Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!

Εγω εκανα τις 1ες εξετασεις και βρεθηκε να εχω λιγο ανεβασμενα τα ερυθρα καθως και ανισοκυτταρωση....τωρα τι σημαινουν αυτα μην ρωτατε,απλα αγχωθηκα γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ολες οι τιμες ηταν φυσιολογικες.

μην αγχώνεσαι cristin μου κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, μην μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις γιατί θα τρελαθείς

Τζες ,οταν λες τα ποδαρακια εννοεις γαμπα ή αστραγαλο???

Η γάμπα μου ειναι πρησμένη, την νιώθω σαν αφρό, δεν ξέρω αν φταίνε τα αντισυλληπτικά που παίρνω είναι ο δεύτερος μήνας
Καλημερα Δεσποινα!πως θα την αντεξουμε στο σπιτι για ενα χρονο ακομα???θελω να παω στη δουλειαααααα.......!!

.

Θέλω να κάτσω εγώ για εσάς μπορω κορίτσια;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα. Μπράβο βρε Χριστινάκι σε χαίρομαι! εγώ τρομάζω στην ιδέα μιας δεύτερης εγκυμοσύνης αυτό το διάστημα. Ο άντρας μου λεέι μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε. ουφ! Δεν ξέρω αγχώθηκα! Στη δεύτερη είναι σίγουρα πιο δύσκολα γιατί έχουμε είδη ένα βασανάκι να μας τυρανάει και χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια. Με το καλό βρε κουκλίτσα. Ίσως το γεγονός να διώξει να μικροπροβληματάκια σας γιατί τώρα έχετε να εστιάσετε αλλού.

Ευχαριστω ,μου τονωσες το ηθικο τωρα.Βασικα ,νομιζω πως η 2η εγκυμοσυνη ειναι λιγο καλυτερα απο την 1η ,για ολες ...

1.το εχεις ξαναπερασεις και πανω κατω ξερεις τι να περιμενεις

2.εχεις το 1ο μωρακι και τα τρεχαματα ,οποτε δεν σου μενει και πολυς χρονος για τα ατελειωτα χαιδεματα της κοιλιας και τις ονειροπολησεις....(εγω τουλαχιστον ετσι ημουν στο μανολο)

3.τα προβληματακια δυσκολο να λυθουν απο τη μια στιγμη στην αλλη ,αφορουν κυριως τα οικονομικα και την κακη διαχειριση απο το συζυγο.....αλλα ειμαι αισιοδοξη-φταιει και η εγκυμοσυνη που ζαζεβει λιγακι το μυαλο-,αλλα ειμαι αισιοδοξη....

4.ειναι και το αλλο που σκεφτομαι,πως επι της ουσιας ,οταν εχεις 2 παιδακια πολυ κοντα στην ηλικια,ξεμπερδευεις μια ωρα αρχιτερα

.....τωρα θα μου φανει βουνο,αλλα μετα που θα πηγαινουν στο σχολειο και θα εχω ηρεμο κεφαλι θα ειναι πολυ ωραια δεν συμφωνεις?

Εγω κυκλοφορω συνεχεια με τα αθλητικα,εχω κατι τεραστια μπασκετικα ,εχω μικρο ποδι η κακομοιρα(41-42 φοραω στα αθλητικα)και αυτα με πανε παντου.για καλα φοραω μπαλαρινες(με κουραζουν πολυ βεβαια)αλλα τακουνια θα ξαναβαλω σε 5-6 χρονια μου φαινεται......κλαψ:(

kKhCp3.png

b5ebp2.png

μην αγχώνεσαι cristin μου κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική, μην μπεις στη διαδικασία να συγκρίνεις γιατί θα τρελαθείςΗ γάμπα μου ειναι πρησμένη, την νιώθω σαν αφρό, δεν ξέρω αν φταίνε τα αντισυλληπτικά που παίρνω είναι ο δεύτερος μήνας

Θέλω να κάτσω εγώ για εσάς μπορω κορίτσια;;

α) αντισυλληπτικα...ο πιθανοτερος υπαιτιος...κοιταξε το...μου χει συβει

β) μεινει εγκυος και εσυ..χαχα!

Διαφημίσεις

Πολυ πιθανο να ειναι τα αντισυλληπτικα,ισως να μην σου ταιριαζουν αυτα και να πρεπει να αλλαξεις μαρκα,ρωτα τον ντοκτορ καλυτερα

και ναι !

ειλικρινα μακαρι να αφηνα καπου το παιδι(σε εμπιστα χερια δλδ)και να πηγαινα στη δουλεια......εχω μεγαλο καημο να δουλεψω

πριν 2 βδομαδες,εκλεισα τη δουλεια για σεζον και μετα απο 1 βδομαδα ,την ακυρωσα λογω εγκυμοσυνης ...κουφαθηκε ο παρολιγον εργοδοτης μου!

προσπ,περιμενω τηλ.απο το γυναικολογο σημερα,μην ανησυχεις και με αγχωνεις και μενα....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω φοραω αρβυλακια η αθλητικα στη δουλεια οταν ειναι να τριγυρνω στα εργοταξια και στο γαρφειο μποτες με λιγο τακουνι αλλα στυλ λεπτης πλατφορμιτσας, οι μπαλαρινες ειναι συμπαθητικες αλλα προσπαθω να τις αποφευγω διοτι δεν μου κολακευουν το ποδι και το υψος..

Πολυ πιθανο να ειναι τα αντισυλληπτικα,ισως να μην σου ταιριαζουν αυτα και να πρεπει να αλλαξεις μαρκα,ρωτα τον ντοκτορ καλυτερα

και ναι !

ειλικρινα μακαρι να αφηνα καπου το παιδι(σε εμπιστα χερια δλδ)και να πηγαινα στη δουλεια......εχω μεγαλο καημο να δουλεψω

πριν 2 βδομαδες,εκλεισα τη δουλεια για σεζον και μετα απο 1 βδομαδα ,την ακυρωσα λογω εγκυμοσυνης ...κουφαθηκε ο παρολιγον εργοδοτης μου!

προσπ,περιμενω τηλ.απο το γυναικολογο σημερα,μην ανησυχεις και με αγχωνεις και μενα....

sorry, δεν εχω σκοπο να σε αγχωσω και λυπαμαι αν αυτο κανω..κανεις οπως νοιωθεις και νομιζεις..μαλλον εκδηλωνω λαθος το ενδιαφερον μου..το χω και αυτο το κακο..

Εγω κυκλοφορω συνεχεια με τα αθλητικα,εχω κατι τεραστια μπασκετικα ,εχω μικρο ποδι η κακομοιρα(41-42 φοραω στα αθλητικα)

Αγάπη μου πόσο ύψος εχεις;;;;;;;;;;:o
αλλα τακουνια θα ξαναβαλω σε 5-6 χρονια μου φαινεται......κλαψ:(

μετά το 2ο παιδί στο 3μηνο σε κόβω να βάζεις τακούνι, εγώ μια ότι έχω γεράσει αφού έχω ήδη 2 παιδιά, μια ότι ο σύζυγος έγινε στυλάτη κ ειναι πρώτο γκομενάκι κ μια που ήθελα να νιώθω μανα κουκλάρα στις εξόδος μου βάζω κάτιιιιιι 12άποντα

Επεξεργάστηκαν by jesgk

Διαφημίσεις

εγω φοραω αρβυλακια η αθλητικα στη δουλεια οταν ειναι να τριγυρνω στα εργοταξια και στο γαρφειο μποτες με λιγο τακουνι αλλα στυλ λεπτης πλατφορμιτσας, οι μπαλαρινες ειναι συμπαθητικες αλλα προσπαθω να τις αποφευγω διοτι δεν μου κολακευουν το ποδι και το υψος..

εμένα η αφεντικίνα δεν θέλει αθλητικά (σιγά τα γραφεία που έχει δλδ) κ στην πραγματικότητα θα ήθελε να έρχομαι με τακούνι (που στον κάτω όροφο έχουμε μηχανουργείο)

Λατρεύω τις μπαλαρίνες, μήπως είμαι κρυφοχορεύτρια;;;

Αγάπη μου πόσο ύψος εχεις;;;;;;;;;;:o

μετά το 2ο παιδί στο 3μηνο σε κόβω να βάζεις τακούνι, εγώ μια ότι έχω γεράσει αφού έχω ήδη 2 παιδιά, μια ότι ο σύζυγος έγινε στυλάτη κ ειναι πρώτο γκομενάκι κ μια που ήθελα να νιώθω μανα κουκλάρα στις εξόδος μου βάζω κάτιιιιιι 12άποντα

ζηταει ο οργανισμος σου να τα ακουσεις χονδρα...

παιδι μου!! Ας εχω και εγω δυο παιδια και να ειμαι στυλατη, αερατη και κορμαρα οπως εσυ και τι στον κοσμο!!!

Μα επιτελους συνελθε κοριτσι μου!! Τι σκατοανασφαλεια ειναι αυτη???!!! Δεν του πεφτεις καθολου λιγη του ανδρα σου..

sorry, δεν εχω σκοπο να σε αγχωσω και λυπαμαι αν αυτο κανω..κανεις οπως νοιωθεις και νομιζεις..μαλλον εκδηλωνω λαθος το ενδιαφερον μου..το χω και αυτο το κακο..

το ξερω οτι ειναι το ενδιαφερον σου !!!!με το ιστορικο μου ,δεν θελω και πολυ να αγχωθω,ειδικα τωρα που δεν εκανα περιδεση,το παραμικρο πονακι ή τραβηγμα μου κοβει το κεφι....δεν φταις εσυ,εγω ειμαι στα ορια...

ευχαριστω που ενδιαφερεσαι

λες να το ριξω στα τακουνια ρε τζες?παντως εσυ παιδι μου εισαι κουκλαρα ,εκπεμπεις τρελη γοητεια οπως βλεπω κι απο τις φωτο στο φεις

το συζυγο τον βαζεις κατω στην ομορφια ,μην αγχωνεσαι......

ειμαι μολις 1.68!!!!στα τακουνια φοραω στεγνα 40!!!!!ωωωωωω

ειμαι μακρυποδαρουσααααααα

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εμενα παιδια η μικρη εχει παθει κολλημα με τον θηλασμο..ειναι μαλλον οπως τα λεγαν αυξανεται ο θηλασμος αυτους τους μηνες..

ακομη και να χει φαει τον απακο που επιτελους αρχιζει να γινεται και αυτο ολο κατι μασουλαει..και παλι στηθος στο τελος ζηταει..για γαλα ξενο δεν συζηταμε καν!!!

ακομη και Noulac αποπειραθηκα να της δωσω για να δω πως θα αντιδρασει και μονο το φτυσε...

αντε αντε cristin!! μαζι θα κανουμε tandem nursing!!!

Ευχαριστω ,μου τονωσες το ηθικο τωρα.Βασικα ,νομιζω πως η 2η εγκυμοσυνη ειναι λιγο καλυτερα απο την 1η ,για ολες ...

1.το εχεις ξαναπερασεις και πανω κατω ξερεις τι να περιμενεις

2.εχεις το 1ο μωρακι και τα τρεχαματα ,οποτε δεν σου μενει και πολυς χρονος για τα ατελειωτα χαιδεματα της κοιλιας και τις ονειροπολησεις....(εγω τουλαχιστον ετσι ημουν στο μανολο)

3.τα προβληματακια δυσκολο να λυθουν απο τη μια στιγμη στην αλλη ,αφορουν κυριως τα οικονομικα και την κακη διαχειριση απο το συζυγο.....αλλα ειμαι αισιοδοξη-φταιει και η εγκυμοσυνη που ζαζεβει λιγακι το μυαλο-,αλλα ειμαι αισιοδοξη....

4.ειναι και το αλλο που σκεφτομαι,πως επι της ουσιας ,οταν εχεις 2 παιδακια πολυ κοντα στην ηλικια,ξεμπερδευεις μια ωρα αρχιτερα

.....τωρα θα μου φανει βουνο,αλλα μετα που θα πηγαινουν στο σχολειο και θα εχω ηρεμο κεφαλι θα ειναι πολυ ωραια δεν συμφωνεις?

Εγω κυκλοφορω συνεχεια με τα αθλητικα,εχω κατι τεραστια μπασκετικα ,εχω μικρο ποδι η κακομοιρα(41-42 φοραω στα αθλητικα)και αυτα με πανε παντου.για καλα φοραω μπαλαρινες(με κουραζουν πολυ βεβαια)αλλα τακουνια θα ξαναβαλω σε 5-6 χρονια μου φαινεται......κλαψ:(

Έχεις δίκιο ότι ξεμπερδέυεις. Εμένα ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος προσπαθούν να με πείσουν να μείνω έγκυος για να είναι κοντά τα παιδιά. Βλέπω και την μικρή καμιά φορά που κάθεται μοναχούλα μπροστά στα παιχνιδάκια της και τρυγιρνάει γύρω απο το τραπέζι και σκέφτομαι μήπως είναι καιρός για αδερφάκι αλλά με κουράζει πολλή η δουλειά και τα βλέπω βουνό. Αν δεν εργαζόμουνα πιστεύω θα είχα βάλει είδη μπρος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...