Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αν ειμουν στη θεση της το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολουσε θα ταν το ιντερνετ..

ΕΥΑ και εμεις χαλια τα παμε τις νυχτες..εγω πιπιλα...και τα νευρα τσαταλια.βεβαια με το στηθος εκεινη καλμαρει αλλα δεν κοιμαμαι καλα εγω..εσυ μαλλον το περνας χειροτερα..

Αστα εμενα δεν καλμαρει με τιποτα.Απλα θελει να την εχω συνεχεια αγκαλια και να περπαταω σε ολο το σπιτι και κοιμαται επανω μου!!!!Μολις την βαζω στην κουνια ξυπναει και κλαιει παλι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα εμενα δεν καλμαρει με τιποτα.Απλα θελει να την εχω συνεχεια αγκαλια και να περπαταω σε ολο το σπιτι και κοιμαται επανω μου!!!!Μολις την βαζω στην κουνια ξυπναει και κλαιει παλι!!!!

Αυτό μου το έκανε εχθές το βράδυ κ τελικά την κοίμισα στην μέση, κάτι θα περνανε πάλι τα μωράκια μας. Κι εγώ άυπνη λοιπόν εχθές, να δω σήμερα όμως το βράδυ τί θα κάνω

Αυτό μου το έκανε εχθές το βράδυ κ τελικά την κοίμισα στην μέση, κάτι θα περνανε πάλι τα μωράκια μας. Κι εγώ άυπνη λοιπόν εχθές, να δω σήμερα όμως το βράδυ τί θα κάνω

Εμενα δεν θελει ουτε στο κρεβατι μας!!!!!Αστα σου λεω να πανε!!!!:confused::confused:

Διαφημίσεις

Μολις εστειλα μηνυμα στην Αννα σχετικα με αυτο που μου ζητησατε!!!!Αν και ετρεμε το χερι μου!!!Ελπιζω να μου απαντησει το κοριτσι!!!!!

Βρε κοριτσια πειτε μου κι εμενα ΝΤΕΝ καταλαβαινει..

Στειλτε μου πμ αν ειναι κατι που δεν μπορουμε να το αναφερουμε η

πειτε μου να σκασω διακριτικα..:-P

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!

yRf6p1.png

Βρε κοριτσια πειτε μου κι εμενα ΝΤΕΝ καταλαβαινει..

Στειλτε μου πμ αν ειναι κατι που δεν μπορουμε να το αναφερουμε η

πειτε μου να σκασω διακριτικα..:-P

ΕΛΕΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ!!

Προς Θεου δεν ειναι κατι κρυφο!!!!Απλα ρωτησα την Αννουλα αν μπορουμε να κανουμε καποιες εξετασεις για να δουμε αν ειμαστε συμβατοι δοτες για τον Παναγιωτακη!!!

Kαλησπέρα κορίτσια, μάλλον δεν είχαμε κάποιο νέο από την Αννίνα μας.

Εγώ έκατσα κ έκανα την τούρτα με της πάνες κ μένει μονο να την τυλίξω στην ζελατίνα, φωτό έβαλα κ στο fb

Τα παιδιά είναι ακόμα ξύπνια αφού περίμεναν το μπαμπά τους. Ο άντρας μου είχε ένα τροχαίο χωρίς υλικές ζημίες κ ο ίδιος δεν έπαθε κάτι απλά ήταν το 3ο από 4 οχήματα, ήταν σήμερα να έρθει νωρίς αλλά πάλι αργά ήρθε.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδες,

Μολις μου εστειλε μηνυμα η Αννα και μου ειπε οτι μπορουμε να δωσουμε μυελο.Εχω ζητησει περισσοτερες πληροφοριες οπως αν μπορουμε να παμε οπουδηποτε και αν πρεπει να πουμε οτι ειναι για τον Παναγιωτακη.Μοιλις εχω νεα θα σας πω!!!!!!:tongue::tongue:

Καλημέρα Ευάκι! Κράτα μας ενήμερες. Αν μάθεις λεπτομέρειες στείλε μου πμ με τα στοιχεία του Παναγιωτάκη και ποιο νοσοκομείο. Σίγουρα χρειάζονται.Είναι αμαρτία να αφήσουμε το παιδάκι να πεθάνει. Σκεφτείτε μόνο τα δικά σας αγγελουδάκια να ήταν στη θέση του και νομίζω αρκεί ! Υπόθεση ρουτίνας είναι!

καλημερα σε ολες..

τζες ευτυχως που δεν ηταν κατι πιο σοβαρο..θα μπω να δω την τουρτιτσα σου..

εγω ειμαι απλα πτωμα..

πως γινεται η εξεταση για την συμβατοτητα? αραγε εγω που εχω σιδηροπενικη αναιμια και ειμαι και θηλαζουσα με πεσμενο οργανισμο θα μπορω?..ειναι ο μονος λογος που με κραταει επιφυλακτικη...κατα τ'αλλα why not?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...