Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΤΣΙ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

καλώς την!!!!

να μείνεις εδώ..έχουμε το πιο ωραίο καφεδάκι!!!!

και μπισκοτάκι!!!

περνάμε ωραία εδώ!!!:wink:

εμείς είμαστε 6/02,εσείς?

κι εμείς στα αλεσμένα είμαστε,μπισκότο,ψωμί τρώει,αλλά το φαγητό το θέλει αλεσμένο,χθες της έδωσα ρύζι με σάλτσα λαχανικών και ήθελε το ρύζι αλεσμένο!!έκλαιγε όταν της το έδωσα πατημένο με το πηρούνι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φεύγω κι εγώ σιγά σιγά,πάω σπιτάκι μου.

πετάχτηκα μέχρι τα m&s έχει καλές εκπτώσεις στα παιδικά,πήρα εσώρουχα που ήθελα,δεν είχαν έκπτώση,τα 7τμχ Ε22.90,καλή τιμή.

αλλά πήρα ολόσωμα πυτζαμάκια,λίγο μεγάλα βέβαια,από 20Ε μόνο 3Ε!!!!!!

βέβαια πιο πολύ βολεύουν τα πάνω κάτω,αλλά 3Ε μόνο!!!

καλά κι αυτά!!

αφού ρώτησα στο ταμείο την τιμή...νόμιζα ότι είχαν κάνει λάθος.

τα λέμε αύριο!!

φεύγω κι εγώ σιγά σιγά,πάω σπιτάκι μου.

πετάχτηκα μέχρι τα m&s έχει καλές εκπτώσεις στα παιδικά,πήρα εσώρουχα που ήθελα,δεν είχαν έκπτώση,τα 7τμχ Ε22.90,καλή τιμή.

αλλά πήρα ολόσωμα πυτζαμάκια,λίγο μεγάλα βέβαια,από 20Ε μόνο 3Ε!!!!!!

βέβαια πιο πολύ βολεύουν τα πάνω κάτω,αλλά 3Ε μόνο!!!

καλά κι αυτά!!

αφού ρώτησα στο ταμείο την τιμή...νόμιζα ότι είχαν κάνει λάθος.

τα λέμε αύριο!!

Φιλακια και καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 13/02/09 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ.ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΗΤΗΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΩΝ.Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ 4 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2.ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΠΩΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ ΠΟΥ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ 13/02/09 ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΣΤΗ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ.ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΘΕΡΜΟΚΗΤΗΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ 11 ΜΗΝΩΝ.Ο ΗΛΙΑΣ ΕΧΕΙ 4 ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2.ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ.

13 το τυχερό μου νούμερο, 13/1 έμαθα οτι ήμουν έγκυος στο γιό μου κ 13/9/03 τον γέννησα!! Μπράβο πολύ χαίρομαι. Οποτε μπορείς να μπαίνεις εμείς εδώ θα είμαστε.

NΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΣΟΥ...................:tongue::tongue::tongue::D:D:D

13 το τυχερό μου νούμερο, 13/1 έμαθα οτι ήμουν έγκυος στο γιό μου κ 13/9/03 τον γέννησα!! Μπράβο πολύ χαίρομαι. Οποτε μπορείς να μπαίνεις εμείς εδώ θα είμαστε.

Παρθενακι και ο Θοδωρακης?? Εγω εχω 10/9 ε καμποσες δεκαετιες απο πισω...

Εμεις ειμαστε 4 χρονια σχεδον παντρεμενοι και μαζι 9...την 7ετια την ξεπερασαμε μαζι με τη φαγουρα της..

Παρθενακι και ο Θοδωρακης?? Εγω εχω 10/9 ε καμποσες δεκαετιες απο πισω...

ναι Παρθενάκι το καλό μου το παιδάκι. Εμείς στα ζωδιά έχουμε ο ένας τους ωροσκοπους του άλλου, μπερδεμομπουτιών

Δλδ ο σύζυγος Τοξότης με ωροσκόπο Λέων

Εγώ Λέων με ωροσκόπο Ζυγό

ο γιός Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο

και η μικρή Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό :tongue::tongue::tongue:

Εμεις ειμαστε 4 χρονια σχεδον παντρεμενοι και μαζι 9...την 7ετια την ξεπερασαμε μαζι με τη φαγουρα της..

Εμείς θα ξυνόμαστε μέχρι 11 Μαίου, μετά ελπίζω να σταματήσουμε

Διαφημίσεις

ναι Παρθενάκι το καλό μου το παιδάκι. Εμείς στα ζωδιά έχουμε ο ένας τους ωροσκοπους του άλλου, μπερδεμομπουτιών

Δλδ ο σύζυγος Τοξότης με ωροσκόπο Λέων

Εγώ Λέων με ωροσκόπο Ζυγό

ο γιός Παρθένος με ωροσκόπο Υδροχόο

και η μικρή Υδροχόος με ωροσκόπο Ζυγό :tongue::tongue::tongue:

Εμείς θα ξυνόμαστε μέχρι 11 Μαίου, μετά ελπίζω να σταματήσουμε

ΕΕΕΕΕΛΑ!! Στις 12/5 εχει γενεθλια ο συζυγος..να βρεθουμε να το γιορτασουμε!! χεχε!

δοξα το Θεο!! Απο μουρμουρα, γκρίνια και μια συμπεριφορα ψειριστηκη και μι μου απτου την εχουμε τα καημενα..τι να πει η μανα μου που χει Παρθενο γιο σε εφηβεια (ετοιμη για αυτοκτονια σου λεω) και κορη Παρθενο με ολα τα κουλα του κοσμου (βλεπε εμενα) και απο την αλλη τι να πει και ο συζυγος που ζει ΚΑΙ με Παρθενο συζυγο ΚΑΙ με Παρθενο αδελφη!! Σαπουνι, σχοινι και αει στο καλο!!Ωρες ωρες τον καταλυπαμαι..καλα που η μικρη βγηκε Αιγοκερως..

Και το χουμε πει ....ΠΟΤΕ ΣΕΞ για παιδι τον Δεκεμβρη-Ιανουαριο...ΜΑ ΠΟΤΕ! Μονο για ευχαριστηση και πολλλααααα προφυλακτικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...