Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

AX ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ.. Ετσι ετσι να πολλαπλασιαζεστε!!!! Αντε και στα δικα μας (λυσσαξα η γυναικα!..μετα θα γκαστρωθω και θα μου στραβωνει το ενα και θα μου ξυνιζει το αλλο...απαπαπαααα το βουλωνω)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΣΟΥ ΤΖΕΣΙΚΑΚΙ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk να χαιρεσαι τον γιοκα σου,να ναι παντα γερος και ευτυχισμενος...αντε και με μια καλη νυφη.......αληθεια το εχεις σκεφτει αυτο που θα σε κουβαλαει τις νυφες στο σπιτι......?????

απα απα πα δεν θελω να το σκεφτομαι...καλα να ναι μια χαρα κοριτσια αν ειναι κανενα μπαζο???

τι κανουμε με κοριτσια?λετε να γινουμε και μεις κακιες πεθερες??????

και παλι να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

jesgk να χαιρεσαι τον γιοκα σου,να ναι παντα γερος και ευτυχισμενος...αντε και με μια καλη νυφη.......αληθεια το εχεις σκεφτει αυτο που θα σε κουβαλαει τις νυφες στο σπιτι......?????

απα απα πα δεν θελω να το σκεφτομαι...καλα να ναι μια χαρα κοριτσια αν ειναι κανενα μπαζο???

τι κανουμε με κοριτσια?λετε να γινουμε και μεις κακιες πεθερες??????

και παλι να τον χαιρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα προς στιγμην ειδα τις 7 θανασιμες πεθερες και πετυχα μια σκηνη με την Πιτσουλη να λεει κατι απιστευτα στον γιο της..μιλαμε οτι αποκλειεται να μην γινουμε υστερικες η πολυυυ αδιαφορες..διαλεχτε και παρτε..ειναι στη φυση μας..

συγχαρητήρια Χριστινάκι!

Eυχαριστω βικακι!!!!!να εισαι καλα!!!!

Τελικα τριτωσε !!!!!!!χαχαχα ΤΙ ΩΡΑΙΑ!!!!Θα εχω και συμπαρασταση στον αγωνα .....

προσπ,οντως με απασχολει ιδιαιτερα τι θα κανω με το θηλασμο.....δεν θελω ομως να το σκεφτομαι προς το παρον,οταν ερθει η στιγμη θα αποφασισω αναλογα τις δυναμεις μου...Οντως βλεπω το μανωλιο,να παιρνει κι αυτος καμια τζουριτσα γαλα.....ωχ μανα τι θα τραβηξω....

οταν λεμε την ειρηνη,εννοουμε την irene????

αντε βρε ,με το καλο να γεννησουμε ολες

πολυ γονιμοτητα εχει πεσει εδω μεσα μου φαινεται!!!!!;)

ο μικρος μολις κοιμηθηκε,και δεν ξερω τι να πρωτο κανω....ευτυχως το φαγητο μαγειρευεται ηδη ,αρα μαλλον για αφρολουτρο με βλεπω....οι δουλειες ας περιμενουν!!!!!φτανει πια!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και στο Θοδωρακο το μαναρακι.....!!!!!

ενα μυαλο το εχω ,και μυαλο εγκυμονουσας ,οποτε συγχωρειται η παραλειψη...

εδω ξεχασες αλλα και αλλα... σε αυτο θα κολλησουμε?????χεχεχεχχεχε...ολο πεταγομαι σαν την πορδη εδω μεσα αλλα μου εφτιαξες τη διαθεση...χεχεχε

τζες να χαιρεσαι το γιοκα σου και απο μενα!!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλες κορίτσια για τις ευχές για το γιόκα μου!!!! Να είστε καλά,να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας κ στις εγκυούλες "με το καλό"

Οσο για το θέμα της πεθεράς σίγουρα θα είμαι "κακιά" αφού από τώρα όλες μου ξυνίζουν κ όλες μου βρωμάνε!!:tongue:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Καλή βδομάδα!! Πως ήταν το σκ σας; Εγώ νιώθω κουρασμένη, κάτι φταίει κ κάθε πρωί ξυπνώ με τα πόδια πρησμένα (που εμένα δεν πρίζονται) κ πρέπει να εντοπίσω το γιατι.

Πήγα κ το αυτοκίνητο για πλύσιμο γιατί ήταν σαν ριζώνας, σαν χωματερή, σαν στάβλος ένα πράγμα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Καλή βδομάδα!! Πως ήταν το σκ σας; Εγώ νιώθω κουρασμένη, κάτι φταίει κ κάθε πρωί ξυπνώ με τα πόδια πρησμένα (που εμένα δεν πρίζονται) κ πρέπει να εντοπίσω το γιατι.

Πήγα κ το αυτοκίνητο για πλύσιμο γιατί ήταν σαν ριζώνας, σαν χωματερή, σαν στάβλος ένα πράγμα.

Kαλημερα κοριτσια!

Εγω εκανα τις 1ες εξετασεις και βρεθηκε να εχω λιγο ανεβασμενα τα ερυθρα καθως και ανισοκυτταρωση....τωρα τι σημαινουν αυτα μην ρωτατε,απλα αγχωθηκα γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ολες οι τιμες ηταν φυσιολογικες.Το σκ κυλισε ομαλοτατα εως βαρετα,εχει αρχισει και με πιανει παλι αυτη η ονειροποληση της εγκυμοσυνης ,ειμαι λιγακι αλλου γενικως...

Τζες ,οταν λες τα ποδαρακια εννοεις γαμπα ή αστραγαλο???βασικα ,ισως ειναι μια απλα κατακρατηση υγρων,αν εφαγες αρκετο αλατι τελευταια πχ.

Με τακουνια πας στη δουλεια?Με τι παπουτσια βολευεστε γενικοτερα?Ισως να χρειαζεσαι ξεκουραση με τα ποδαρακια προς τα πανω τζες!

Καλημερα Δεσποινα!πως θα την αντεξουμε στο σπιτι για ενα χρονο ακομα???θελω να παω στη δουλειαααααα.......!!

καλημερα προσπ!!πολλες απουσιες σημερα.....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

jesgk να προσεχεις με το θεμα των ποδιων σου..κατι φταιει..φορας καλτσες στον υπνο?

η μικρη εχει κολλησει με την Αλεπου την μπουμπου και ολη την ωρα μου κουναει χερακια και μου λεει που που που και μου δειχνει το laptop για να της το βαλω..επισης της αρεσει πολλυυυυυ και το Αλογο ..

cristin ..θα σου το πω μια φορα..

να μιλας με τον γιατρο σου και να μην καθυστερησεις να του δωσεις τις εξετασεις..και επειδη με τον συγκεκριμενο υπαρχει και αυτο το στραβο παρελθον κοιτα να εισαι σχολαστικη και επιμονη μαζι του..να παιρνεις απαντησεις που να σε καλυπτουν..μην φοβασαι να τον αντιμετωπιζεις γιατι προεχει η υγεια σου και η ζωη του παιδιου που κυοφορεις..

καταλαβαινεις ελπιζω το πνευμα που σου τα λεω αυτα..

Kαλημερα κοριτσια!

Εγω εκανα τις 1ες εξετασεις και βρεθηκε να εχω λιγο ανεβασμενα τα ερυθρα καθως και ανισοκυτταρωση....τωρα τι σημαινουν αυτα μην ρωτατε,απλα αγχωθηκα γιατι στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ολες οι τιμες ηταν φυσιολογικες.Το σκ κυλισε ομαλοτατα εως βαρετα,εχει αρχισει και με πιανει παλι αυτη η ονειροποληση της εγκυμοσυνης ,ειμαι λιγακι αλλου γενικως...

Τζες ,οταν λες τα ποδαρακια εννοεις γαμπα ή αστραγαλο???βασικα ,ισως ειναι μια απλα κατακρατηση υγρων,αν εφαγες αρκετο αλατι τελευταια πχ.

Με τακουνια πας στη δουλεια?Με τι παπουτσια βολευεστε γενικοτερα?Ισως να χρειαζεσαι ξεκουραση με τα ποδαρακια προς τα πανω τζες!

Καλημερα Δεσποινα!πως θα την αντεξουμε στο σπιτι για ενα χρονο ακομα???θελω να παω στη δουλειαααααα.......!!

καλημερα προσπ!!πολλες απουσιες σημερα.....

καλημέρα. Μπράβο βρε Χριστινάκι σε χαίρομαι! εγώ τρομάζω στην ιδέα μιας δεύτερης εγκυμοσύνης αυτό το διάστημα. Ο άντρας μου λεέι μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε. ουφ! Δεν ξέρω αγχώθηκα! Στη δεύτερη είναι σίγουρα πιο δύσκολα γιατί έχουμε είδη ένα βασανάκι να μας τυρανάει και χρειαζόμαστε πολλή βοήθεια. Με το καλό βρε κουκλίτσα. Ίσως το γεγονός να διώξει να μικροπροβληματάκια σας γιατί τώρα έχετε να εστιάσετε αλλού.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...