Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αν ψάχνετε άτομο πες μου χαχαχαχαχα ευκαιρία να αλλάξω δουλειά χαχαχαχα Καταλαβαίνω πως νιώθεις, είναι δεν είναι συνάδελφος σου και η δουλειά σου να μην επηρεαζόταν, τώρα ειδικά δεν θα έπρεπε να ακους καμία ανακοίνωση εγκυμοσύνης. 

Καλημέρα! Καλε δε θα την έδιωχνα την κοπέλα προς Θεού 😂 Αλλά σκάλωσα, γιατί μου έδειχνε τις εξετάσεις χαλαρή και μου λέει προγεννητικός έλεγχος για όταν αποφασίσουμε για παιδί. Κοιτάω καλύτερα και βλέπω χοριακη. Σκέφτομαι τι προγεννητικός έλεγχος θέλει χοριακη ; Καλά, να’ναι καλά η κοπέλα αλλά κατάλαβες, πέρα από τη δουλειά και το τι θα γίνεται τώρα αν χρειάζεται να λείπω, θα το βιώνω και κάθε μέρα.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξερω οτι ειναι το ενδιαφερον σου !!!!με το ιστορικο μου ,δεν θελω και πολυ να αγχωθω,ειδικα τωρα που δεν εκανα περιδεση,το παραμικρο πονακι ή τραβηγμα μου κοβει το κεφι....δεν φταις εσυ,εγω ειμαι στα ορια...

ευχαριστω που ενδιαφερεσαι

λες να το ριξω στα τακουνια ρε τζες?παντως εσυ παιδι μου εισαι κουκλαρα ,εκπεμπεις τρελη γοητεια οπως βλεπω κι απο τις φωτο στο φεις

το συζυγο τον βαζεις κατω στην ομορφια ,μην αγχωνεσαι......

ειμαι μολις 1.68!!!!στα τακουνια φοραω στεγνα 40!!!!!ωωωωωω

ειμαι μακρυποδαρουσααααααα

καλα παιδι μου..απλα νοιωθω ασχημα να επιτυγχανω το αναποδο απο αυτο που επιδιωκω..

ισως αγχωνομαι γιατι ξερω την θεση σου καλυτερα μαλλον..

ολα καλα θα πανε..τελεια και παυλα..χριστινα εισαι μανα! (εψαχνα ριμα..βλακεια!!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχεις δίκιο ότι ξεμπερδέυεις. Εμένα ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος προσπαθούν να με πείσουν να μείνω έγκυος για να είναι κοντά τα παιδιά. Βλέπω και την μικρή καμιά φορά που κάθεται μοναχούλα μπροστά στα παιχνιδάκια της και τρυγιρνάει γύρω απο το τραπέζι και σκέφτομαι μήπως είναι καιρός για αδερφάκι αλλά με κουράζει πολλή η δουλειά και τα βλέπω βουνό. Αν δεν εργαζόμουνα πιστεύω θα είχα βάλει είδη μπρος!

πιστευω οτι μεχρι 2,5 αντε χρονια διαφορα ειναι μια χαρα..μετα ναι μεν το μεγαλυτερο παιδι ειναι πιο προσεκτικο και στοργικο με το μικροτερο αλλα τα χωριζουν ετη και ενδιαφεροντα πολλα..δεν μπορουν να παιζουν μαζι εις αει..το χω ζησει και με την αδελφη μου αυτο..

ζηταει ο οργανισμος σου να τα ακουσεις χονδρα...

παιδι μου!! Ας εχω και εγω δυο παιδια και να ειμαι στυλατη, αερατη και κορμαρα οπως εσυ και τι στον κοσμο!!!

Μα επιτελους συνελθε κοριτσι μου!! Τι σκατοανασφαλεια ειναι αυτη???!!! Δεν του πεφτεις καθολου λιγη του ανδρα σου..

οκ με έβαλες στη θέση μου. Το΄χεις το Χιλτερικό:tongue:

λες να το ριξω στα τακουνια ρε τζες?παντως εσυ παιδι μου εισαι κουκλαρα ,εκπεμπεις τρελη γοητεια οπως βλεπω κι απο τις φωτο στο φεις

το συζυγο τον βαζεις κατω στην ομορφια ,μην αγχωνεσαι......

Thank you Thank you!! Αχ με ανεβάζετε κορίτσια
ειμαι μολις 1.68!!!!στα τακουνια φοραω στεγνα 40!!!!!ωωωωωω

ειμαι μακρυποδαρουσααααααα

κι εγώ τόσο είμαι .. ουάου είσαι μακρυπατούσα

καλα παιδι μου..απλα νοιωθω ασχημα να επιτυγχανω το αναποδο απο αυτο που επιδιωκω..

ισως αγχωνομαι γιατι ξερω την θεση σου καλυτερα μαλλον..

ολα καλα θα πανε..τελεια και παυλα..χριστινα εισαι μανα! (εψαχνα ριμα..βλακεια!!)

Μάνα των 2!!!!! προσεχώς

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

ουφ μέχρι να σας διαβάσω...

άργησα σήμερα,ο σύζηγός είχε καπαρώσει το λαπτοπ το πρωί ,εγώ πετάχτηκα κέντρο, για κάτι δουλειές...

διάβασα και για τον παναγιωτάκη τα τόπικ,πάει η ώρα.

η μικρή έχει γκρίνια πάλι,δεν πολύθέλει το μαγαζί τελικά,το βαρέθηκε.

ξαναέρχομαι σε λίγο με τα υπόλοιπα νέα...

καλημέρα κορίτσια...

ουφ μέχρι να σας διαβάσω...

άργησα σήμερα,ο σύζηγός είχε καπαρώσει το λαπτοπ το πρωί ,εγώ πετάχτηκα κέντρο, για κάτι δουλειές...

διάβασα και για τον παναγιωτάκη τα τόπικ,πάει η ώρα.

η μικρή έχει γκρίνια πάλι,δεν πολύθέλει το μαγαζί τελικά,το βαρέθηκε.

ξαναέρχομαι σε λίγο με τα υπόλοιπα νέα...

Εχει δίκιο το κορίτσι αλλά τί να κάνεις;;; Αντε σε περιμένουμε, από την Αννίνα είχαμε κανένα νεο;;;

λοιπόν χαίρομαι γιατί πολλές κοπέλες θα πάνε για την εξέταση...

άλλα νέα δεν έμαθα...

το σκ βολτάραμε...παράτησα τις δουλειές το σάββατο και κατέβηκα κέντρο βόλτα στα μαγαζιά με την μικρή,ο καιρός χάλια με την σκόνη από την σαχάρα,αλλά δεν μπορούσα να μείνω μέσα...

τα μαγαζιά με τα παιδικά έχουν τρελές εκπτώσεις,πήρα 2 μπλουζάκια του παιδιού και κάτι μποτίνια ψηλά για μένα,μόνο 27 Ε,τα είχα βάλει στο μάτι τόσο καιρό.

τα βρήκα και στο ιντερνετ...

http://www.symbolshoes.gr/symbolshoes.gr/index.php?option=com_flippingbook&view=book&id=10%3Asymbol-collection-20092010&catid=4%3Aautumnwinter-20092010&Itemid=109〈=el

ήπια και την σοκολατίτσα μου με την κόρη μου...

μετά πήγαμε και στις κούνιες,ήταν πολύ χαρούμενη...

την κυριακή κατεβήκαμε οικογενειακώς,γιαρτάζουμε εδώ,έχουμε και το σκήνωμα της αγ θεοδώρας,οπότε είχαμε λιτανεία με μουσικές μπάντες.

αυτά το σκ μας.

μην αγχώνεστε εγκυμονούσες,όλα θα πάνε καλά...

εγώ κορίτσια αργώ ακόμη...έτσι όπώς είμαστε οικονομικά και χωρίς βοήθεια για το παιδί,δεν το βλέπω σύντομα το 2ο...

δίνω την σειρά μου στην επόμενη...

χεχε

Διαφημίσεις

Πολλες δουλειες και απο βδομαδα θα πιασω να κατεβασω κουρτινες, να τις πλυνω και το χειροτερο να τις σιδερωνω μια μια (η καθε μια ειναι 5 μετρα και ειναι 7 στο συνολο) το κανω καθε εξι μηνες..αντε να μου βρεθουν χρηματα να αγορασω νεες χρωματιστες και πιο ευκολοσιδερωτες γιατι ειναι παμπαλαιες και λινες και μονοχρωμες και τοσπιτι ψιλοταβανο και δειχνει ψυχρο και αδειο..

και αποφασισα να στολιζω μονιμα το σπιτι με διαφορα και στον μακρυ διαδρομο (8 μετρα) να κατεβασω τις χαζοκορνιζες και να αναρτησω ενα μεγαλο πινακα με φοδρα αναλογου χρωματος που θα βαζω επανω φωτογραφιες και αργοτερα ζωγραφιες της μικρης..θα το κανω τελειως παιδικο σταθμο..σπιτι μου ειναι αλλωστε δεν θα με παρεξηγησω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...