Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια εσείς οι πρωτομαμάδες σκέφτεστε για δεύτερο?Εμένα και ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος μου είπαν να βάλω μπρος γιατί λένε πρέπει να μεγαλώνουνε μαζί τα μωρά. Ίσως έχουν δίκιο.Εγώ πάλι στο άκουσμα μόνο τρελαίνομαι.Δεν θα την άντεχα με τίποτα μια εγκυμοσύνη τώρα.Θα ήθελα να γίνει 2-3 χρονών η Γεωργίτσα και μετά.Εσείς τί γνώμη έχετε?

κοπελιαααααα!!! με τσιγκλας εκει που ποναω!!! τρελλαινομαι να κανω ενα ακομη παιδακι και ειχα σκοπο να βαλω μπρος τωρα που θα χρονισει η μικρη ΑΛΛΑ...διαφορετικα σχεδια ειχε ο Θεος για μενα..αρρωστησα, εκανα επεμβαση και τωρα αν ολα πανε καλα απο το καλοκαιρι και μετα του 2010 θα μου το επιτρεψει ο γιατρος..σνιφ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

βικη συμφωνω κι εγω μαζι σου,καλυτερα να περασουν 2-3 χρονια και μετα.

ε,δεν ειναι και μεγαλη διαφορα 2 χρονακια!ασε που θα περασουν σαν νερο με τα ζουζουνια μας!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εμενα μου λενε ποτε οτι πρεπει να χουν διαφορα 2 εως 5 χρονια αλλοι λενε να μην εχουν μεγαλη διαφορα αλλα εγω βλεπω απο τις οικογενειες των φιλων μου οτι το αποτελεσμα ειναι ιδιο σε ολες τις περιπτωσεις..

αν ειναι να τσακωνονται θα τσακωνονται και με 5 και με 10 χρονια διαφορα ( το χω δει το εργο αυτο)..σαφως σε μικροτερες ηλικιες (<5 ετων) ειναι δυσκολο να κατανοησουν πραγματα για να μην εχουν εντασεις λογω ζηλιας η απο υπερμετρο ζηλο να παιζουν..

το θεμα ειναι να μην μενουν μονα τους τα πρωτα παιδια (δηλαδη χωρις αδελφια) αν ειναι οι γονεις ικανοι να κανουν και αλλα παιδακια (δηλαδη να μην υπαρχουν θεματα υγειας η προσωπικων σχεσεων)..απο εκει και επειτα ειναι ευθυνη των γονιων να διδασκουν την αγαπη, τον σεβασμο και την ομονοια μεταξυ τους και απο ενα σημειο και μετα καθαρα θεμα του χαρακτηρα τους.

Εχω δει αδελφια να μισιουνται και να μη μιλιουνται, εχω δει αδελφια να αγαπιουνται και να βοηθιουνται και εχω δει αδελφια να ειναι εξαρτημενα ο ενας απο τον αλλο σε παναθλιο βαθμο..ειναι δηλαδη και θεμα χαρακτηρα

Εμένα και ο γυναικολόγος και ο παιδίατρος μου είπαν να βάλω μπρος γιατί λένε πρέπει να μεγαλώνουνε μαζί τα μωρά. Ίσως έχουν δίκιο.Εγώ πάλι στο άκουσμα μόνο τρελαίνομαι.Δεν θα την άντεχα με τίποτα μια εγκυμοσύνη τώρα.Θα ήθελα να γίνει 2-3 χρονών η Γεωργίτσα και μετά.Εσείς τί γνώμη έχετε?

Η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα δεύτερο παιδί είναι όταν νιώσεις εσύ έτοιμη.

Ο γιός μου ήρθε εντελώς ξαφνικά κ απροετοίμαστα, ήμουν 23, ακόμη σπούδαζα κ γνώριζα τον άντρα μου 9 μήνες μόνο. Ετσι έγιναν όλα μαζί, παντρεύτηκα 5 μηνών έγκυος κ μετά από λίγους μήνες γεννήθηκε ο γιός. Η χαρά μου μπορεί να ήταν μεγάλη αλλά ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΤΟΜΑ σε αντίθεση με το συζυγό μου κ τα πεθερικά μου που λύσσαξαν να τα κάνω κοντά. Ευτυχώς είχα "σύμμαχο" τους γονείς μου.

Εκανα λοιπόν τα πάντα για να μην μείνω έγκυος τα πρώτα 4 χρόνια, μετά άφησα τον εαυτό του ελευθερο (βέβαια τα άγχη κ τα προβλήματα δεν με βοήθησαν) κ έτσι έμεινα έγκυος μετά από 5,5 χρόνια αλλά ήμουν πανέτοιμη κ περίμενα αυτή την εγκυμοσύνη πως κ πως.

Εχω ξαναπεί ότι έχω μεγάλη βοήθεια από τους γονείς μου αλλά αυτό που με ενδιέφερε ήταν να νιώθω καλά εγώ, να μην "πνίγομαι" στην ιδέα δύο παιδιών, εξάλλου με το γιό μου μεγάλωσα κ εγώ. Κ ήθελα να μπορέσω να τον χαρώ, να είμαι ήρεμη κ να του προσφέρω όλη μου την αγάπη κ δεν το μετανιώνω με τίποτα που το καθηστέρησα τόσο πολύ.

Δεν ξέρω αν οι άντρες σας σας βοηθάνε με τα παιδιά αλλά ο δικός μου δουλευε πάντα 9ΠΜ-11ΜΜ κ έτσι το "αγγούρι" το έτρωγα μονη μου οπότε πιστεύω πως ήταν κ αυτός ένας λόγος. Ούτε τώρα έχω βοήθεια από το σύζυγο αλλά αφού είμαι ΕΤΟΙΜΗ εγώ δεν με νοιάζει τίποτα

μπράβο jesgk !!

ωραία τα λες,έχεις δίκιο.

όταν λένε "πρέπει να κάνεις και δεύτερο και σύντομα μάλιστα!!!"

τα παίρνω,δεν μπορώ.

"με ρωτάς ρε φίλε πως τα βγάζω πέρα,από θέμα βοήθειας με το παιδί,οικονομικών κι ότι άλλο χρειάζεται για να μεγάλώσω ένα παιδί?"

η δική μου εγκυμοσύνη ήταν προγραμματισμένη,έτσι θέλω και η δεύτερη να έρθει,αν κάνω δεύτερο.

αν είναι να αραδιάζουμε παιδιά έτσι...

Διαφημίσεις

θα γινω κακια αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει πως ειναι δυνατον τα ζευγαρια που χτυπιουνται οτι δεν θελουν παιδι συντομα η δεν ειναι σε καλη οικονομικη κατασταση ξαφνικα αποκτουν δευτερο η τριοτι παιδι και οταν τους ρωτας λενε: ετυχε.. για τα προφυλακτικα δεν εχουν μαθει τιποτε?..η τρυπησαν και αυτα???..

οταν δεν θες..δεν θες και κανεις οτι μπορεις για να προσεχεις..

α καλά...αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους!!!

η κλασική απάντηση...έτυχε!!!

τους πλακώνεις ή όχι?

επειδή ξέρω από πολύτεκνες οικογένειες, (ο άντρας μου κι ο πατέρας μου έχουν πολλά αδέρφια)

είναι πολύ άσχημο για τα παιδιά να μεγάλώνουν σε τέτοιο περιβάλλον.

ο άντρας μου δεν έκανε ποτέ γενέθλια,παιχνίδια,δώρα σχεδόν τίποτα.

για να σπουδάσει του βγήκε το λάδι...δούλευε τα καλοκαίρια,πήγε στα καράβια για 1 χρόνο!!!

Εγώ δεν θέλω 3ο παιδί με τίποτα κ ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί η περιοδος κ εκνευρίζομαι απίστευτα που δεν μπορω να πάρω αντισυλληπτικά. Είχα αδιαθετήσει στις 23/10 κ αυτό το μήνα τίποτα.. πότε θα σταθεροποιηθεί ξέρετε;;; Δεν θυμάμαι καθόλου την 1η φορά.

Ο αντρας μου αν ητανε δυνατον να ειχαμε ηδη δευτερο παιδακι θα το ηθελε πολυ ολοι φυσικα και σε μας λενε να κανουμε και αλλο συντομα ισως γιατι με φοβουντε γιατι και στο πρωτο μου λεγανε συνεχεια και φυσικα εγω το εκανε οταν ενοιωσα ετοιμη και με πολυ βοηθεια απο το θεουλη και οταν γεννησα ελεγα οτι δεν θα κανω αλλο (λογω προβληματων μετα τη γεννα). Φυσικα και θελω να κανω και δευτερο παιδακι(η αληθεια ειναι οτι παντα ηθελα3 παιδακια!) αλλα αφου γινει ο Παυλος 2-3 χρονων!:tongue::tongue::tongue::tongue:

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Εγώ δεν θέλω 3ο παιδί με τίποτα κ ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί η περιοδος κ εκνευρίζομαι απίστευτα που δεν μπορω να πάρω αντισυλληπτικά. Είχα αδιαθετήσει στις 23/10 κ αυτό το μήνα τίποτα.. πότε θα σταθεροποιηθεί ξέρετε;;; Δεν θυμάμαι καθόλου την 1η φορά.

Νομιζω οτι δεν ειναι στανταρ το ποτε απλα θα το δεις στην πορεια!!!!!!!!Σε ξενερωσα?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πήρα αντισιλλιπτικά αμέσως μετά την γέννα,να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

αλλά τώρα η περίοδος κρατάει πολύ λίγο και ποσότητα λιγότερη.

μάλλον από την γέννα...

μπραβο τζες,συμφωνω απολυτα μαζι σου!!τωρα για την περιοδο δεν ξερω να σου πω γιατι εμενα εχει σταθεροποιειθει απο την αρχη που μου ηρθε.

ασχετο,το εγραψα και στον 10ο αλλα επειδη πολυ με στεναχωρει και με προβληματιζει θα ηθελα να σας ρωτησω κι ειδικα εσενα τζες που εχεις κι αλλο παιδακι , αν σας εχει τυχει να τραβανε μαλλια ή να χτυπανε το παιδι σας ή το δικο σας να επιτιθεται σε αλλα,κι αν ναι,τι κανετε?

γιατι ρωταω?γιατι κανουμε παρεα με πολλα μωρακια και 2 απ'αυτα,αγορακια,8 μηνων και 19 ,εχουν χτυπησει την μικρη μου,κι ενω δεν στεναχωριεμαι για την δικια μου,στεναχωριεμαι για τ'αλλα γιατι οι μαμαδες τους τα χτυπανε στο χερακι και τα βαζουν τιμωρια κι εγω νιωθω ασχημα.μαλλον δεν πρεπει να τα βαζουμε να παιζουν μαζι,τι αλλο μπορουμε να κανουμε?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

και εγω στενοχωριεμαι οταν το βλεπω αυτο αλλα δεν θεωρω λυση να χτυπας το χερι του παιδιου σου που χτυπησε ενα αλλο παιδακι αλλα απο την αλλη θεωρω οτι και οι εξηγησεις καλες ειναι και σωστες αλλα παιρνουν πολυ χρονο για να εμπεδωθουν..στην πιο ακραια περιπτωση εγω προσωπικα θα απομακρυνα το παιδι μου ειτε ειναι ο θυτης ειτε ειναι το θυμα ως τιμωρια η παραδειγματισμο και παραλληλα θα εξηγουσα παντα και τους λογους που το κανω αυτο..ε! τωρα αν ο αλλος γονιος θελει να μου κρατησει μουτρα σε περιπτωση που το παιδι μου εχει διαπραξει το..εγκλημα..τι να πω! να ξεσυνεριζομαστε μωρα παιδια ειναι ολιγον ανοησια..

ασχετο,το εγραψα και στον 10ο αλλα επειδη πολυ με στεναχωρει και με προβληματιζει θα ηθελα να σας ρωτησω κι ειδικα εσενα τζες που εχεις κι αλλο παιδακι , αν σας εχει τυχει να τραβανε μαλλια ή να χτυπανε το παιδι σας ή το δικο σας να επιτιθεται σε αλλα,κι αν ναι,τι κανετε?

Ο μεγάλος μου γιός ήταν γενικά πολύ υπάκουος κ την μοναδική φορά που σήκωσε χέρι ήταν σε εμένα που μονο με το ύφος που τον κοίταξα κ του είπα οτι αυτό απαγορευεται να το κάνει για οποιοδήποτε λόγο δεν το ξανάκανε αλλά ειναι παιδί πολύ υπάκουο, ήταν τότε 1,5χρ. Τώρα αλλα παιδάκια τον έχουν χτυπήσει κ καθόταν άπραγος κ φυσικά εγώ δεν νευρίαζα με το παιδάκι αλλά με τους γονείς που δεν κάνουν τίποτα (κ λέγοντας τίποτα δεν εννοώ να τα βαράνε αλλά να πούνε μια κουβέντα).

Το παιδάκι που είναι 8 μην. είναι λογικό να τραβάει μαλλιά κ να χτυπάει γιατί νομίζω εξερευνούν τα πάντα κ δεν ξέρουν πως να ελέγξουν την χαρά τους. Το άλλο παιδάκι 19 μην θα έπρεπε οι γονείς του από τον χρόνο να προσπαθήσουν να το κόψουν. Εμένα πάντως που η μικρή με ξεμαλλιάζει κ μου τραβάει κανένα χαστούκι της πιάνω το χεράκι,την βάζω να με χαϊδεψει, της κάνω οοοοο..οοοο πόνεσες τη μανούλα... ελπίζω να το καταλάβει μέχρι το χρόνο κ να το κόψει.

Κορίτσια έχουν κανένα κουσούρι τα μικρά σας?Για παράδειγμα η δικιά μου δεν κοιμάται αν δεν μου τραβάει τα μαλλιά.Μιλάμε για πολύ τράβηγμα.Το ίδιο και όταν πίνει το γάλα της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...