Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εγώ θα αγοράσω... (επίσης "λέμε τώρα") όταν ενηλικιωθεί δλδ σίγουρα θα αγοράσω.

Εμένα πάλι καλά που πάει κ κούνιες όλο το πρωί κ ξεδίνει κιόλας αλλιώς θα μας είχαν κάνει έξωση από την πολυκατοικία αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο είναι πιο υπάκουη, δλδ της μιλάω κ δεν με γράφει τελείως, αρα είμαστε σε καλό δρόμο

τυχερουλα κι εσυ!τα παιδια θελουν βολτα καθε μερα να ξεδινουν λιγο,αλλιως βαριουνται.

εγω αμα δεν την παω,εγω βολτα,δεν την παει κανεις.

στης πεθερας μου ειναι κλεισμενη σ'ένα δωματιο γτ το υπολοιπο σπιτι ειναι παγοβουνο.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α καλά έχουν ένα πείσμα...

κι εμένα δεν με γράφει πάντα...

μερικές φορές...

κάνει και ψευτοκλάματα άμα την μαλώνω...

εγώ έχω ένα τραπεζάκι στο σαλόνι πάρα πολύ φθηνό (που θέλω να το αλλάξω φυσικά),αλλά ότι και να του κάνεις δεν γδέρνεται...

το καταραμένο ας γδαρθεί...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν παλευεσαι κι εσυ μιαμαμα!!!

παω να την κανω μια βολτα με το ποδηλατακι στην αυλη μας,να λιαστει λιγο.τα λεμε μετα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

δεν παλευεσαι κι εσυ μιαμαμα!!!

παω να την κανω μια βολτα με το ποδηλατακι στην αυλη μας,να λιαστει λιγο.τα λεμε μετα.

τυχερή!! Εχεις κ αυλή!!! Πέρασα τέλεια παιδικά χρόνια στο σπιτι με την αυλή.

γιατί βρε κορίτσια,δεν το θέλω...να γδαρθεί,να γδαρθεί!!!!

εμείς κάθε μέρα είμαστε σπίτι-μαγαζί,βόλτα παίζει μόνο τις κυριακές αν κάνει καλό καιρό...

και καμμιά καθημερινή την πάει βόλτα ο μπαμπάς στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουν!!

αύριο είναι η μέρα των δουλειών σπίτι,λέω όμως να κατέβω κέντρο,βέβαια αυτό σημαίνει με τα πόδια,αλλά τι να γίνει.

θα κάνω μερικές δουλειές σήμερα και τις υπόλοιπες το weekend!!

αλλά ο καιρός είναι χάλια...

Διαφημίσεις

Λοιπόν ξεκινώ το απουσιολόγιο!!! Οποια λείπει θα πρέπει να φέρει δικαιολογητικό κ με τον κηδεμόνα όπως είπα κ στην Οτις.. Και μην γελάς Ευα ατίθασο πλάσμα γαιτί ξέρω ότι της έχεις πάρει όλες κ έχετε κάνει κοπάνα σήμερα.. Κοπανατζού έ κοπανατζού. ΑΚόμα κ την προσπερίνα ξεσήκωσες

kalhmera κοριτσια και εδω εχει καλο καιροπηγαμε για εμβολιο σημερα ..και τωρα κοιμηθικαμε.. ειμαι ψυχολογικα χαλια στεν η παιδιατρος μας εφυγε γερμανια παλι με τονμικρο της απο λευκαιμια και πηγαιναν καλα... διαβασα για την αννινα και με αποτελειωσε...

ο μικρος βγαζει τους κυνοδοντες και εχει γκρινια θελει ολο αγκαλια με εχειντρελανει..

μαμαμια και εμεις ψευτοκλαιμε δεν βγαζει δακρια αμα κατι θελει σπαει νευρα...

qXcJp2.png

A7LOp2.png

ειμαι ψυχολογικα χαλια στεν η παιδιατρος μας εφυγε γερμανια παλι με τονμικρο της απο λευκαιμια και πηγαιναν καλα... διαβασα για την αννινα και με αποτελειωσε...

Δεν έχω λόγια, περαστικά σε όλα τα παιδάκια, είναι πραγματικά δύσκολες καταστάσεις αυτές. Νιώθω πως δεν θα είχα τη δύναμη να το αντέξω, από τότε που γέννησα τα παιδιά μου σταμάτησε κ η ηρεμία, τόσες αγωνίες, χτυπά το τηλέφωνο κ τρέμω μην ακούσω κάτι δυσάρεστο για αυτά όχι τώρα να έχει μια σοβαρή ασθένεια.

Πολύ κουράγιο κ όλες μου τις ευχές στην Αννα, δεν έχω τί δύναμη να της μιλήσω, δεν νομίζω ότι αυτές τις στιγμές μπορώ να της πω κάτι

τυχερή!! Εχεις κ αυλή!!! Πέρασα τέλεια παιδικά χρόνια στο σπιτι με την αυλή.

τελικα ολες μας ειμαστε τυχερες.

συμπεθερα,αστα να πανε.κι εγω οποτε μπαινω και βλεπω στο ιντερνετ,παιδακια κακοποιημενα ή αρρωστα,με πιανει καταθλιψη.φαντασου οι μαμαδες τι θα περνανε.και να μην μπορεις να κανεις κατι να βοηθησεις.

αλλα επειδη η διαθεση μου παει ασορτι με τον καιρο,σημερα ειμαι πολυ αισιοδοξη.ας ευχηθουμε οτι ολα θα πανε καλα.τι αλλο να κανεις.

Διαφημίσεις

Λοιπόν ξεκινώ το απουσιολόγιο!!! Οποια λείπει θα πρέπει να φέρει δικαιολογητικό κ με τον κηδεμόνα όπως είπα κ στην Οτις.. Και μην γελάς Ευα ατίθασο πλάσμα γαιτί ξέρω ότι της έχεις πάρει όλες κ έχετε κάνει κοπάνα σήμερα.. Κοπανατζού έ κοπανατζού. ΑΚόμα κ την προσπερίνα ξεσήκωσες

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ........ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΖΕΣ..!!!!!!!!11

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ........ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΖΕΣ..!!!!!!!!11

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δεν σε ξέρω βρε σουπιά νομίζεις;;;; Εχεις πάρει μαζί κ το laptop και μου γράφεις από το Θησείο, άσε κάτω το freddo Θα σε βαρέσω

Hey!! εμ! δουλευω το καημενο!!

Ολο μπουρου μπουρου στα cafe και στα chat!! να δικαιολογησουμε τους μισθους μας και λιγακι..

jesgk..μη λες μεγαλες κουβεντες..ποτε δεν ξερουμε και μακαρι να μη μαθουμε τι μπορουμε να αντεχουμε και τι οχι..δεν ξερετε αυτο που λενε..Θεε μου μη μου δωσεις οσα μπορω να αντεξω..δεν ξερει κανεις το μεγεθος ποιο θα ναι..

τι να πω...η Παναγια να φυλαει και να βοηθαει..

εχω νεααααα ,μα τι νεα!!!

κοριτσια μου,περιμενω το 2ο μωρακι και ειμαι ηδη στην 17η εβδομαδα....

δεν το ειχα καταλαβει(ειμαι πολυ χαζη το ξερω,μα εχω καλη δικαιολογια)

οταν βρω χρονο θα σας ενημερωσω....στην αρχη νομιζα πως ειμαι η πιο αυτχη γυναικα του κοσμου ,μιας και δεν το ηθελα,αλλα οσο το ξανασκεφτομαι,ειμαι πολυ τυχερη!!!!!

λεπτομερειες αργοτερα,αν κοιμηθει ο μπομπος!δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας...ελπιζω να εισαστε ολες καλα και φυσικα τα μωρακια σας!

:P:p:p

kKhCp3.png

b5ebp2.png

τα έχω πάρει μιλάμε...χθές και σήμερα στο μαγαζί μου έχει βγάλει το λάδι η μικρή...

ενώ πάντα κοιμάται χθες δεν κοιμήθηκε καθόλου το πρωί.

έβγαζε συνέχεια παπούτσια και κάλτσες...

δεν ακούει τίποτα.και σήμερα κάνει τα ίδια...

αχχχχχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...