Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε τι συνωστισμος ειναι αυτος;;;;;;;;;;;;;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!

Στην 17η βρε θηριοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;Θα πηδηχτω απτο παραθυρο!!

Λοιπον εκλεισα ραντεβου για Τριτη για το θεμα μας!!

Ελπιζω να μην ειναι κολλητικες οι εγκυμοσυνες γιατι θα παθω κι εγω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ειναι κολλητικες οι εγκυμοσυνες γιατι θα παθω κι εγω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

γεια σου πανεμορφούλα μας.

Αν υποψιαστώ ότι κάνω τρίτο πηδιέμαι κανονικά από τον 6ο όροφο σε τσιμέντο

Eπειδη παλαβωσατε τελειως και πολυ με κοροιδευετε,ακουστε τα χαλια μου για να σας λυθουν και οι αποριες.....

Μεχρι πριν 3 βδομαδες θηλαζα,που σημαινει πως δεν ειχα σταθερη περιοδο ....αρα το οτι η τελευταια περιοδος ηταν στις 27 οκτωβρη ,δεν με ανησυχησε ....νομιζα πως ευθυνεται ο θηλασμος.

Το στηθος μου δε,ειχε ξεφουσκωσει εντελως(εφοσον ειχα αποθηλασει),και επειδη στην εγκυμοσυνη με το μανωλακη ημουν τουμπανο,δεν πηγε ουτε και τοτε το μυαλο μου.

Κατα τα αλλα,το βραδυ ξυπνουσα για κατουρημα,τα υγρα απο κατω ηταν πιο παχυρευστα(νομιζα πως εχω μυκητες!:confused::confused::confused:),ο αφαλος μου ειχε πεταχτει μεχρι απεναντι....-αλλα αμα δεν θες να το πιστεψεις και εισαι και λιγο αλλου γενικοτερα,αυτα παθαινεις.....-ειμαι ηλιθια το Ξ Ε Ρ Ω!!!!!

πητ εχω στις 3 αυγουστου ,αλλα επειδη πρεπει να παω με καισαρικη,γενναω με το καλο κατα τα μεσα Ιουλιου ....αρα καρκινος θα ειναι ...

περιδεση δεν θα κανω ,οριακα προλαβαινω αλλα δεν εχουμε οικονομικη δυνατοτητα....θα παρακολουθουμε το μηκος του τραχηλου και αν καταστει αμεση αναγκη,τοτε μονο θα ξανακανω......γενικως θα προσεχω παρα πολυ ,κατι που θα εκανα με περιδεση ή οχι.....!

επισης ,να ενημερωσω πως εγινε μονο με μια φορα............δηλαδη εδω και μηνες δεν ειχαμε ξανα επαφη.ειναι η ειρωνια της υποθεσης βεβαια,αλλα εφοσον ηρθαν ετσι τα πραγματα,μονο αισιοδοξη μπορω να ειμαι και να ελπιζω πως ολα θα πανε καλα!!!ενα αδερφακι μας χρειαζοτανε νομιζω....

ευχομαι συντομα να παιρνουν σειρα και αυτες που ηδη θελουν,αντε προσπερινα,παραχωρω την επομενη θεση σε σενα!!!!!με πολυ αγαπη !!!!

εβαλα και τικερακι για να μην το ξεχασω.....ικανη ειμαι.......χμμμμμ

επισης να καλωσορισω το δεσποινακι που μας εκανε την τιμη να μας επισκεφθει στο ποστ μας ξανα και αν ειναι η εγκυμοσυνη μου να σε εφερε παλι προς τα εδω ,πολυ χαιρομαι!!!!!με το καλο να ερθει το μερμυγκακι σου....!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλε τι συνωστισμος ειναι αυτος;;;;;;;;;;;;;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!!!

Στην 17η βρε θηριοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;;;Θα πηδηχτω απτο παραθυρο!!

Λοιπον εκλεισα ραντεβου για Τριτη για το θεμα μας!!

my princess,ναι η εγκυμοσυνη ειναι κολλητικη!!!!πας για χοριακη ????λετε να τριτωσουμε????μακαρι...........!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Eπειδη παλαβωσατε τελειως και πολυ με κοροιδευετε,ακουστε τα χαλια μου για να σας λυθουν και οι αποριες.....

!

Ελα μωρέ δεν σε κοροϊδευουμε!! Με το καλό το μπεμπάκι αλλά έπρεπε να το κάνεις λιονταράκι που είμαι κι εγώ που είμαι πολύ καλό παιδί :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λογικό ειναι με μια φορά να μην το περιμένεις...μμμ ο σύζυγος θα καραφλιασε... "δεν έχει ξανά s3χ θα σκέφτηκε.. αυτή πιάνει με τη μυρωδιά :tongue::tongue:

Το αδερφάκι όντως σας χρειαζοταν να γίνουμε πολλές με 2 παιδάκια

Διαφημίσεις

αντε My princess πηγαινε και εσυ..μειναμε miamama, elenada και εγω χωρις δευτερα τεκνα...αντε μια μια...αντε μια μια!!

εγω ειμαι μικρη ακομα,δεν ξερω τιποτα.:tongue::tongue::tongue:

την ευα ξεχασες!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και εγω δεν κανω κακες παρεες...

εισαι ομως και κωλοφαρδυ cristin με την μια??!!!!!! οταν δεν το σκεφτεσαι ερχεται μονο του..τελικα!

την ευα ξεχασες!

δεν την ξεχασα..εχει δηλωσει οτι δεν θελει συντομα..καλα δεν θυμαμαι???και στις δηλωσεις δεν παω κοντρα..

δεν την ξεχασα..εχει δηλωσει οτι δεν θελει συντομα..καλα δεν θυμαμαι???και στις δηλωσεις δεν παω κοντρα..

κι εγω το'χω δηλωσει,γτ μου πας κοντρα?

τελος παντων,σε συγχωρω.ευχομαι να εισαι εσυ η επομενη εγκυουλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...