Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσουδια..

Να δω ποτε θα καταφερω να μιλησω κι εγω πανω απο μιση ωρα σαν ανθρωπος!!

Εμενα εδω και 3 βραδια ξυπναει και κλαιει και την παιρνουμε στο κρεβατι μας.

Παραμιλαω απο την αυπνια. Ουτε νεογεννητη δεν μου το ειχε κανει αυτο.

Εχω ενα θεμα με τον υπνο..Δεν χορταινω με τιποτα.

Απο τα Λα Ρεντουτ κι εγω δεν εχω ψωνισει αλλα εχω ακουσει καλα λογια.

Κι εμας μας αρεσουν πολυ οι βολτες αλλα τις εχουμε κοψει. Και λογω παιδιου και

λογω χρηματων και λογω ψυχολογιας.

Προτιμω να βγαινει ο αντρας μου με τους φιλους του και να μενω μονη μου.

Αφηστε που ποτε δεν κανονιζει να παμε καπου μαζι ολα εγω πρεπει να τα σκεφτομαι

και ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ αυτο!!!

ΛΟΙΠΟΝ πολυ καιρο δεν με αποφευγετε λεω εγω;;;;;;;;;;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΕΟ;;;;;;;;;;;;;;;

yRf6p1.png

απανταω

αρχιζει μια πολλλυυυ δυσκολη περιοδος στη δουλεια για μενα..

ηδη την διανυω...ηδη τα νευρα μου αρχιζουν να τσαταλιαζουν (οχι εσεις δεν μου φταιτε...δεν θα μπορουσατε αλλωστε να μου φταιξετε)

και jesgk..οσον αφορα το ωραριο..αν εγω θελησω να ερθω πιο αργα αρκει να ενημερωσω, αν θελω να σχολασω πιο νωρις αρκει να το χω πει..σε γενικες γραμμες μετα την γεννα εχω μια ελευθερια στο ωραριο της εργασιας μου και κανεις δεν με πιεζει αλλα και εγω προσπαθω να ειμαι τυπικη..

προσπαθω να ειμαι στις 9 στο γραφειο και να φευγω την ωρα που ξερουν..

τελευταια λογω των επικειμενων αλλαγων αρχιζω σιγα σιγα και τις εξωτερικες υποχρεωσεις (οχι εργοταξιακα αλλα γραφειοκρατικα)..που αυτο μου κοστιζει με επιπλεον σωματικη κουραση και επιπλεον με κανει να νοιωθω οτι μου λειπει πολυ η μικρη μου και στο σπιτι μου..

παντως εχθες ο συζυγος που μετα της δικης μου παρακλησεως βγηκε για ποτο με φιλους οταν γυρισε (αφου ειχε κοπανησει 3 ποτακια και 2 σφηνακια) ηρθε, με πηρε αγκαλια και μου ελεγε ποσο του ελειπα και ποσο μας αγαπαει και τις δυο (μανα και κορη)...μετα τον εβαλα για νανι..

Διαφημίσεις

Πόσο δίκιο έχεις .. εγώ φταίω καλέ.. μια η Τζέσυ δεν μπορεί μια ο πωπος μου πονεί.

Η Χριστούλα θα μας φάει και στο χορό κ στο σχολείο γιατί θα ειναι πιο ήσυχη από τις δικές μας που θα ειναι συνέχεια "αποβολή" γιατι όλο θα μιλάνε

ΠΑΣ ΚΑΛΑ???? Μεγαλυτερη παρλαπιπα απο την κορη μου δεν υπαρχει..το χε διαγνωσει και η cristin πριν 4 μηνες που την ειχε δει απο κοντα...και τοτε δεν μιλουσε τοσο..τωρα..ολο ακαταλαβιστικα non stop ειναι απο την ωρα που θα ξυπνησει μεχρι που θα κοιμηθει..και εχει και ενα πονηρο ματακι...

Πόσο δίκιο έχεις .. εγώ φταίω καλέ.. μια η Τζέσυ δεν μπορεί μια ο πωπος μου πονεί.

λεπτομερεια...εσυ εχεις και δουλεια και σπιτι και δυο παιδια...θα ηταν παραλογο να μπορουσες τοοοοοοοσο ευκολα!

και jesgk..οσον αφορα το ωραριο..αν εγω θελησω να ερθω πιο αργα αρκει να ενημερωσω, αν θελω να σχολασω πιο νωρις αρκει να το χω πει..σε γενικες γραμμες μετα την γεννα εχω μια ελευθερια στο ωραριο της εργασιας μου και κανεις δεν με πιεζει αλλα και εγω προσπαθω να ειμαι τυπικη..

προσπαθω να ειμαι στις 9 στο γραφειο και να φευγω την ωρα που ξερουν..

Να πω κι εγώ

Αν θέλω να σχολάσω πιο νωρίς: δεν θα με αφήσουν

Αν θέλω να έρθω πιο αργά: πρέπει να κάνω κάτι σαν τάμα

Μετά τη γέννα: Εχω γίνει λίγο αναίσθητη κ προσπαθώ να κάνω ότι θέλω κι ας με βρίζουν

παντως εχθες ο συζυγος που μετα της δικης μου παρακλησεως βγηκε για ποτο με φιλους οταν γυρισε (αφου ειχε κοπανησει 3 ποτακια και 2 σφηνακια) ηρθε, με πηρε αγκαλια και μου ελεγε ποσο του ελειπα και ποσο μας αγαπαει και τις δυο (μανα και κορη)...μετα τον εβαλα για νανι..

:tongue::D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδια..

Να δω ποτε θα καταφερω να μιλησω κι εγω πανω απο μιση ωρα σαν ανθρωπος!!

Εμενα εδω και 3 βραδια ξυπναει και κλαιει και την παιρνουμε στο κρεβατι μας.

Παραμιλαω απο την αυπνια. Ουτε νεογεννητη δεν μου το ειχε κανει αυτο.

Εχω ενα θεμα με τον υπνο..Δεν χορταινω με τιποτα.

Απο τα Λα Ρεντουτ κι εγω δεν εχω ψωνισει αλλα εχω ακουσει καλα λογια.

Κι εμας μας αρεσουν πολυ οι βολτες αλλα τις εχουμε κοψει. Και λογω παιδιου και

λογω χρηματων και λογω ψυχολογιας.

Προτιμω να βγαινει ο αντρας μου με τους φιλους του και να μενω μονη μου.

Αφηστε που ποτε δεν κανονιζει να παμε καπου μαζι ολα εγω πρεπει να τα σκεφτομαι

και ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ αυτο!!!

Για σου ρε Μαρακι.Θα προσπαθησω να κανονισω κανα καφεδακι παλι στο σπιτι μου τωρα μετα την καθαρα Δευτερα οποτε δεν θα σε αποφευγουμε αλλο....

Τι παθατε ολες σημερα και πετατε κακιουλες????

Οσο για το ξενυχτι σου σου συμπαραστεκομαι φιλεναδα κι εγω!!!

ΠΑΣ ΚΑΛΑ???? Μεγαλυτερη παρλαπιπα απο την κορη μου δεν υπαρχει..το χε διαγνωσει και η cristin πριν 4 μηνες που την ειχε δει απο κοντα...και τοτε δεν μιλουσε τοσο..τωρα..ολο ακαταλαβιστικα non stop ειναι απο την ωρα που θα ξυπνησει μεχρι που θα κοιμηθει..και εχει και ενα πονηρο ματακι...

παιδί μου πολύ γλωσσούδες αυτές οι υδροχοϊνες τελικά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...