Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εσύ 7 εβδομάδων και η κριστιν 17???

:lol::lol:

αφού δεν πήγε στον γιατρό νομίζοντας πως έχει πρήξιμο πάλι καλά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Απίστευτη λεμε!!!!!! θα νομιζε οτι φουσκωσε από τα μελομακαρονα τα χριστουγεννα!!!χεχεχεχεχε!!!! (χριστινακι μη βριζεις που σε δουλευουμε!!!! τα θελε ο κ!$@#!ος σου!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΜΑΤΣ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω χιαρομαι πολυ για την cristin διοτι παρα τις δυσκολιες που χει περασει τελευταια (και καταλαβαινω την εκπληξη της που δεν το πηρε πρεφα..προφανως δεν θα χε και πολυ εντονα συμπτωματα) πιστευω οτι ειναι πολυ τρυφερη και καλη μανουλιτσα..το χει και της φαινεται..(την εχω δει απο κοντα και το λεω)..

Διαφημίσεις

βρε..σημερα επρεπε να ειμαι καπου στις 8 παρα και ξυπνησα στις 6.00 για να μαι συνεπης..σηκωθηκα ησυχα ησυχα αφου την θηλασα πρωτα για να την..ναρκωσω..υποτιθεται οτι κοιμοταν βαθυα το ατιμο.. και τελικα με το που βγαινω απο το δωματιο ακουω μια φωνουλα να λεει χαμογελαστα κατι αμπλαουμπλικα και η σουρικατα ειχε ανακαθισει και με κοιταζε με ενα τεραστιο χαμογελο..

παει..ενα μισαωρο ασχολουμουν μαζι της και μετα ανελαβε ο πατηρ για να μπορεσω να φυγω..

ξαναρθε η μικρη κι ασημαντη ελεναδα!

εγω αμα θελω κοιμαμαι με την μικρη,αλλα προτιμω να κανω παρεα στις φυτουκλες μπας και μαθω κατι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ενταξει λοιπον..θα σε παιξουμε..::::))))

ξαναρθε η μικρη κι ασημαντη ελεναδα!

εγω αμα θελω κοιμαμαι με την μικρη,αλλα προτιμω να κανω παρεα στις φυτουκλες μπας και μαθω κατι!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιούπι!! γιούπι!! Τί μαγείρεψες σήμερα προκομένο μου;;;

Διαφημίσεις

http://www.atticapark.com/animals/SURICATA_SURICATTA_gr.html

για οποιον δεν ξερει..ετσι ειναι η κορη μου οταν ξυπναει το πρωι..

καλα,ειναι γλυκα!τα βλεπω στο σκαι σε ντοκυμαντερ και μ'αρεσουν πολυ!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...