήσω να την μεταφέρω στο δωματιό τους αλλά με πρόλαβαν τα γεγονότα, μετά το καλοκαίρι ο γιός για 2-3 μέρες άρχισε να μου κάνει νερά κ να θέλει να κοιμηθεί μαζί στο δικο μας δωματιο που ήταν η μικρή, έτσι μετέφερα εσπευσμενα το ζουζούνι μαζί με τον αδερφό της, η μετάβαση ήταν εύκολη αφού ο Θοδωρής είχε χρόνια που κοιμόταν στο δικό του κ έτσι δεν ένιωθε ότι τον βγάζω από το δωμάτιο για να έρθει η μικρή.

Η συμβουλή μου φιλενάδα για την περιπτωσή σου είναι: πάρε τετραπλό κρεβάτι

:rolleyes:

Διαφημίσεις

Δεν είμαι η πιο κατάλληλη για το θέμα αφού με το Θοδωρή δεν είχα πρόβλημα τον έβγαλα ακριβώς στο χρονό κ οι φοβίες ήταν μόνο δικές μου για το αν θα μάθει στο δωματιό του. Αλλά πάλι κοιμοταν όλο το βράδυ από 40 ημερών κ έτσι δεν ξέρω... μην βαράτε με το θέμα του ύπνου ειμαι λίγο κωλοφαρδη

Εγώ είχα σκοπό να αργήσω να την μεταφέρω στο δωματιό τους αλλά με πρόλαβαν τα γεγονότα, μετά το καλοκαίρι ο γιός για 2-3 μέρες άρχισε να μου κάνει νερά κ να θέλει να κοιμηθεί μαζί στο δικο μας δωματιο που ήταν η μικρή, έτσι μετέφερα εσπευσμενα το ζουζούνι μαζί με τον αδερφό της, η μετάβαση ήταν εύκολη αφού ο Θοδωρής είχε χρόνια που κοιμόταν στο δικό του κ έτσι δεν ένιωθε ότι τον βγάζω από το δωμάτιο για να έρθει η μικρή.

να'σαι καλα,με εμψυχωσες τωρα!!!:rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα και απο μενα!Συνονοματη,αναρωτησου το εξης....εσυ ,αν ησουν στη θεση της θα καθοσουνα????εγω παντως οχι!!!κουραγιο;)

αχ τι να κάνω?το ξέρω,υπομονή λίγο καιρό ακόμα πρέπει να κάνει!!!

γιατί η δική μου εξαντλήθηκε...:(

να'σαι καλα,με εμψυχωσες τωρα!!!:rolleyes:
κοίτα θα μπορούσες να τον βάλεις άμεσα στο δωμάτιο κ μέχρι να έχει γεννηθεί το μωρό θα έχει συνηθίσει στο νέο δωμάτιο. Βέβαια μπορεί να μην γλυτώσεις πισωγυρίσματα αλλά με υπομονή κ επιμονή όλα θα πάνε καλά.

Θηλαζέ τον κ μετά αμέσως στο κρεβάτι του, είναι ταλαιπωρία αλλά αν τον βγάλεις αφού έρθει το μωρί θα είναι χειρότερα πιστεύω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...