Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως σημερα εσβησα τα κερακια μου μαζι με τη Ναταλιτσα μου και πολυ

μου αρεσε..ΑΧ τελευταια φορα σβηνω κερακια με το 2 μπροστα..!

My Princess εγώ το καλοκαίρι 8α σβήσω το πρώτο μου κεράκι με το 3 μπροστα :-(

Διαφημίσεις

Να ζήσεις Εlenada κ χρόνια πολλά, μεγάλη να γίνεις με βαμμένα μαλλιά, παντού να σκορπίζεις αγάπη, χαρά και όλοι να λενε "πω πώ ωωω μια μαμά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:τελειο!

καλημερα κοριτσια!σας ευχαριστω πααααρα πολυ για τις ευχες σας,να'στε καλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

τι 30..τι 32!!!!

χεχε

σήμερα είναι πολύ βαρετή μέρα!!!

ο καιρός για άλλη μια φορά χάλια!!1

η μικρή γκρίνιαζε μέχρι να κοιμηθεί,θέλει να βγάζει κάλτσες και παπούτσια συνέχεια!!!

Καλημερα κι απο μενα.....

Ελενη μου χρονια σου πολλα!!Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

Κοριτσακια περναω δυσκολη φαση με τη μικρη.Πολυ γκρινια και δεν κοιμαται καθολου τα βραδυα.Εχω λαλησει!!!Γι΄αυτο και δεν σας γραφω.Ειμαι τρελα κουρασμενη!!!!

Περασαμε υπεροχα το τριημερο,μας εκανε υπεροχο καιρο και η μικρη ευχαριστηθηκε τις βολτες της με το ποδηλατακι της!!!

Κατα τα αλλα εχω πολυ δουλεια και γκρινια συναμα......

δεν αντεχω θελω να παραιτηθω!!!!!!!

Αυτα,,,,,,,,.........:!::!:

Διαφημίσεις

της εστειλα εχθες μηνυμα στο κινητο αλλα δεν μου απαντησε.Ισως το κοριτσι να μην θελει να μιλαει γι΄αυτο το θεμα και την καταλαβαινω απολυτα.Ας προσευχηθουμε ολες να πανε τα πραγματα καλα με τον μικρο.

Αν ειμουν στη θεση της το τελευταιο πραγμα που θα με απασχολουσε θα ταν το ιντερνετ..

ΕΥΑ και εμεις χαλια τα παμε τις νυχτες..εγω πιπιλα...και τα νευρα τσαταλια.βεβαια με το στηθος εκεινη καλμαρει αλλα δεν κοιμαμαι καλα εγω..εσυ μαλλον το περνας χειροτερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...