Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια...

τι κάνετε???

μακάρι να μπορούσα να πάω κι εγώ για τις εξετάσεις,αλλά είναι συγκεκριμένα νοσοκομεία...

μακάρι να βρεθεί γρήγορα δότης.

jes τέλεια η diaper cake...

πρέπει να μας πεις πως την έκανες!!

τι κάνουν τα ζουζούνια σας?

καλημέρα κοριτσάκια...

τι κάνετε???

μακάρι να μπορούσα να πάω κι εγώ για τις εξετάσεις,αλλά είναι συγκεκριμένα νοσοκομεία...

μακάρι να βρεθεί γρήγορα δότης.

μακαρι!!!!

jes τέλεια η diaper cake...

πρέπει να μας πεις πως την έκανες!!

τι κάνουν τα ζουζούνια σας?

Ηταν εύκολη, αχ αχ την έχω ερωτευτεί όλο την κοιτάω στις φωτό.

Τα παιδάκια μου καλά ειναι.

Διαφημίσεις

θα ψάξω σε βιντεάκι να δω αν έχει το you tube.

έσυ από που την βρήκες να την φτιάξεις???

πάντως θα ήθελα να μου φέρουν ένα τέτοιο δώρο!!

στο you tube βρήκα βιντεάκι για το στήσιμο της τούρτας κ πως βάζεις τις πάνες

Κέντρα Δοτών

• «Γ. Γεννηματάς» Αθηνών (210-7711914) Τμήμα Ανοσολογίας – Εθνικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας

• «Ευαγγελισμός» Αθηνών (210-7205701) Τμήμα Ανοσολογίας – Ιστοσυμβατότητας

• «Έλενα Βενιζέλου» Μαιευτήριο Αθηνών (210-6453759) Ανοσοβιολογικό Τμήμα

• «Αγία Σοφία» Παίδων Αθήνας (210-7757401) Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας

• «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης (2310-892056) Τμήμα Ανοσολογίας – Περιφερικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας

• «Πανεπ. Ν. Λάρισας» (2410-682137) Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας

* Για τις περιφέρειες όπου δεν υπάρχει αντίστοιχο κέντρο, η καταγραφή των εθελοντών δοτών γίνεται στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων μετά από επικοινωνία με τα ανωτέρω εργαστήρια

Κέντρα Δοτών

• «Γ. Γεννηματάς» Αθηνών (210-7711914) Τμήμα Ανοσολογίας – Εθνικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας

• «Ευαγγελισμός» Αθηνών (210-7205701) Τμήμα Ανοσολογίας – Ιστοσυμβατότητας

• «Έλενα Βενιζέλου» Μαιευτήριο Αθηνών (210-6453759) Ανοσοβιολογικό Τμήμα

• «Αγία Σοφία» Παίδων Αθήνας (210-7757401) Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας

• «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης (2310-892056) Τμήμα Ανοσολογίας – Περιφερικό Κέντρο Ιστοσυμβατότητας

• «Πανεπ. Ν. Λάρισας» (2410-682137) Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας

* Για τις περιφέρειες όπου δεν υπάρχει αντίστοιχο κέντρο, η καταγραφή των εθελοντών δοτών γίνεται στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων μετά από επικοινωνία με τα ανωτέρω εργαστήρια

ναι αλλα το Γεννηματα δεν απαντα σε αυτο το τηλεφωνο και η ιστοσελιδα του νοσοκομειου δεν λειτουργει...

Στο Αγια Σοφια εχουν συμβουλιο και ειπαν να καλεσουμε αργοτερα..

Διαφημίσεις

ασχετο..το πρωι ακουγα οτι εκλεψαν ενα μωρο στο ΕΛΕΝΑ..το οποιο ειναι δημοσιο και τα μωρα ειναι 24 ωρες με τη μανα τους..

ωστοσο η μητερα ειναι Αλβανη και μαλλον το κλεψαν συγγενεις..ωστοσο το νοσοκομειο εχει κλεισει τα παντα και κανει ανακρισεις..

λοιπον μιλησα με το Γεννηματα και μαλιστα μου ειπαν οτι υπαρχουν αρκετα ατομα που χουν παει για να δωσουν μοσχευμα για τον Παναγιωτη και δυστυχως για μενα ειναι οπως τα ειπα..δεν μπορω να δωσω λογω σιδηροπενικης και θηλασμου..

ωστοσο οποιος ενδιαφερεται μπορει να καλεσει για να σας κλεισουν ραντεβου για αυριο το πρωι..αφηστε το τηλεφωνο να χτυπησει ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ ΦΟΡΕΣ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...