Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν μου το δωσεις και κανω και εγω φονο θα κατηγορηθουμε για χρηση ιδιου οπλου και η που θα την πληρωσει η μιας μας (σαν τον μανιακο με το τζιπ) η θα κανουμε παρεα στο κελι 33..

ασε γιατί εσύ τον έχεις κ γείτονα τον μανιακό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν μου το δωσεις και κανω και εγω φονο θα κατηγορηθουμε για χρηση ιδιου οπλου και η που θα την πληρωσει η μιας μας (σαν τον μανιακο με το τζιπ) η θα κανουμε παρεα στο κελι 33..

Παρεουλα μας κοβω!!!!!!!!!!

ασε γιατί εσύ τον έχεις κ γείτονα τον μανιακό

μαλλον θα παω να μου κανει μερικα μαθηματα ευστοχιας,γιατι η ηλιαθια που εχω εδω ολο μου ξεφευγει γαμωτο!!!!:tongue::tongue:

μαλλον θα παω να μου κανει μερικα μαθηματα ευστοχιας,γιατι η ηλιαθια που εχω εδω ολο μου ξεφευγει γαμωτο!!!!:tongue::tongue:

Εμένα μου την "είπε" μια συνάδελφος όταν με πήρες τηλέφωνο γιατί μου πέρασε τη γραμμή σου κ μπλέχτηκαν οι γραμμές κ μου έδωσε μια άλλη κ με το που της λέω ότι άλλη γαμμή μου πέρασες ήρθε πριν από λίγο να μου ζητήσει το λόγο κ ότι δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να της μιλάω έτσι

κ φυσικά έμεινα μ@l@κ@ς

θελω να κοιμηθω..εχω πονοκεφαλο λες και εγω τα πια χθες το βραδυ..κια ο αφεντικος καθε τρεις λιγο και λιγακι θυμαται να μου βαζει ΤΑ κουλα να ψαχνω..

σημερα τσακωθηκε με τους δυο συναδελφους μου καθως εγω απουσιαζα και αφου εφυγε απο το γραφειο με πηρε τηλεφωνο απο το δρομο εκνευρισμενος για να μου πει να τους παρω τηλεφωνο και να τους πω να κανουν τις δουλειες τους και να μην τον ενοχλησουν αν δεν ειναι κατι επειγον..!!!!

Εκανα εγω το δικηγορο του διαβολου...εχω που χω την φημη της bitch με κατι τετοια αθελα μου τεινει να με παρουσιαζει την απόλυτη Bitch..ελεος..τα βαρεθηκα αυτα τα χαζα!

Διαφημίσεις

Εμένα μου την "είπε" μια συνάδελφος όταν με πήρες τηλέφωνο γιατί μου πέρασε τη γραμμή σου κ μπλέχτηκαν οι γραμμές κ μου έδωσε μια άλλη κ με το που της λέω ότι άλλη γαμμή μου πέρασες ήρθε πριν από λίγο να μου ζητήσει το λόγο κ ότι δεν μου έχει δώσει κανένα δικαίωμα να της μιλάω έτσι

κ φυσικά έμεινα μ@l@κ@ς

καλα κατι τετοιες φλασιες εχει φαει κανα δυο φορες μια καινουργια που χουμε..εντελως αψυχολογητη γκομενα αν και τη δουλεια της ομολογω την κανει μια χαρα..

Αχ καποτε δουλευα κι εγω σε γραφειο και σας καταλαβαινω απολυτα..

Παραιτηθηκα γιατι εφτασα στα ορια της καταθλιψης απο το κλιμα που

επικρατουσε και διαφορα αλλα που μου συνεβαιναν εκεινη την εποχη.

Δεν μπορω να πω οτι μου λειπει αλλα μου λειπουν καποια πολυ σωστα ατομα

που ειχα γνωρισει εκει..

Αφου γιορταζει ο γιοκας σου Τζες να πουμε για τις 27/2;;

yRf6p1.png

Μανούλες Ιανουαρίου γεια σας.....

Ελπίζω όλες σας να είστε καλά και ακόμα καλύτερα τα ζουζουνάκια σας...

Εγώ πετάω στα σύννεφα από τις 18/1/2010.....

Είμαι ερωτευμένη και τρελαμένη...

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης...

Πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

viki στο αφιερώνω για το άλλο θέμα με το κρέας αλλά αν το ποστάρω εκεί θα με πάνε αρχείο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Hallo!Εγώ δεν είμαι πολύ στα χάι μου. Αρκετή δουλειά στο γραφείο και μετά στο σπίτι εννοείται και είμαι ψιλοκρυωμένη και όλη μέρα με πονοκέφαλο και το αποτέλεσμα κακόκεφη.

Ρε κορίτσια προχθές έκανα σπανακόρυζο και εχθές η μικρή αντί για κακά έκανε σπανάκι:rolleyes:.Την σκούπιζα με μωρομάντηλο και τραβούσα απο τον κωλαρίκο της σπανάκι.:confused: Αυτο σημαίνει οτι δεν το χώνεψε ε? Να ανησυχώ? Βασικά την προηγούμενη βδομάδα την είχα με ίωση. Να έχει να κάνει με αυτό?

Διαφημίσεις

Μανούλες Ιανουαρίου γεια σας.....

Ελπίζω όλες σας να είστε καλά και ακόμα καλύτερα τα ζουζουνάκια σας...

Εγώ πετάω στα σύννεφα από τις 18/1/2010.....

Είμαι ερωτευμένη και τρελαμένη...

Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης...

Πολλά πολλά φιλάκια...

Γεια σου Στεγια!!!!Να χαιρεσαι το μπεμπουλινι σου!Να ειναι παντα γερο και καλοτυχο στη ζωουλα του.Και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.......

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Hallo!Εγώ δεν είμαι πολύ στα χάι μου. Αρκετή δουλειά στο γραφείο και μετά στο σπίτι εννοείται και είμαι ψιλοκρυωμένη και όλη μέρα με πονοκέφαλο και το αποτέλεσμα κακόκεφη.

Ρε κορίτσια προχθές έκανα σπανακόρυζο και εχθές η μικρή αντί για κακά έκανε σπανάκι:rolleyes:.Την σκούπιζα με μωρομάντηλο και τραβούσα απο τον κωλαρίκο της σπανάκι.:confused: Αυτο σημαίνει οτι δεν το χώνεψε ε? Να ανησυχώ? Βασικά την προηγούμενη βδομάδα την είχα με ίωση. Να έχει να κάνει με αυτό?

Πρωτα απ΄ολα περαστικουλια σου!!!!

Ρε συ ετσι ειναι οταν τρως σπανακι.Δηλαδη στα δικα σου δεν το εχεις παρατηρησει ποτε αυτο το φαινομενο???Δεν ειναι τιποτα,μην στεναχωριεσαι!!!Αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα παρε και τον παιδιατρο σου,νομιζω οτι το ιδιο θα σου πει!!!!

Ποσο σπανακι εφαγε το παιδι μαρηηηη?????Ο ΘΥΛΗΚΟΣ ΠΟΠΑΫ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ????

και εμενα οταν τρωει σπανακι τα κανει καταπρασινα..βαθυυυυυυ πρασινο αλλα δεν εχω παρατηρησει για κομματια μεγαλα..μικρα μικρα ναι...

ΣΤΕΓΙΑ....Σε ευχαριστουμε, σε καταλαβαινουμε, σε νοιωθουμε και σε ζηλευουμε με την καλη εννοια!!

Keep smiling!!! and breastfeeding!!!!

Στέγια να σου ζήσει! Θα χαιρόμαστε να μαθαίνουμε νέα σας και μην δυστάσεις να ρωτησεις το οτιδήποτε ακόμα και αν το θεωρείς χαζομάρα.Χαρά μας να σε βοηθήσουμε!

κοριτσια σας αφηνω.την κανω για το σπιτι νωρις σημερα.....

τα λεμε παλι αυριο πρωτα ο Θεος!!!!! (Αν δω οτι δεν γραφει η prosperous θα σας γραψω χαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...