Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα το καταλάβουν σιγά σιγά...

δεν γίνεται να τα αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν,υπάρχουν και όρια.

για φανταστείτε πως θα νιώσουμε αν μας λένε στο σχολείο οι δασκάλες...ότι το παιδί μας δεν συμαζεύεται.

γιάυτό θέλω από μικρό να μάθει κάποια πράγματα.

υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ακόυσει ποτέ όχι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια έχουν κανένα κουσούρι τα μικρά σας?Για παράδειγμα η δικιά μου δεν κοιμάται αν δεν μου τραβάει τα μαλλιά.Μιλάμε για πολύ τράβηγμα.Το ίδιο και όταν πίνει το γάλα της.

Κι εμένα τότε μου τα τραβάει για να νανουριστεί κ τραβάει κ τα δικά της :(

"

Ειναι αυτά τα παιδιά που όταν ξέρεις ότι θα τα συναντήσεις παρακαλάς να γίνει κανένα κοσμοιστορικό γεγονός για να αναβληθεί η συνάντηση

θα το καταλάβουν σιγά σιγά...

δεν γίνεται να τα αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουν,υπάρχουν και όρια.

για φανταστείτε πως θα νιώσουμε αν μας λένε στο σχολείο οι δασκάλες...ότι το παιδί μας δεν συμαζεύεται.

γιάυτό θέλω από μικρό να μάθει κάποια πράγματα.

Ασχετο!! Οταν βλέπω τη φωτό της μικρης σου μου φτιάχνει το κέφι, πολύ τσαχπίνα σου βγήκε το κορίτσι

συμφωνω απολυτα κοριτσια.

κατα τη γνωμη των φιλεναδων μου βεβαια εγω ειμαι πολυ ανεχτικη και μαλακιά επειδη δεν φωναζω και δεν χτυπαω το παιδι μου,κι επειδη στεναχωριεμαι οταν το κανουν αυτο στα δικα τους.

εγω της λεω κακο και την απομακρυνω οταν δεν μ'ακουει και την απασχολω με κατι αλλο.το να της λεω ολη την ωρα μη και να της φωναζω δεν νομιζω να καταφερνω τιποτα αλλα αντιθετα γινεται και πιο νευρικια.

κι εμενα τραβαει τα μαλλια της μονη της και τα πιαστρακια απο τα μαλλια της,οταν πινει το γαλα της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Ειναι αυτά τα παιδιά που όταν ξέρεις ότι θα τα συναντήσεις παρακαλάς να γίνει κανένα κοσμοιστορικό γεγονός για να αναβληθεί η συνάντηση

έχω πολλά τέτοια!!!

οι νονοί της μικρής μένουν αθήνα...στα παιδιά τους δεν λένε όχι.όταν θέλουν να κάτσουν ήσυχα και είμαστε μαζί..τους λένε η θεία miamama μαλώνει!!!

στο σπίτι μου όταν τους φιλοξενώ λένε τα ίδια!!!

με ακούνε όμως τα μικρά!!

λέτε να τα τρομάζω???

εμενα οταν θηλαζει εχει την συνηθεια να πιανει την πατουσα της και να την ανεβοκατεβαζει και αν θηλαζει μεσα στην ημερα μου δινει το χερι της να της το φυλαω..

και οταν νυσταζει τριβει η τραβαει τα αυτια της..

Ασχετο!! Οταν βλέπω τη φωτό της μικρης σου μου φτιάχνει το κέφι, πολύ τσαχπίνα σου βγήκε το κορίτσι

:D:D:D

ξέρει αυτή να καλοπιάνει!!!!

ευχαριστώ,αφου δεν μου μοιάζει,ας είναι τσαχπίνα!!

και η δική μου όταν νυστάζει βάζει τα χεράκια της στο στήθος και χαιδεύει την μπλούζα της.

από μωρό όταν την τάιζα μου κρατούσε τα δάχτυλα που κρατούσαν το μπιμπερό!!

έχω πολλά τέτοια!!!

οι νονοί της μικρής μένουν αθήνα...στα παιδιά τους δεν λένε όχι.όταν θέλουν να κάτσουν ήσυχα και είμαστε μαζί..τους λένε η θεία miamama μαλώνει!!!

λέτε να τα τρομάζω???

εμ αγαπη μου! αν τους λενε "η θεια ταδε μαλωνει" και δεν λενε τον λογο που δεν πρεπει να το κανουν τοτε λογικο ειναι να σε βλεπουν μπαμπουλα..

ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο λογος για τον οποιο απαγορεψα να αποτρεπουν την μικρη απο σκανδαλιες με επιχειρημα "η μαμα ή ο μπαμπας μαλωνει", απλα να της λεμε "οχι αυτο γιατι ποναει" η "γιατι χαλαει" και παει λεγοντας..καποια στιγμη θα μαθει..οπως εμαθε προσφατα οτι αν πας στην ακρη του κρεβατιου θα πεσεις και θα χτυπησεις το κεφαλι σου ..και σε κοιταει με τα μεγαλα εκπληκτα ματια της και σου λεει "μπουμ" τριβοντας το κεφαλακι της..

Διαφημίσεις

κι εμενα τραβαει τα μαλλια της μονη της και τα πιαστρακια απο τα μαλλια της,οταν πινει το γαλα της.

Μα έχετε κ πολύ μαλλί, εγώ μονο κορδέλες της βάζω της ξανθούλας μου

εμ αγαπη μου! αν τους λενε "η θεια ταδε μαλωνει" και δεν λενε τον λογο που δεν πρεπει να το κανουν τοτε λογικο ειναι να σε βλεπουν μπαμπουλα..

ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο λογος για τον οποιο απαγορεψα να αποτρεπουν την μικρη απο σκανδαλιες με επιχειρημα "η μαμα ή ο μπαμπας μαλωνει", απλα να της λεμε "οχι αυτο γιατι ποναει" η "γιατι χαλαει" και παει λεγοντας..καποια στιγμη θα μαθει..οπως εμαθε προσφατα οτι αν πας στην ακρη του κρεβατιου θα πεσεις και θα χτυπησεις το κεφαλι σου ..και σε κοιταει με τα μεγαλα εκπληκτα ματια της και σου λεει "μπουμ" τριβοντας το κεφαλακι της..

Και εγώ τις προάλες είπα την δικιά μου να μην πάει εκεί γιατί θα χτυπήσει το κεφαλάκι της και με κοίταξε και χτύπησε με το χεράκι της 2-3 φορές το κεφαλάκι της.Δεν είπε μπαμ γιατί μου είπε ο γιατρός να μην χρησιμοποιώ μωρουδίστικες λέξεις όταν απευθύνομαι στο μωρό αλλά να τα λέω όλα με το όνομά τους. Πχ:όχι άτα αλλά βόλτα.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

έχω πολλά τέτοια!!!

λέτε να τα τρομάζω???

Ρε συ μιαμαμα εδώ που τα λέμε εισαι λιγο ψαρωτικη!!!

Σαν τη νταντα αμέσου δράσης:tongue:

απλα να της λεμε "οχι αυτο γιατι ποναει" η "γιατι χαλαει" και παει λεγοντας..καποια στιγμη θα μαθει..

αυτό βοηθάει πάρααα πολύ, όταν λες ακριβώς την συνέπεια για οτιδήποτε κάνουν... πχ να μην πιάνουν την κουζίνα γιατί θα χτυπήσουν.. κ όχι χαζές δικαιολογίες του τύπου.. θα σε φάει η γάτα κ τέτοιες αηδίες.. οταν τα ακούω τρελαίνομαι ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...