Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παιδια ειναι σπασιμο να θες να κανεις παιδι και να μη μπορεις και οχι γιατι δεν συλλαμβανεις αλλα επειδη πρεπει να περιμενεις..το Τζακ Daniels να ωριμασει..(πετωντας φελλους..χαχα!!)

Πισω στο θεμα μας...

Cristin μαζι σου!!! Οτι θες εδω να απευθυνεσαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε,βεβαια,βαριεται το παιδι.μιαμαμα,το παιδι μεγαλωνει!δεν θα κατσει για παντα στο καροτσι,ουτε θα κοιμαται οποτε θελεις εσυ.τοσο καιρο εχει σταθερο ωραριο?γτ εμενα εχει αλλαξει της ημερας τον υπνο πααααρα πολλες φορες!αχ,τι καλοβολο παιδι που εχεις!,στο ματιασαμε μου φαινεται!

ετσι ειναι miamama..θελει να εκτονωσει την ΑΠΕΙΡΗ ενεργεια που χει μεσα της...κοινως..θα σας ξεπατωσει ΚΑΙ ΕΣΑΣ οπως και εμας!!

πωπω τώρα έκανα τον υπολογισμό!! (μεταξύ μας είμαι λίγο στόκος στα μαθηματικά)

δηλαδη Ιουλιο με Αυγουστο..Δηλαδη Καρκινακι η Λιονταρακι..ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΠΑΡΘΕΝΟ..Γεννα μεχρι τις 21/8 Please!χαχα!

Με το καλο αγαπουλα μου!

Διαφημίσεις

θα κανεις περιδεση ετσι? κανονικα πρεπει να την κανεις μεχρι κανα δυο εβδομαδες ακομη σωστα?

ααα εγώ αυτό το θέμα με την περίδεση δεν το ξέρω , θέλετε να μας διαφωτίσετε;;

έχει σταθερό ωράριο από μωρό...

και στον ύπνο είναι καλόβολη!

μου την ματιάσατε....

αχχχχ

δεν την αφήνώ να βγαίνει εκτός προγράμματος!!

τα απογεύματα είναι ήσυχη όμως...

προσπ σε βλέπω να είσαι η επόμενη...σίγουρα πράγματα!!!

Χιτλεράκι μου εσύ, γι'αυτό σ'αγαπώ, μου μοιάζεις

έχει σταθερό ωράριο από μωρό...

και στον ύπνο είναι καλόβολη!

μου την ματιάσατε....

αχχχχ

φιλεναδα,ν'ανταλλαξουμε παιδακια για 1-2 μηνες?

ή θα παρεις τα βουνα ή θα την στρωσεις.

εγω παλι θα στην χαλασω την δικια σου.:lol::lol::lol:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

εγω και η cristin ειχαμε κανει περιδεση τραχηλου (εγω επειδη ειχα αποβαλλει στον 5ο μηνα πριν κανω την Χριστουλα αφου ειχα περασει και μια διακοπη κυησης ενα χρονο ακομη πιο πισω απο την αποβολη) ετσι η περιδεση στην κυηση της μικρης ηταν επιβεβλημενη για λογους προληπτικους..

η περιδεση ειναι μια θηλια που γινεται με ναρκωση ελαφρυας μεθ γυρω απο τον τραχηλο (τον διαπερνα και τον θηληκωνει) ωστε να τον συγκρατει κλειστο καθ ολη τη διαρκεια της κυησης..

παραλληλα οι περισσοτεροι γιατρο χορηγουν τοκολυτικα ωστε να μην υπαρχουν μεγαλες και συχνες συσπασεις της μητρας και παρακολουθειται πιο σχολαστικα η υγιεινη των κολπικων υγρων και της πορειας της κυησης.

Σχεδον προς το τελος του ενατου μηνα γινεται το λεγομενο λυσιμο της περιδεσης οπου ο γιατρος κοβει αυτο το ραμμα..(γινεται χωρις αναισθησια και εμενα προσωπικα με πεθανε..το θυμαμαι χειροτερα απο τον πονο της γεννας γιατι το ραμμα ειχε χωθει αναποδα και δεν το πιαναν ευκολα) και συνηθως λιγο καιρο μετα υποτιθεται οτι προκαλειται η γεννα καθοτι ο τραχηλος ειναι πλεον ελευθερος..στις δευτεροτοκες μαμαδες λενε οτι η γεννα μπορει να προκληθει και την ιδια κιολας μερα (ετσι γεννησε η μανα μου τον αδελφο μου)...

η διαδικασια γινεται σε μορφη επεμβασεως και μενουμε ενα 24ωρο στο νοσοκομειο προληπτικα..

αυτααααα...και αν ειναι σε ιδιωτικο..1000 ευρουλακια..

φιλεναδα,ν'ανταλλαξουμε παιδακια για 1-2 μηνες?

ή θα παρεις τα βουνα ή θα την στρωσεις.

εγω παλι θα στην χαλασω την δικια σου.:lol::lol::lol:

θα την στρώσω σίγουρα,το έχω κάνει και σε άλλα παιδάκια!!!

αλλά όχι να μου χαλάσεις και την δικιά μου!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...