Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχω νεααααα ,μα τι νεα!!!

κοριτσια μου,περιμενω το 2ο μωρακι και ειμαι ηδη στην 17η εβδομαδα....

δεν το ειχα καταλαβει(ειμαι πολυ χαζη το ξερω,μα εχω καλη δικαιολογια)

οταν βρω χρονο θα σας ενημερωσω....στην αρχη νομιζα πως ειμαι η πιο αυτχη γυναικα του κοσμου ,μιας και δεν το ηθελα,αλλα οσο το ξανασκεφτομαι,ειμαι πολυ τυχερη!!!!!

λεπτομερειες αργοτερα,αν κοιμηθει ο μπομπος!δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να εισαστε ολες καλα και φυσικα τα μωρακια σας!

:P:p:p

632640zx6vm25i6x.jpg

να και καποιο καλο νεο!τελεια!καλη εγκυμοσυνη να εχεις σου ευχομαι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εχω νεααααα ,μα τι νεα!!!

κοριτσια μου,περιμενω το 2ο μωρακι και ειμαι ηδη στην 17η εβδομαδα....

δεν το ειχα καταλαβει(ειμαι πολυ χαζη το ξερω,μα εχω καλη δικαιολογια)

οταν βρω χρονο θα σας ενημερωσω....στην αρχη νομιζα πως ειμαι η πιο αυτχη γυναικα του κοσμου ,μιας και δεν το ηθελα,αλλα οσο το ξανασκεφτομαι,ειμαι πολυ τυχερη!!!!!

λεπτομερειες αργοτερα,αν κοιμηθει ο μπομπος!δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να εισαστε ολες καλα και φυσικα τα μωρακια σας!

:P:p:p

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΘΑ ΚΛΑΨΩ!!! ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

Μ Π Ρ Α Β Ο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ Π Ρ Α Β Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σου ευχομαι να ναι και κοριτσαρος για να σας αποτρελλανει μια και καλη..αλλα και γιοκας να ναι θα χεις αποκλειστικοτητα εις διπλουν και εις τριπλουν!!

ΑΧ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

Οταν λες δεν το καταλαβες τι εννοεις?? εκει που καθοσουν ενοιωσες κατι να σου χτυπαει τη κοιλια και την ψιλιαστηκες????????..σουπερ!

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακια,ειναι αληθεια.....!να φανταστειτε πως το εμαθα τοσο αργα που ουτε την αυχενικη διαφανεια δεν προλαβα να κανω....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

θα κανεις περιδεση ομως ε??

τα έχω πάρει μιλάμε...χθές και σήμερα στο μαγαζί μου έχει βγάλει το λάδι η μικρή...

ενώ πάντα κοιμάται χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου το πρωί.

έβγαζε συνέχεια παπούτσια και κάλτσες...

δεν ακούει τίποτα.και σήμερα κάνει τα ίδια...

αχχχχχ

μην θυμώνεις παιδί μου με το κορίτσι, λογικό είναι, κανένα δεν θα καθότανε τόσο πολλές ώρες

Διαφημίσεις

ναι κοριτσακια,ειναι αληθεια.....!να φανταστειτε πως το εμαθα τοσο αργα που ουτε την αυχενικη διαφανεια δεν προλαβα να κανω....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Με το καλόοοοοοοοοοο !!! Μπράβο μπράβο μπράβο... Το αγοράκι σου θα έχει παρεούλα, να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη, πότε έχεισ ΠΗΤ

μην θυμώνεις παιδί μου με το κορίτσι, λογικό είναι, κανένα δεν θα καθότανε τόσο πολλές ώρες

ε,βεβαια,βαριεται το παιδι.μιαμαμα,το παιδι μεγαλωνει!δεν θα κατσει για παντα στο καροτσι,ουτε θα κοιμαται οποτε θελεις εσυ.τοσο καιρο εχει σταθερο ωραριο?γτ εμενα εχει αλλαξει της ημερας τον υπνο πααααρα πολλες φορες!αχ,τι καλοβολο παιδι που εχεις!,στο ματιασαμε μου φαινεται!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...