Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αγόρασα για να στολίσω:

• ΒΟΥΡΤΣΑ & ΧΤΕΝΑ
  • ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ
  • 3 ΕΣΩΡΟΥΧΑΚΙΑ
  • ΜΑΣΗΤΙΚΟ
  • ΠΗΡΟΥΝΑΚΙ-ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ
  • 8 ΠΑΝΑΚΙΑ ΒΕΛΟΥΤΕ
  • 4 ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ
  • 1 ΠΙΠΙΛΑ MUM
  • 3 TMX ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ
  • ΜΙΚΡΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝUK
  • ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
  • 1 ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ CHICCO
  • 1 ΣΑΜΠΟΥΑΝ CHICCO (ΗΘΕΛΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ)
  • ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟ

ΚΑΙ 6 ΠΑΡΑΜΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΩ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ

Τζες με τοσα που πηρες λυπαμαι που δεν σε γνωριζα περυσι που γεννουσα εγω!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσακια;;

Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη που ερχεται ΤΡΙΗΜΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

Βεβαια σπιτι θα ειμαστε αλλα κατι ειναι και αυτο..

ΕΚΛΕΙΣΕ για 27/2;;;;;;;;; Που θελετε να βρεθουμε;;; Εγω λεω εξω να παρουμε

και τον αερα μας.. Οτι πειτε..

ΣΤΕΓΙΑ μου σε ευχαριστουμε πολυ και παλι να σου ζησει ο κουκλος (τον ειδα..)

Νιωθω πολυ συγκινημενη και απο τη μια θα ηθελα να γεννουσα κι εγω τωρα αλλα απο την αλλη ειναι τελεια η ηλικια αυτη. Του χρονου θα καταλαβεις..

ΤΕΛΟΣ εχω να ανακοινωσω οτι χτες η Ναταλια εκανε το πρωτο της βημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο που η μανουλα ελειπε, ως συνηθως

yRf6p1.png

ΕΚΛΕΙΣΕ για 27/2;;;;;;;;; Που θελετε να βρεθουμε;;; Εγω λεω εξω να παρουμε

και τον αερα μας.. Οτι πειτε..

Ωραία θα είναι κ εξώ!!!!! Αποφασίστε
ΤΕΛΟΣ εχω να ανακοινωσω οτι χτες η Ναταλια εκανε το πρωτο της βημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπραβοοο!!!!!!!!πολλά πολλά μπράβο!!!! τριήμερο επιτέλους!!!

Διαφημίσεις

μπραβο στη Ναταλιτσα!καλα τρεξιματα σας ευχομαι!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Ευχαριστουμεεεεεεεεε..!!!

Τι Αγ.Βαλεντινου και αηδιες;;; Ουτε ενα λουλουδι ο αντρας μου..

κι εμενα το ιδιο.αλλα ουτε εγω πηρα κατι.βασικα θα προτιμουσα να βγουμε εξω οι δυο μας για φαγητο,αλλα μαλλον θα το κανονισουμε αλλη μερα,ασχετη.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

πρωτα απο ολα να πω ποσο με στενοχωρει η εξελιξη του μικρου Παναγιωτη..μακαρι να ανατραπουν τα πραγματα προς το καλυτερο..μακαρι να χουν δυναμη και κουραγιο οι γονεις του και πανω απο ολα να αντεχει ο ιδιος..

δευτερον καλημερα, καλη σαρακοστη και πολυχρονη Myprincess..

Εμεις περασαμε ενα ηρεμο και αγαπημενο τριημερο στο εξοχικο μαμα, μπαμπας και κορη..αχ να ταν και αλλο!

Kαλημέρα κ καλή Σαρακοστή σε όλες.

ΜyPrincess χιλιόχρονη, τα καλύτερα σου εύχομαι για εσένα κ την οικογενειά σου

Αννίνα κουράγιο, η εξέλιξη για την υγεία του γιόκα σου ήταν μη αναμενομενη κ με στενοχωρεί αρκετά, σου στελνω τις ευχές μου για ότι καλύτερο για το κουκλί σου.

Κορίτσια εγώ περασα ένα μέτριο σκ, την παρασκευή πέρασα πολύ ωραία, πήγα με μια φίλη βόλτα στο Outlet κ ήταν όμορφα, το σάββατο κ την κυριακή πήγαμε σε δύο πάρτυ κ τα παιδιά πέρασαν όμορφα αλλά εγώ δεν είμαι κ πολύ στα καλά μου, εχω τις ανασφαλειές μου γενικά. Τελος πάντων μην τα σκέφτομαι

Η μικρή αλλάζει μέρα με τη μέρα κ γίνεται πολύ διασκεδαστικό

καλημέρα κορίτσια !!

τι κάνετε σήμερα??

εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας!!

το σκ είμασταν κλεισμένοι στο σπίτι...έβρεχε καταρρακτωδώς!!!!

εκτός από το σάββατο το βράδυ που βγήκαμε για φαγητό με τους κουμπάρους και τα μικρά μας...πήγαμε πριν έρθει ο πολύς κόσμος σε ένα εστιατόριο,καθήσαμε μέχρι τις 11...

ακόυσαμε και ζωντανή μουσική!!!

ποιος τη χάρη μας!!

και η έλλη κοιμόταν!!!

στο καρναβάλι δεν βγήκαμε την κυριακή...την έντυσα σπίτι και τραβήξαμε με την κάμερα!!

την καθαρά δευτέρα είπαμε να βγούμε εκτός πόλης...στο χωριό της κουμπάρας και θα βγαίναμε έξω για φαγητό,μας κράτησαν οι γονείς της για φαγητό...οπότε μέσα πάλι.

μετά πήγαμε να πετάξουμε χαρταετό...δεν είχε αέρα!!!

αυτά τα νέα μας!!

καλημέρα κορίτσια !!

τι κάνετε σήμερα??

εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας!!

το σκ είμασταν κλεισμένοι στο σπίτι...έβρεχε καταρρακτωδώς!!!!

εκτός από το σάββατο το βράδυ που βγήκαμε για φαγητό με τους κουμπάρους και τα μικρά μας...πήγαμε πριν έρθει ο πολύς κόσμος σε ένα εστιατόριο,καθήσαμε μέχρι τις 11...

ακόυσαμε και ζωντανή μουσική!!!

ποιος τη χάρη μας!!

και η έλλη κοιμόταν!!!

στο καρναβάλι δεν βγήκαμε την κυριακή...την έντυσα σπίτι και τραβήξαμε με την κάμερα!!

την καθαρά δευτέρα είπαμε να βγούμε εκτός πόλης...στο χωριό της κουμπάρας και θα βγαίναμε έξω για φαγητό,μας κράτησαν οι γονείς της για φαγητό...οπότε μέσα πάλι.

μετά πήγαμε να πετάξουμε χαρταετό...δεν είχε αέρα!!!

αυτά τα νέα μας!!

miamama μια χαρα σας βλεπω..ΜΕΣΑ... στα πραγματα χεχε!! Φετος δεν βοηθησε γενικα ο καιρος..εμας παλι καλα την Κυριακη ειχε μια συννεφια βαρυα αλλα δεν εβρεξε πριν απο το βραδυ και ετσι πηγαμε στο καρναβαλι..και εχθες παροτι ειχε απιστευο αερα ο οποιος βεβαια μας βοηθησε να πεταξουμε τον αετο με την πρωτη ειχε και λιακαδα και ευχαριστηθηκε η μικρη παιχνιδι στην αυλη του εξοχικου, την πηγαμε και στην παραλια και το μεσημερι γυρισαμε Αθηνα και φαγαμε μαζι με τη θεια και τη μανα μου

επισης να πω τα συγχαρητηρια μου για την συγγενη της συναδελφου μου που βγηκε νικητρια χθες σε γνωστο ριαλιτι..χαιρομαι οταν διακρινονται ατομα πουυποστηριζω..χεχε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...