Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολλες δουλειες και απο βδομαδα θα πιασω να κατεβασω κουρτινες, να τις πλυνω και το χειροτερο να τις σιδερωνω μια μια (η καθε μια ειναι 5 μετρα και ειναι 7 στο συνολο) το κανω καθε εξι μηνες..αντε να μου βρεθουν χρηματα να αγορασω νεες χρωματιστες και πιο ευκολοσιδερωτες γιατι ειναι παμπαλαιες και λινες και μονοχρωμες και τοσπιτι ψιλοταβανο και δειχνει ψυχρο και αδειο..

Κουράστηκα μονο που τα διάβασα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ μια από τα ίδια έχω δουλειές...

κουρτίνες έπλυνα τον νοέμβρη...

τα ικέα έχουν φθηνές κουρτίνες,οι δικές μου από εκεί είναι.

απεχθάνομαι τους σιδιρόδρομους...

κι εγώ μια από τα ίδια έχω δουλειές...

κουρτίνες έπλυνα τον νοέμβρη...

τα ικέα έχουν φθηνές κουρτίνες,οι δικές μου από εκεί είναι.

απεχθάνομαι τους σιδιρόδρομους...

Εγώ θα τις πλύνω μετά το Πάσχα, έχω σε κάθε δωμάτιο από 3-4 κουρτίνες κ όλα τα δωμάτια έχουν ρόμαν που είναι διπλός ο κόπος με τα σίδερα. Με κλαίνε κ εμένα οι ρέγγες όταν είναι να κάνω γενική

Εγώ θα τις πλύνω μετά το Πάσχα, έχω σε κάθε δωμάτιο από 3-4 κουρτίνες κ όλα τα δωμάτια έχουν ρόμαν που είναι διπλός ο κόπος με τα σίδερα. Με κλαίνε κ εμένα οι ρέγγες όταν είναι να κάνω γενική

και εμας με σιδηροδρομο ειναι αλλα τις ανεβοκατεβαζει ο συζυγος...εγω απλα κανω το πλυσιμο - σιδερωμα για να τις παρει και να τις τσαλακωσει μεχρι να τις κρεμασει..

στη μικρη εχω μια λεπτη παιδικη κουρτινα 4 μετρων αλλα κοντουλα η οποια αν και δεν της φαινεται θελει και αυτη το σιδερο της..

τελικα αποφασισα μολις βαλουμε κλιματισμο στο δωματιο της να παρω το παιδικο κρεβατι του αδελφου μου και να το βαλουμε για τη μικρη συνεπως κατα τη μεταφορα της να κοιμαται εκει και αν χρειαζεται και εγω μαζι της..τουλαχιστον ετσι θα χει παει στο δωματιο της..(να μαι ειλικρινης οχι οτι θελω αλλα πρεπει καποια στιγμη να γινει και αυτο)

εγω θελω να λυσω τον απορροφητηρα για να τον πλυνω αλλα χθες βαρεθηκα..θα το κανω μια μερα αυτη την εβδομαδα..πρεπει να τον αφησω να μουλιασει για να τριψω τα λιπη..και αυτο το κανω τακτικα αλλα τωρα περασαν 4 μηνες που δεν και θελει το Γερμανο του..γενικα κανω διαφορα κουλα κατα καιρους..

Διαφημίσεις

εγώ για τα γενέθλια έπλενα πανζούρια,μπαλκόνια,τζάμια...

γενικά ένα σωρό,βέβαια πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του άντρα μου!!!!

ποτέ δεν τελειώνουν οι καταραμένες οι δουλειές...

εγώ για τα γενέθλια έπλενα πανζούρια,μπαλκόνια,τζάμια...

γενικά ένα σωρό,βέβαια πάντα με την πολύτιμη βοήθεια του άντρα μου!!!!

ποτέ δεν τελειώνουν οι καταραμένες οι δουλειές...

xixixi κι εγώ τα ίδια κάνω αφού στα γενέθλια του γιού βγαίνουμε μπαλκόνι

η σκάλα του σπιτιού εμάς είναι εξωτερική και γίνεται μαύρη κάθε μέρα από σκόνη και λάσπες...

και μπάινουν όλα μέσα...

είμαι μόνη πάνω από μια ώρα...τέλεια!!!!

χεχε

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Την κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11πμ. σας περιμένω στο σπιτί μας, να φέρετε κ το μεσημεριανό των παιδιών αφού για εμάς τις πανέμορφες κ πανέξυπνες μετά τον απαραίτητο καφέ θα ακολουθήσει μπουφέ από τα χεράκια μου.

Για την ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο μου κ οδηγίες παρακαλώ όσες (ΟΛΕΣ) :tongue: παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με π.μ. για να μη το γράψω δημοσίως.

Οι κοπέλες της επαρχίας έχετε αρκετό χρόνο να κλείσετε εισητήρια κ να έρθετε στην συνάντηση

ΑΑΑΑ κ όχι μια ο πwpws μου πονεί κ την άλλη δεν μπορεί

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Την κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 11πμ. σας περιμένω στο σπιτί μας, να φέρετε κ το μεσημεριανό των παιδιών αφού για εμάς τις πανέμορφες κ πανέξυπνες μετά τον απαραίτητο καφέ θα ακολουθήσει μπουφέ από τα χεράκια μου.

Για την ακριβή διεύθυνση, τηλέφωνο μου κ οδηγίες παρακαλώ όσες (ΟΛΕΣ) :tongue: παρευρεθούν να επικοινωνήσουν με π.μ. για να μη το γράψω δημοσίως.

Οι κοπέλες της επαρχίας έχετε αρκετό χρόνο να κλείσετε εισητήρια κ να έρθετε στην συνάντηση

αυτη τη Κυριακη ε? Πρωτα ο Θεος θα ρθουμε αλλα οχι για μεσημεριανο φαγητο..Κυριακες τρωμε ολοι μαζι..

ευχαριστουμε για τη προσκληση...θα μιλησουμε ξανα..

Διαφημίσεις

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Θα ερχόμουνα σίγουρα αλλά .... θα μου βγει πολύ ακριβά ρε φιλενάδα! Πάντως μπράβο σου που είσαι τόσο ανοιχτή!

Επίσημη πρόσκληση

558248u8915bjieg.jpg

Καλα τελεια η προσκληση!! Οχι παιζουμε..

Εννοειται πως θα ερθω..Αλλα για το μασημεριανο θα συμφωνησω με την προσπ..Μην κουραζεσαι κιολας..Ευχαριστουμε πολυ παντως για

την προταση..

Αυριο παω να μου παρουν αιμα για τον ΠΑναγιωτακη..

Φιλακια

yRf6p1.png

Καλα τελεια η προσκληση!! Οχι παιζουμε..

Εννοειται πως θα ερθω..Αλλα για το μασημεριανο θα συμφωνησω με την προσπ..Μην κουραζεσαι κιολας..Ευχαριστουμε πολυ παντως για

την προταση..

Αυριο παω να μου παρουν αιμα για τον ΠΑναγιωτακη..

Φιλακια

Μπράβο πρινσέσα και εγώ θα πάω Τετάρτη.

καλημέρα κορίτσια,τι κάνετε??

ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση jesgk!!!!

δεν έχω και κάνα δωρεάν αεροπορικό εισητήριο,άνετα το έκανα!!!

καλά να περάσετε!!!

φιλάκια στα ζουζουνάκια σας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...